Jobbikos képviselők intéztek kérdést Orbán Viktorhoz, melyre Dömötör Csaba válaszolt.

Kormány: az új stadionok miatt van több néző az NBI-es meccseken

Az előző NBI-es szezonban néhány százzal több néző látogatott ki egy átlagos mérkőzésre, ez pedig arra bátorította Dömötör Csaba államtitkárt, hogy válaszába beleszője:

szeretném arra is felhívni a figyelmüket, hogy a labdarúgó-mérkőzések nézőszám növekedésében nagy szerepet játszottak a stadionépítések, korszerűsítések, mint ahogy a kamerarendszerek kiépítése, valamint a névre szóló jegyértékesítés bevezetése is

- idézte Dömötört a 444.hu.

A növekedés egyébként 202 főt jelent (2705 főről 2907-re), azt is beleszámítva, hogy a Fradi ultrái évekig bojkottálták csapatuk meccseit, és épp az előző szezonban tértek vissza a lelátókra.

A magyarfutball.hu összesítéséből az is kiderül, hogy soha ilyen kevesen nem jártak még NBI-es meccsekre Magyarországon, mint az utóbbi 10 évben.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Szerintem pár napon belül meg is fog térülni a stadionok ára,
mivel akkora felfutás tapasztalható.
Orbán Viktor tévedhetetlen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
Szerintem pár napon belül meg is fog térülni a stadionok ára,
mivel akkora felfutás tapasztalható.
Orbán Viktor tévedhetetlen.
ittott
aszta. ennél többen fagytak meg a télen. ezzel verje a mellét. vagy mit.
tudode
Röhej ez a GAZDI egész FOCIŐRÜLETE!
..
------- 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
.
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Annak ellenére, hogy LENYÚLTÁK Puskás Öcsi relikviáit, aki rongylabdával, a kispesti grundon tekergette a gömböt, arról nem is szólva, amiről NEM ÉRDEMES, de Erzsike nénit is elkábította azzal, hogy legméltóbb helyen az ő kupijában van a helye!
vladimir putin
@ittott: A Miniszterelnök Úr a rozzant picsáját szokta tapogatni, ettől olvadnak el a vén nyugger banyák.
@Shikari: a nyugger egy fideszes buzicímke, ezt azért ne felejts el, mielőtt odaírod hogy
Takony (сопли). Kiejtve "Szopjle"
yazo64
Kormány: A kiemelt szintű egészségügyi ellátás miatt van rövid várólista, kevesebb kórházi fertőzés, elhalálozás... ja, nem...
nevemnick
Végre beismerik, hogy nem a falábú focilisták miatt járnak meccsre az embörök. Ennyiből egész nap nyitva lehetnének a stadionok, mint a múzeumok. A belépőjegyek árából meg fizethetnék a gyep fűtésének költségeit.
Ja, hogy annak töredékére sem lenne elég...
nezelodo
Emberek, hogy mit meg nem tesz pártunk és kormányunk a sport támogatásáért! Nemrég egy kisvárosban rendezett amatőr sportverseny a legszebb példája a gondoskodásnak. A kísérőkkel együtt közel ezren vettek részt egy ilyen sporteseményen. Az állampárt helyi hivatala azzal támogatta az eseményt, hogy csak minimális ezer Ft-os közterület foglalási díjat számlázott ezeknek a lelkes embereknek, négyzetméterenként.
Nem rontotta az esemény színvonalát holmi padok, asztalok kölcsönzésével, egy frászt egy sportember kísérője ne ücsörögjön az árnyékban. Legyen kitartó edzett, ezért még a közkutakról is leszerelték a fogantyút, óvva az egészségüket, vélhetően az ihatatlan, fertőzött víztől. Szóval ha valaki azt mondja nem figyel a nyájra a pásztor, hát nagyon téved.
Gauntlet
Valahogy éreztem hogy ez lesz. Hogy verni fogják a mellkasát. Mi lesz ha a Niederkorn kiveri a Honvédot? Bírózás?
