Egy DK-s szimpatizáns fenyegette meg halálosan Orbán Viktort. G. József a Facebookon üzent a kormányfőnek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Nem tudom, de ha így folytatja, elszakadhat valakinél a cérna! Én nem helyeslem, az erőszak semmit sem old meg, én azt kívánom neki, tudja meg, mi a nélkülözés!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Nem tudom, de ha így folytatja, elszakadhat valakinél a cérna! Én nem helyeslem, az erőszak semmit sem old meg, én azt kívánom neki, tudja meg, mi a nélkülözés!
rosalinda57
Tudja meg mi a nélkülözés és tegyék vele mindazt, amit az emberekkel tett az utóbbi 4 évben : gondolok itt rokkant nyugdíjasok azért haltak éhen, mert nem volt mit enniük, gyermekek azért nem tudtak menni télen iskolába, mert szüleik nem tudtak venni egy pár olyan cipőt,, amelyet télen is lehet viselni, gyermekeknek a devizahitel megemelt fizetése miatt kevesebb élelem, tankönyv stb jutott, a betegektől a közgyógy-igazolvány fondorlatos módon történő elvétele, a devizahitelesek problémájának olyan "megoldása", hogy ezeket az embereket belökték az árokba, mert hajléktalanná váltak a késleltetett semmittevés miatt, a nyugdíjba menő nők szolgálati idejének elcsalása, a nyugdíjrendszer "átalakítása" ( megfosztása attól a ténytől, amire valóban szükséges lenne ), az 50-60 év közötti munkanélküliek kivezetése a rendszerből - egyből javítja a statisztikát, ami persze így semmit sem ér, a költségvetésben a megtakarítások helyett gazdálkodás helyett garázdálkodás folyik... és még folytathatnám.
vukkocska
@Manhattan: még gerinctelen is. Azért érdekes. Orbán tele van fekete szemüveges, nyakkendős emberrel. Gyurcsány mindig védelem nélkül megy, jobbára egy szál ingben vagy mellényben. Akkor kinek is van félnivalója? Én nem tudom, honnan derül ki, hogy DK szimpatizáns, én csak azt olvasom, hogy Orbán ellenes. Persze, megint a Gyurcsány...
nyanya001
@Manhattan: Gyurcsányt a Dunába... ordították a Fideszes aktivisták !
labos
@nyanya001: Még a Duna is kivetné magából!
vukkocska
@labos: azért barátkozzál meg azzal a gondolattal, hogy nagyon sok Gyurcsány szimpatizáns van. :)
magyarbakancs
Sajnos semmi nem változott 1900 tol.
a politikai ellenfeleinket mindig likvidálni akarja a magyar.
Tényleg nem vagyunk Európába valók.
Nincs társadalmi kultúránk,politikai kultúránk.
magyarbakancs
@labos: Mit szólsz hozzá ,hogy Orbán úr reformátusból komcsi, majd liberális,aztán keresztény ember lett.
Szerinted ez nem hányingerkeltő?
Orbán egy tökéletes magyar ember"egyszer így egyszer úgy ,hogy igazat sose tudj"
Pálinkafőző Rézüst
@labos: ellentétben a vezíreddel..:D Jól beszélsz! :D
coyote3
És a szírdisznó hány ember életét tette tönkre? Hányan lettek öngyilkosok miatta és a hasonszőrűek idióta kitalálmányai miatt???
labos
@vukkocska: hehe, láttuk a választásokon!
labos
@magyarbakancs: Mi közöm orbánhoz? Ő egy szükséges rossz, hogy a leszerepelt baloldali "volt" vezéreket távol tartsa a jövő alakításától!
silber13
@labos: Szükséges rossz?? Maga a ROSSZ! Aki csak azért van, hogy senkit sem engedve a hatalom közelébe, - amiért úgy remeg és liheg - büntetlenül csaljon, lopjon és hazudjon, mit sem törődve azzal, hogy megnyomorítja azt az országot, amit " vezet "
magyarbakancs
@labos: Milyen jövőt alakít Orbán?
Mert amit ö vizionál az a bibliára hasonlít.
Tied lesz a menyek országa.
Süket ,barom duma amit hadovál már 25 éve.
labos
@magyarbakancs: Engem nem érdekel mit hadovál, és az sem hogy mióta! Te sem azért vagy bele esve a baloldalba, mert érdekel mit mondanak!
darwin
Április 19 óta megy ez a nagy hír.Lehet rajta rágódni.De jó nekünk.
magyarbakancs
@labos: nem vagyok bele esve a bal oldalba.
Magas ívből tojok minden politikai pártra.
Hazudik mindegyik és soha nem veled törődik.
Az ,hogy a világnézetemhez közelebb áll a baloldal nem aszt jelenti,hogy minden baromságot amit mond el is hiszem.
vukkocska
@labos: A választásokból semmi nem szűrhető le, mert - ezt Neked is tudnod kell - nem önállóan indult a DK. Egyébként az EU-s választáshoz a 43.000 aláírást sec perc alatt begyűjtötte. He-he.
világlátó
Nincs mit tenni, el kell határolódni az ilyen szimpatizánsoktól, fel kell kérni a többit, de mindenkit, ne ragadtassák el magukat ennyire, mert ez árt mindenkinek.Ezért is jutunk el oda, hogy a megfelelő hatóságok előbb - utóbb a gondolatainkat is kifürkészi. Szerintem kutassák fel és vonják felelősségre. Erkölcsileg is, jogilag is. Bár nem fiatal, de még nem nőtt be a feje lágya. Ugyanakkor nem kell rögtön Gyurcsány Ferenc nyakába varrni egy - egy ilyen elvetemült kijelentéseit.
nemkati
Vajon honnan akarnak kizárni egy szimpatizánst?

" A hírre a párt nyíregyházi szervezete kezdeményezte a férfi kizárását."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.