A férfi beismerte tettét.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
farczadi
még szerencse, hogy a hozzászólást, amit ehhez a hírhez írtam, kimentettem magamnak, és kiraktam az oldalra is. most már végképp nem értem, hogy mit miért "szerkesztenek" ki innen.
nyanya001
Felakasztani, kerékbe törni, felnégyelni,
mert ez nem ember!
kovikovi
meghámozni a hapsit egy húsvágó bárddal...
dr. prédikátor
forró olajban lassan ropogósra sütni ! De élve!
MNG
Ráeresztenék egy beizgult hím elefántot, elölről, hátulról!
Feraj49
Talán vele is azt kellene tenni mint a "Cato földje "c.Bronzon főszereplésével játszott fimben,amikor a feleségét megerőszakoló férfi "férfiasságát" tűzzel kioltotta.Többé már nem lennének ilyen problémái.Remélem a börtönben a rabtársai "megjutalmazzák".
csutak
Nem kellene beszennyezni vele a földet!
Ezt a fajta tébolyt sem megérteni sem elfogadni nem lehet.
Ha tény az állítás, akkor a delikvensnek megváltás lenne a halál!
farkas
Lehet, hogy beteg. Gyógyítani kellene, nem azonnal meggyilkolni. Lehetne előtte kezelni- lábalni, harapni!
csutak
A lélek orvoslása még rettenetesen gyermekcipőben jár!
Sajnos ez nem olyan, mint a matematika:(
Sííva
Szeretném apró darabokra szaggatni a két kezemmel! Élve rohadjon el, irtózatos fájdalmak gyötörjék! Ki kellene engedni az emberek közé és tudatni velük, hogy mit tett! Az anyák biztosan tudnák mit tegyenek vele! Mivel én is anya vagyok tudnám!
qxy
Az egyik " szent írásba az van. Ha egy 3 éves 1 napos kislányt megrontasz, nem bűn. Indok: Ha bele nyúlsz a szemedbe,könnyezik de elmúlik na ezért is utálom azokat a kis sapkás G....T .De ha egy másik csinálja egy kis sapkás kislánnyal,kikötheti akár egy fához is éh halálra ítélve.Mert EZT NEKI SZABAD.meg sok sok mindent.na ezek mind most a parlamentben ülnek.
farczadi
Sajnos, mindezekből semmi nem történik majd meg. Előzetesben van, szépen letárgyalják az ügyet, bemegy. Aztán kijön, és megy minden, mintha mi sem történt volna. A trauma pedig örökre a kislányé.
farkas
@qxy: Hol olvastad ezt a sületlenséget?
pikírt02
Minden ilyen állatnak le kellene vágni és az orrára varrni!

