Zuschlag János börtönbüntetése utolsó időszakában eltiltotta családját a látogatásoktól, mert nem szerette volna, hogy egy megtört, hatalmát és becsületét vesztett emberként emlékezzenek rá – írja a Story magazin.

Ezzel szemben mióta szabadult, sokkal inkább ragaszkodna családjához, de fia idegenként kezeli.

"Nem alakult ki közöttünk harmonikus apa-fiú kapcsolat. A gyerekem alig látott, számára én csak egy betolakodó vagyok, akit képtelen megszokni. Nem hajlandó apának szólítani, sőt néha még most is magáz" – nyilatkozta a botrányokról könyvet író Zuschlag.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Tegyen érte,hogy megszeresse a fia.
Úgy,hogy a gyerek büszke lehessen az apjára,ne adja el pénzért a becsületét, mint ahogy tette eddig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mhsztag
Megértem, én sem tudnám elviselni hogy egy ilyen foslágot az apámnak keljen neveznem.
human
Kár utólag nyavalyognia. Ha becsületes marad, akkor nem tart itt.
kukac50
Tegyen érte,hogy megszeresse a fia.
Úgy,hogy a gyerek büszke lehessen az apjára,ne adja el pénzért a becsületét, mint ahogy tette eddig.
human
@kukac50: Ez is automatikusan elvárja a szeretetet, mint a fidesz a tiszteletet.
bretagne
A fiútól természetesen nem szép dolog, hogy megtagadja az apját. Persze, fordítva is igaz. A család az család, akármi történt is. Nekem legalábbis ez a véleményem.
Hókuszpók
Talan nem kellett volna eltiltani oket a latogatastol, es oszinten megbeszelni vele is a dolgokat, meg akkor is ha gyerek.
Senara
Zuschlag Jánost megtagadta a fia ... holnap már könnyezve meséli el a szemét szocik 50 milla mellé a gyereket is befolyásolták ... de az is lehet olvasta a könyvét , amit szülinapjára adott át ... kisfiam itt van édesapád igaz története .
szandokan
@bretagne: Nekem azt mondta az egyik gyerekem, hogy megtagad, ha nem veszem meg neki az általa kinézett gokartot. Igazad van, jobb a családi béke...:-)
szandokan
@Senara: Na igen, a szocik bármire képesek...
KERKA
Nem derült ki, hogy hány éves a gyerek? Mert ha még kicsi, akkor az anyja is befolyásolni tudja, majd később kialakul a véleménye.
Most persze szégyelli az apját, mert mindenki köpködi.
De ezzel a névvel a gyerek is örök életében megbélyegezett ember lesz.
bretagne
@szandokan: De nem így történt. Nyilván nem gondolta komolyan. Én arra gondoltam, ha a gyerekem - mondjuk - embert öl, akkor is mellette állok. Csúnya dolog, ha nem vállaljuk fel egymást.
bretagne
@KERKA: Lehet nevet változtatni, ez nem ördögtől való.
KERKA
@bretagne: ha nagykorú lesz, meg is teheti.
csa-csa
"börtönbüntetése utolsó időszakában eltiltotta családját a látogatásoktól, mert nem szerette volna, hogy egy megtört, hatalmát és becsületét vesztett emberként emlékezzenek rá"

ha az elején tiltja el Őket is úgy emlékeznek!
csa-csa
@human: ez igaz!
meg úgy 25 éve az összes genyának börtönben kéne ülnie!
human
@csa-csa: 50-100 milliók? Ezek csak lepkefingok. Az igazi kártevők évente milliárdokat csalnak és az csak az adó része. A NAV bizonyos embereit kellene lecsukni és kideríteni kinek a kérésére állítottak le vizsgálatokat. De erre a becsületes, keresztény fidesz sem hajlandó, sőt még fel is oszlatta az ezzel foglakozó NAV osztályt. Pedig itt csodák történnének ha a közösbe kerülne az az évi 1000-1700 milliárdocska.
Igazi Trebics
2008 januárjában született az első gyereke! Tehát 6 éves!
csa-csa
egyébként le lehet tölteni a könyvét!
Belekezdtem. Elég érdekes..!
szandokan
@bretagne: Nyilván, de én azért megvettem neki...:-)
Desischado
Szegény gyerek, hogy ilyen hulladék az apja...
karma1
@Igazi Trebics: Es MAGAZODIK? Magatol? (Vagy tenyleg a mami bujtogatja a gyereket erre a viselkedesre? Erdekes! Koszi az adatot!..."-))
coyote3
Sebaj, a fideSS a hóna alá nyúlt...
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: ez már hányadik neved, enteróka?? :))) hehehheheheeeee...:)))))
szandokan
@bretagne: A gyerekeim bármire rá tudnak venni.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Neked is jó estét. Ugyan nem tudom ki vagy, de gondolom, jól elvagy magaddal.
silber13
@szandokan: 00:18-ra : A józan ész határain belül, helyes. Na, néha át is lehet lépni azt a határvonalat, de csak mértékkel.
bretagne
@szandokan: És vissza is élnek vele. Istenem, ilyenek a szülők!
szandokan
@silber13: @bretagne: Meg kell találni a helyes középutat, ami persze nem egyszerű, mert egy gyerek már igen korán tisztában van azzal, hogy apa simán meg tud venni mindent, ha akar. Néha megéri eltűrni a hisztit is, mert ha első szóra mindent megvesz az ember, az csak a gyereknek lesz később rossz, mert majd nem tudja az esetleges csalódásokat kezelni később.
Január
Ez a gyerek 6 éves, az apja börtönben volt aközben míg értelmesebb lett, de a kevés együttlét alatt nem alakulhatott ki egy apa-fia viszony. Nyilván a "kitagadással" valamelyik felnőtt ember "javaslatát" hajtotta végre.
Majd, ha nagyobb lesz - vagy elfelejtik addig simán ezt a megnyilvánulását, vagy amikor eszébe jut akkor picit szégyellni fogja magát.
Egy gyerek nem tud objektíven ítélkezni az apja felett..., és ilyet nem is lehet tőle kívánni.
Mindenki ismeretségi körében van 1-2 elvált szülők gyermeke, ott is az éppen helyzetben lévő szülő, vagy más felnőtt úgy járatja le a gyerek előtt a másik szülőt - tisztelet a kevés kivételnek -, hogy az már ifjúság elleni büntet, mert gyereknek mindkét szülőjére szüksége van. Csak a gyerekkel tesznek rosszat ezek a "jóakaratú" felnőttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.