papa.49
Az átlagos nézőszám megegyezik a télen megfagyottak számával ERRE NEM LEHET BÜSZKE EZ A GYÖKÉR, MEG A CSUTIGÖRÉNY SE !!!
kokopelli
@vladimir putin: ...kell fizetni a belépőért ezért a világon egyedül-
álló "magasfokú fociért"? Teremészetesen,hogy a stadionokon kívűl
lehet "eksön" ha belül 90 perc szünet van 15perc pihenéssel!
(Véletlenül láttam a havernél az "Andorra" elleni meccset!!!)...kihevertem! ;-)))
solidedge
A 70-es években az ütött-kopott stadionokba a jó foci vonzotta a nézőket. Most az új stadion. Ez se semmi.
papa.49
@solidedge: Már a 60 években is !!!
Ja akkor még a foci volt a fontos nem a suska !!!
simmering73
Voltak olyan kettősrangadók a Népstadionban, hogy 40-70 ezer néző volt. Ennyi az őszi szezonban nem lesz az egész nb1-ben.
kokopelli
@simmering73: az "O" és a "P " szektorba együtt ültünk a más csapatok szurkolóival,
és még gondolani sem tudtunk arra,hogy egymásnak menjünk! Mondtuk is,hogy a két
szektor "olyan vegyes,mint a "kódusß@r"!Természetesen ment a zrika,de a zivilizáció
hatátárán belül.Egy "galerin" belül Vasas,FRADI (én),Honvéd és Újpest szurkolók voltunk! ;-)
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Hofi Géza "Mikor már valaki volt, akkor volt senki."
Eladott Ország
Remélem, az összes ellenzéki párt egy emberként feljelentést tesz Dömötör és az összes hasonló uborkafa-lakó ellen. Nem önmaguk miatt, hanem azokért az emberekért, akik a szavazatukkal bejuttatták őket a parlamentbe. Mert egyszer véget kell ennek vetni, mielőtt csak Dömötör Csabák fognak ülni a parlamenti padsorokban. Igen, ezek a mindenre is méltatlan alakok ássák alá közös erővel a parlamenti demokráciát, a politikába vetett közbizalmat. Az ellenzék bárgyú asszisztálásával. Ezek a szánalmas, Orbán kottájából büfögő, hazug, cinikus, a kollektív amnézia hátán magasra kapaszkodott alakok, akik miatt az Országgyűlés egy vidéki kocsma színvonala alá süllyedt, mechanikus gombnyomogatásra berendezkedett, méltatlanul lecsúszott intézménnyé züllött. Valóban rossz ezt nézni.
justhpeter
Ez a Dörmögő Dömötör a legjobb reklámembere a NER-nek. Esze semmi, pofa nagy. Egyetlen dolog tartja össze, a szervilizmus.
Eladott Ország
@justhpeter: Ezt a szarházit, már a Dömötör WC tartályon sem lehet lehúzni, mert mindig előmászik mint egy patkány. A kormánypárt keltetője – a fidelitas néven futó társulat – végre megmutatta oroszlánkörmeit Dömötör ifjú titán személyében.
uploads.disquscdn.com/images/1f8b16ee4f297069912720e65cc524ffce6cd87f65e8e6b57e1a3b7360878ea1.jpg
Peller Anikó
Na arra nem is számítottam, hogy a foci miatt megy ki néhány ember(szabású) a tadionba, viszont csupán a stadiom miatt úgy látszik néhány tízen kimennek, megnézni mi a rossebre költötték a hegynyi milliárdokat. Mondjuk néhány billiárd olcsóbb lett volna, de ez nem acél.
Eladott Ország
m.magyarnarancs.hu/sport/profi-munka-nem-birt-az-esovel-a-125-milliardbol-felujitott-debreceni-stadion-el-kellett-halasztani-a-meccset-111464?pageId=1
A debreceni stadionban nagyon kevés a néző, ezért diákbulikkal és esküvőkkel igyekeznek növelni a létesítmény forgalmát. Az már csak hab a tortán, hogy nem bírt az esővel a 12,5 milliárdból felújított debreceni stadion, el kellett halasztani a meccset, mert nem győzünk annyit lopni, hogy minden NERtagnak jusson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.