@farkas: Ja, gyógyítani! Hangyasavval, nyakig a hangyabolyban!
qxy
@farkas: Kérdezz meg egy kis sapkást. Másik apró. ha a kis sapkás szertartást csinál otthonában ami nem tetszik a szomszédnak. átmehet a kis sapkás és,na mit tehet vele? Mert ő mindenek felett áll.? De ne húzd fel magad Mit csináltak a katolikusok is Isten nevében? A mai napig is
buboka74
A pedofília BŰN . Azt eggyetlen ember sem vonhatja kétségbe. Mármost ami BŰN azt meg is kell büntetni UGYE??????
A büntetése ne legyen kissebb súlyú mint maga a tett, inkább még tetőzni kell hogy az ilyen aberrált barmoknak elmenjen a kedve, üldözni mindet és kiírtani még az írmagjukat is fajra , vallásra , nézetre és még bármi másra sem szabadna tekintetttel lenni.
Gyógyítíni???? lehet azb ilyet ??? szerintem nem mert amit tesz az a másikban maradandó lelki sérülést okoz amit csak palástolni tud , de 1 életre visszatérő rémálmok gyötörhetik végette.
Nem vagyok senki és nem is itélkezem de csak 30 percet kérnék az illetővel 4 szem között úgy hogy a tetteimért ne vonhassanak felelőségre utána, és hiszem hogy a sorban bárhol is állnék még nagyon messze lenne a sor vége.
A tettes meg csak azt kivánná hogy a szülei ( márha vannak az ilyen állatnak) inkább csináltak volna kisszéket helyette.
Kutyafüle
@qxy: Már ötödször olvasom amit írtál, de nem jövök rá, mi ez a marhaság? de tényleg, hol olvastad ezt a bölcsességet?
Párhuzamot vontál a sapka és a parlamentben ülők között, na ez mi a fene lehet?
Jóval egyértelműbb amit a többiek leírtak, csatlakozom én is.
trix
@farkas: tegnap 20.52-re......nem sületlenséget írt.....ez a Talmudban benne van....és még sok minden más is, ami a zsidóknak természetes, nekünk pedig vérlázító......olvastam már elég sok mindent a Talmudból, ahhoz hogy lemerjem írni, azt hogy tűzre való szenny.......bárki megsértődhet ezen, nem érdekel.....csak olvassa el mindenki a Talmudot, aztán véleményezzen!
buboka74
@trix: te akkor lehet hogy az a kis bajuszos ember is okvasta a Talmudot????
tudod az aki a múltszázad első felében olyan nagyon meg is jelölt 1 bizonyos embercsoportot
trix
@buboka74: Lehet......nem hiába nem szívlelte ő sem azt a bizonyos embercsoportot....a francba hát írjuk már le hogy zsidó! Na......bizony kemény dolgok vannak ebben a Talmudban......és normális ember nem is fogadja el őket.
trix
@farkas: De lefordítva megtalálható a neten....én sem értek héberül. Azt is leírja, hogy elakarnak pusztítani bennünket, semmibe sem néznek minket.....gójnak neveznek minket, ami azt jelenti, nem zsidó.
csutak
Hiteles fordítás nélkül a ferdített talmud az én szememben a butaság és a gyűlöletkeltésre alkalmatos iromány szimbóluma.
trix
Szerintem nem elferdített......ha az lenne, abban biztos vagyok hogy a zsidók már tombolnának a dühtől, hogy az ő szent írásukat rossz színben tüntetik fel....nos eddig ez nem történt meg......
csutak
Ha nem lennének bölcsebbek az őket eltiporni szándékozóknál, már régen kihaltak volna!
De a kereszténység nevében is rengeteg gyalázatot elkövettek, csak a szentírásunkat a romlott katolikus egyház faszául átírogatja, ahogy úri kénye és kedve tartja!
A mai ószövetség és a zsidó szentírás valaha egy volt.
Ma?
Hasonlítsd össze őket.
qxy
@Kutyafüle: A zsidókról van szó. igen .Egy rabbi barátom van és láttam a neten ill a tévében is az ezekről szóló dokumentumot. Rohantam hozzá hogy Te ez igaz ? mi a fene ez Hogy hogy ezeket meg lehet csinálni? mondj már valamit! Volt hápogás meg hápogás.Amúgy Amerikában Hetente egyszer a késő esti műsorban adták 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! négy adás után be lett tiltva az egész.
qxy
De lehet hogy így akarják el ferdíteni a dolgokat vagy a fene tudja vagy egy dupla csavar ?
Kutyafüle
Sok disznóság volt és van a világ történetében és én sem tudok mindent.
A történelem tanítást a mindíg hatalmon lévők a saját ideológiájuk szerint elferdítették.
PL. LENIN sohasem mondta azt hogy tanulni tanulni tanulni.
Na messzire mentem, maradjak a tényeknél!
LEVÁGNI LEVÁGNI LEVÁGNI!
farczadi
@Kutyafüle: Hehe, ez jó volt. Éppen olvastam egy interjút egy román színésszel, aki a románok történelmével kapcsolatosan azt mondta: mi annyit tudunk, hogy jöttek a törökök, levágtuk őket. Jöttek a tatárok, levágtuk őket. Mindenkit levágtunk, mindenkit legyőztünk. És csak somolygott, amikor azt kérdezték tőle, hogy szerinte hazugságokra épül-e a román történelem. Tény, hogy a nemzeti öntudatot jól erősítik a hősies és szépen kiszínezhető események. A románok profitáltak is ebből, ügyesen. És ez nem csak az ő esetükben igaz. Nézd meg a magyarok történelmét. Tele van világraszóló vereségekkel. Meg is nézhetjük magunkat.
Kutyafüle
Na visszajött ez a cikk!!!!!!
Én akkor rágtam be amikor azt monndta egy öntudatos román, hogy Hunyadi János, Dózsa György, Ady Endre román származásu volt, mert ott született.
Akkor is profittáltak amikor ügyesen kiléptek a II. világháborúból 1943. ban
Miért van tele a történelmünk vereségekkel? Hát mikor értettünk egyet? Most mi van?
farczadi
@Kutyafüle: Ja... S hogy egészen pontos legyen a dolog: Hunyadi János = Iancu de Hunedoara; fia, Mátyás (király) = Matei Corvinul; Dózsa György = Gheorghe Doia. Ady Endréről még nem tudom, hogy lenne román neve.

Mátyás király a 100 legnagyobb román személyiség listáján is szerepel.

A kérdésedre történészek kellene megadják a választ. Miért csak a buktákat rögzítik a krónikák? Vagy pontosabban: szinte csak...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.