Egy éve voltunk együtt, amikor először megvert. Ő kérte, hogy tartsunk egy kis szünetet, én meg komolyan vettem, és másokkal mentem szórakozni. Még csak 20 éves voltam. Egy este egy ismerős fiú vitt haza kocsival, és még beszélgettünk egy kicsit, nem történt semmi, búcsúzóul is csak egy arcra puszit váltottunk. Amikor beértem a lépcsőházba, ott várt a párom, és összevert. Kaptam egy olyan pofont, hogy a fal adta a másikat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Hát, pedig sürgősen ott kellett volna hagyni a francba. Aki megver, azt nem lehet szeretni (hacsak nem a szüleinktől kapunk egy nyakast, amire rászolgáltunk).
Ilyenkor mindig azt kívánom ezeknek a nőkkel szemben oly erős fickóknak, hogy találkozzanak egy még erősebbel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libabor
Jól tökön kell rúgni az ilyet, nem még magadat szégyellni!
darwin
Hülye libát akartam írni,de ez meg a libákra lenne szégyen.
Dr plágium
Magadnak köszönheted a sok verést. Az első pofonnál, amikor épp szünetet tartottatok rá kellett volna jönnöd ez az ember mindig is verni fog. Aki egyszer megüt egy nőt, az mindig megteszi. Nem szabad bedőlni az ajándékoknak szép szavaknak.
Rézangyal
Tudnék mesélni :) De nem fogok! :) Habozás nélkül fel kell jelenteni, látletet vetetni, távolság tartást kérni!
Ha még egyszer hozzád mer élni, jogos önvédelem! Érted?
ila51
És még , az irreálisan drága virágcsokor , az Ő anyagi helyzetében , na akkor már látható volt hogy behajtja az árát

Mondjuk ez nem lenne törvényszerű , de a pálfordulások igen
libabor
@darwin: Látszik, hogy te még nem voltál megfélemlítve. Egyébként a nők másképp szeretnek. Nem azt mondom, hogy nem volt hülye, hogy az első után nem hagyta ott, de aki nem élte át soha a megfélemlítést, az ne ítélkezzen már! Egyszerű azt mondani, hogy ezt csináld, meg azt csináld, csak amikor ott vagy, benne vagy, akkor nehezebb a döntés, mint gondolnád. Csak azért tudom, mert láttam én már hasonlót, méghozzá elég közelről.
KöBüKi
@Rézangyal: Így kellene,de te is tudod hogy a valóságban nem így van.!!!
Hát???
darwin
@libabor: Kicsit mellényúltál,mert én is nőből vagyok.Megfélemlíteni próbáltak már ,de nem hagyom magam.Ennél a nőnél még azt sem lehet mondani,hogy bezárták, megkötözték, vagy megígérték,hogy ha elmegy elvágják a torkát.Nem !Ez önként dalolva ,egy csokor virágért eladta magát és a függetlenségét.A hülyeség határtalan.
Szükség van párra,de nem mindenáron.
honeykiss
Ha elcsattan az első pofon,utána bármit is igérget azzal nincs vége és nem is lesz soha...nem szabad megadni a lehetőséget semmire, bármennyire is szereted és fáj le kell lépni, ha nem hagy békén tenni kell ellene bármilyen eszközzel...félelemben terrorban nem lehet és nem szabad élni !
libabor
@darwin: Bizony-bizony, nem hittem volna, hogy nő vagy. Ez igaz. Látom, az empátia nem erős oldalad. Ha nem látom a saját szememmel egy elég közeli, kicsit sem ostoba ismerősöm esetét, akkor lehet, hogy azt mondom, amit te. Az én ismerősöm is fiatal volt, amikor férjhez ment, a férje nem kétszer ütötte meg, hanem többször. Láttuk, hogy fél, mégsem mozdult. Nélküle nem tehettünk sokat, maximum ssegíthettük, ahogy tudtuk. Kellett neki idő, amíg összeszedte magát, és megértette, hogy nem ő a hibás, nem azért verik, mert megérdemli, és végre elhagyta azt az állatot, akiről azt hitte, amikor hozzáment, hogy ő a fehérlovas herceg. Mert úgy viselkedett, és úgy ígérte, hogy imádni fogja élete végéig. Fura, de tényleg szerette a maga módján, ezért nem tudott elszakadni tőle az ismerősöm. Mert amikor jóban voltak, akkor nagyon jóban. Nem lehet ilyen kategorikusan kijelenteni, és még állatnak sem titulálni egy ilyen szerencsétlent. Nagy a mellényed,örülj, hogy még nem voltál hasonló helyzetben. És ne gyere azzal, hogy te nem is leszel, mert nem tudhatod, hogy kibe szeretsz bele halálosan egy év múlva. :)
darwin
@libabor: Az empátiámmal nem sokra megy senki,hajtogathatom,hogy de sajnállak,ha nem értek egyet veled !TE sem értettél egyet az ismerősöddel,TE is láttad,hogy nem mennek jól a dolgok,ÉN sem értek egyet bármilyen erőszakkal.Tehát:nem írhatom le a szomszéd véleményét .ÉN szerintem liba volt.Ha nem te lettél volna az előttem hozzászóló,nem jutott volna az eszembe elnézést kérni a libáktól,de még az állatban is meg van az ösztön,hogy elmenjen onnan ahol bántják.
libabor
@darwin: Én sem értek egyet semmiféle erőszakkal, természetesen az ismerősömet is arra ambicionáltam, hogy húzzon onnan, de NEM látunk bele az életükbe. Ennyi. És most már értem a libadolgot, azért bocsi, azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy még állatszámba sem veszed. Ez csak egy szerencsétlen, remélhetőleg nem lesz roncs egész életében. És még több esze volt, mint az ismerősömnek, mert ő legalább a második verés után lelépett. Az ismerősöm sokkal többet kapott.
darwin
@libabor: Én még az udvarlási szakban megbeszéltem a dolgot:engem is meg lehet verni , EGYSZER.De utána senki ne merjen hátat fordítani,vagy elaludni.Ronda empatikus természetem van.Leginkább magammal vagyok empatikus.
excep
nem akarok senkit bántani de nagy marha volt hogy szóba ált vele az eset után
KöBüKi
@darwin: Elég baj ha ezt meg kell egyáltalán beszélni.!Szerintem.!
