Orbán milliós márkanév lett! Nem kevesebb, mint 6,5 millió forintot keresett eddig a miniszterelnök portréin Nagy Kriszta Tereskova. Egyszerűen nem győz annyi Orbán-portrét gyártani a művésznő, amennyi megrendelése van, akár 10 milliót is kaszálhat a miniszterelnökön. A pucérkodásairól és pikáns-erotikus megjegyzéseiről elhíresült botrányhősnő most bemutatta, hogy a művészetből is meg lehet gazdagodni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
A bejárati ajtó elé kitett lábtörlős változatnak nagyobb sikere lenne!:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
@gyuszka: Remélem, vettél pár darabot!
pictor
A bejárati ajtó elé kitett lábtörlős változatnak nagyobb sikere lenne!:))
sokanvagyunk
A Lenin-mellszobrocskát azért nem fogja überelni. :))
varrólány
@pictor: Ahol kutya van az lehet rögtön szét is tépné!
Bástya Elvtárs
Az első magyar űrhajós-nőt így kellszponzorálni?!
m.macskosz
@Bástya Elvtárs:
Ha az én kompetenciám lenne, repülne is az űrbe ez a ...
...szkafander nélkül!
pityuka
Nyaloncoknak, fideszbirkáknak, turulban született nemzethy mélymagyaroknak kötelező darab. Tereskova megfogta a fejősbirka lábát.
deviance
csak nekem tűnt fel hogy minden propeller cikk a vérlázításról szól... ennyit lopott, annyit sikkasztott...
m.macskosz
@deviance: Lehet, hogy arról is szívesen írna a Propeller, hogy Orbán Viktor és neje a magánvagyonából minden szegény sorsú magyarországi magyar gyereket meglep a
születésnapján egy-egy ajándék kosárral, amelyben Pick/Herz téliszalámi, valódi bőrös virsli, borjú párizsi, Milka csokoládé, 100%-os gyümölcslevek, minőségi sajtok, déligyümölcs és magyar bio zöldség-gyümölcs válogatás...szerepel,
de ilyen hír nincs, ahol pedig nincs, ott a Propeller sem tehet semmit!
deviance
@m.macskosz: Arra gondolok főként, hogy vannak ennél sokkal nagyobb hírértékű történetek is. De ha megnézed a kiemelt cikkeket, csakis pénzügyi, vagy emberi szemmel felháborító dolgokról írnak. Nem az a baj, hogy ilyenekről írnak, hanem hogy nincs más
m.macskosz
@deviance: Igazad van, nem kevés időbe telt, míg találtam valamit, ami ugyan hülyeség, de legalább nem horrorisztikus! :)



Oktatás-kormány-diplomácia
Szijjártó: új típusú külpolitikába kezd a kormány

Budapest, 2014. július 18., péntek (MTI) - Ahhoz, hogy az ország érvényesíthesse akaratát, új típusú külpolitikára van szükség, olyanra, amelyet teljes egészében a külgazdasági érdekérvényesítés vezérel - mondta Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Az egyetem diplomaosztó ünnepségén nemzetközi tanulmányok, politikatudomány, szociológia, kommunikáció és médiatudomány, valamint tanár-közgazdásztanár mesterszakos hallgatók vehették át oklevelüket.
Az államtitkár az eseményen tartott beszédében kiemelte: a világgazdasági és világpolitikai változások miatt kialakult új helyzet Magyarországot is új stratégia kidolgozására késztette, és ebben fontos szerep jut a felsőoktatásnak, hiszen ahhoz, hogy az ország versenyképes legyen, versenyképes felsőoktatás kell.
Véleménye szerint nem túlzás azt állítani, hogy új világrend jött létre a világpolitikai és világgazdasági változások következtében. Ebben az új helyzetben ahhoz, hogy az ország érvényesítse akaratát, új külpolitikára van szükség - magyarázta. Mint mondta, az érdekérvényesítés eszköze a külpolitika.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: az új külpolitikához új tudásra, új képzési formákra is szükség van, ezért meg kell újítani a diplomataképzést. Ebben a kormány kiemelten számít a Corvinus egyetem tudására, tapasztalatára és oktatóira is - tette hozzá.
Közölte: az új világrendre adott válasz egyik pillére a keleti nyitás. Ezzel kapcsolatban kitért arra is, hogy a Corvinus egyetem következetesen támogatta, rendszeres csereprogramjaival, oktatói és hallgatói kapcsolatrendszere ápolásával segítette a keleti nyitást. Szeptemberben az intézmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel közösen Kelet-Ázsia-szakértő...
m.macskosz
...folyt.: kapcsolatrendszere ápolásával segítette a keleti nyitást. Szeptemberben az intézmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel közösen Kelet-Ázsia-szakértő mesterképzést indít, továbbá laoszi, vietnami, török és algériai diákokat fogad - mondta.
Az államtitkár beszédét azzal zárta: remélhetően minél több most végzett hallgatóval hosszú ideig együtt dolgozhatnak azon, hogy Magyarország versenyképes és sikeres ország legyen.

