Nemcsak edző-férje, Shane Tusup, már az úszószövetség is kihúzta a gyufát Katinkánál, aki zokon vette, hogy kitudódott Wladár Sándor elnökkel a találkozója, így lemondta.

Nem kerül sor hivatalos egyeztetésre Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor között. A tárgyalás témája az lett volna, hogy edző-férjével, Shane Tusuppal vagy esetleg új trénerrel kívánja-e folytatni karrierjét az Iron Lady.

Hosszú Katinka annyira önjáró, hogy már az úszószövetséggel is összebalhézott

Bár a bulvárlap információit, miszerint ma tárgyalt volna a MÚSZ első emberével az úszónő, közleményben cáfolta a szövetség, ám a sportághoz és az Iron Aquaticshez közelállók is tudtak a mai egyeztetésről.

Az nem tetszett Katinkának, hogy kitudódott az időpont. Hosszú önjáró, nem lehet neki megmondani, hogy mikor hová menjen. Ez szokatlan Magyarországon, talán ezért sem tudják a MÚSZ-nál, hogy mitévők le­gyenek

- fogalmazott a Borsnak egy Iron Aquaticshez közel álló személy.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Azért ezt a nőt már valaki helyre tehetné.Meséljék el neki,hogy hány női világ és olimpiai bajnokunk van,akik nem lettek hisztériás primadonnák.Ő csupán egy a sok közül,kezd már nagyon fárasztó lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
@Köb Jani: Tökéletesen egyetértek!!
Nem a teljesítményével kapcsolatban írtam eddig sem - az vitathatatlan - hanem a STÍLUSA az, ami már irritáló!!!
Köb Jani
@ágimami: Egyet értek veled, ez már, ezzel a viselkedéssel nálam kiírta magát a becsülendő sportolók közül. Felejtendő.
wagabund
Hargitay nagyhirtelen pártfogásába vette Tusupot, azzal az indoklással,hogy Hosszú talán ha öt évig bírja, de Tusup még vagy negyven évig hasznára lehet a magyar úszótársadalomnak a zseniális edző-tudományával...nos Hargitayiról ennyit.. ezzel a beszólásával törlesztett Hosszúnak, akibe most jól belerúgatott...
Nem Hosszú írta ki magát az úszók közül, hanem Tusup az edzők közül... Tusup nem fog megváltozni, és ezt Hosszú nagyon jól tudja.

Megbocsájthatatlanul fájdalmasat vétkezhetett Tusup, ha Hosszú még látni sem akarja...
Köb Jani
Most lett tudott, a szerelmi viszony helyébe egy alkalmi Tusup félrelépés története, ami Katinkánál megbocsájthatatlan tevékenység. Hiába kért bocsánatot Tusup homályos szemmel. Most már az üzleti szereződéseken van a súly.
bodorandras
A lőtéri kutya csóválja a farkát, mert őt érdekli ez a végtelenül piti celebkedés. Vagy őt sem?!?
Pálinkafőző Rézüst
@Edmond Dantes: ennyit, és ilyen érmeket sokaságában még nem nyert senki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.