Biztos hogy skorpió vagy.!
KöBüKi
@libabor: Sokan hiszik,hittük azt hogy a herceg,vagy a királylány lett a párunk.
És amikor az évek telnek és egyre kevésbé van úgy,mégis nehezen váltunk,görcsösen ragaszkodunk ahhoz ami már nem jó.!
Pedig tapasztalatokon alapuló axiómák vannak szinte minden helyzetre,mégis gyakran más utakat járunk.!!!
Talán a legösszetettebb az emberi ész és szív ötvözete,és az ebből származó bonyolult akarat.!!!
kukac50
Aki ver attól meg kell szabadulni,az mindig is verni fog,ilyen az alaptermészete.
darwin
@KöBüKi: Mindent tisztázni kell.Nem kinyilatkoztatásként,de ha szóba kerül bármilyen vonatkozásban,le kell szögezni.Egyébként te is jól mellényúltál: tipikus iker vagyok : jókedvű,optimista,soha senkit nem bántó.Fát lehet vágni a hátamon,nem sértődöm meg.Talán azért,mert nem érdekel az emberek véleménye.Kivéve négy embert.De az nagyon.
darwin
@Horizont: Eeeeeejnye! És a kötelező empátia? Kutyát,hülyét mindig szánunk.Most vedd mellé a libákat is. :) :) :)
darwin
@Horizont: Egészséges ember így gondolkozik!
Zsoel
Hát, pedig sürgősen ott kellett volna hagyni a francba. Aki megver, azt nem lehet szeretni (hacsak nem a szüleinktől kapunk egy nyakast, amire rászolgáltunk).
Ilyenkor mindig azt kívánom ezeknek a nőkkel szemben oly erős fickóknak, hogy találkozzanak egy még erősebbel.
Dulcinea
@Zsoel: Az ilyen borzasztóan bátor ürgék...előbb-utóbb megtalálják a párjukat...azt a bizonyos még erősebbet!
Angelika
Most végigolvastam a hozzászólásokat, és érdekes, hogy szinte mindenki megvetően nyilatkozik a nőről, és elvétve van szó arról, hogy a pasi milyen állat is lehet vajon. :) Nem kérdés, hogy a nő hülye, vagy liba, hogy hibázott, vagy nem, ő maga is tudta a második eset után, beismerte, hogy hibázott, és lépett. Mégis nagyrészt lekezelő hozzászólást kapott. Én csak simán sajnálom, hogy nem szedte össze magát korábban.
Zsoel
@Dulcinea: Aligha, hacsak közben meg nem buzulnak. :))) Én egy náluk erősebb FÉRFIRA gondoltam. :)))))
Dulcinea
@Zsoel: Szerinted...én kire gondoltam...van úgy,hogy a fenemód erős férfiak, akik olyan nagyon erősek, hogy nőkőn gyakorolják az erejüket, olykor nagyon pórul járnak mikor emberükre akadnak..
Angelika
@Horizont: Pedig hány ilyen van, és még hány, akikről nem tudunk. Én sem értem, mi marasztal egy nőt olyan mellett, aki üti, de ezt a nőt speciel egyszer agyalta meg, aztán a második már bónusz volt, mert akkor már nem is voltak együtt. Azaz a hét vagy nyolc éves kapcsolatuk alatt nem nyúlt hozzá. Persze, ahogy olvastam csak azért nem, mert sikerült elkerülnie a konfliktust. Na, mindenesetre én sajnálom, mert sosem lesz ép, és bizony az első fülesnél fiatal volt, talán azért nem lépett, talán hitt az egyszeri eset csodájában, a második után meg már valószínűleg késő volt, ha még évek múltán is ijedezik.
Zsoel
@Dulcinea: Azt mondtad, megtalálják a párjukat. :)
Dulcinea
@Zsoel: Ezt írtam volna:)) Ajajj...szétszórt vagyok bocsánat...
Angelika
@Horizont: IGAZAT adok! Nem vitatkozom. De ettől még sajnálom az ilyeneket, és a férfit vetem meg, amiért kihasználja az erőfölényét, és a nő szerelmét. Mellesleg igen, futni kell, akár a rendőrségre, stb. De te sem ma jöttél le a falvédőről, meg én sem. Húsz évesen viszont olyan hülye az ember. Aztán az évek összekovácsolják, összenövesztik a párokat, pláne, ha sokkal több a jó pillanat, mint a rossz, és nehéz elszakadni. Érted, mire gondolok? Persze, érted. Nem értek egyet azzal, ha valaki tűri a terrort, csak nem vetem meg érte.
Angelika
@Horizont: Igen. Betegek. És beteggé tesznek maguk körül mindenkit, aki hagyja.
Zsoel
@Dulcinea: Eléggé! :D Nem is értettem először, mit akarsz mondani, aztán megértettem, de gondoltam, azért a biztonság kedvéért lecsapom a magas labdát. :)))
Dulcinea
@Zsoel: Jól tetted!:))) Úgy kell nekem, minek vagyok figyelmetlen...:))
Zsoel
@Dulcinea: Úgy kell neked, miért vagy figyelmetlen. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.