bbkr \ bki \ kvs

MTI 2014. július 18., péntek 14:31
Szvetlana
Én ezen a festőnőn csak nevetni tudok. Isten látja lelkem, ha van olyan hülye, aki megveszi ezeket a zombi képeket, akkor csak fesse meg.
Annyi kéteshírű és kétes tehetségű ember gazdagodott meg, miért ez a művésznő maradna ki? És ezek a rózsás Orbán képek jól mutatnak a konyhakredencen.
ila51
@Szvetlana: ...szekrény mögött a falon...
Szvetlana
@ila51: a miskolci nőkurkász doki megvett 16 db.-ot, mert ő pártolja a művészetet.
Milyen furcsán fejezi ki hogy szeretné megdugni a művésznőt:))( bocs, ha naturalista voltam)
Cicamama55
Vajon az én bokszzsákjaim is ilyen kelendőek lesznek?
mate03
@pityuka: Ez a Tyereskova nem csinál repülő szőnyeget?
bakegya
@mate03:útlevelet Afrikába, vagy utilaput a velsz után?
yazo64
Valaki homályosítson már fel... ezek mitől festmények? orbán fotója van kinagyítva mintás vászonra, vagy nem?
Desischado
Elég fideszes birka/fan lehet, aki megveszi! Nekem ingyen semkéne, mert nem vagyok maczohista, hogy a képét bámuljam, brrr!
evacica
@Szvetlana: Isten őriz a konyhába ilyen képet tenni,még elmegy az étvágyam, vagy kijön a vacsi!
evacica
Hát aki ezeket a förmedvényeket megvette, annak biztos, hogy nincs ízlése, se művészi érzéke! Sajnálom őket, akik ezt a mázolmányt nézegetik odahaza.persze én ha jó festő csinálta volna akkor se adnék Orbán képéért egy lyukas garast se! Hiába igaz az, hogy amíg ló van addig veréb is van!
Szvetlana
@evacica: A konyha szóra végül is azért asszociáltam, mert a képek háttere olyan, mint régen a viaszos vászon abroszok:))
Ezek a képek a szobában sem mutatnának valami jól:))
karma1
@deviance: Mivel azt sehol sem olvasod, hogy orban ennyit adakozott, ezt ingyen adta , azt megengedte...

Majd ha a nagylelkusegukrol lehet olvasni (persze, IGAZOLHATOAN a nagylelkusegukrol, irgalmas szamaritanus mivoltukrol), AKKOR majd a Propin is csak dicsero szavak fognak megjelenni...
Boszi27
@varrólány: Hát még a macska mit tenne a lábtörlővel! :))@Desischado: Szerintem a COF-ben kötelező megvenni. :))
karma1
@m.macskosz: Te Joisten! Es az en unokahugom a Pazmanyra jar, felsofoku angol es spanyol nyelvvizsgaja van, szerinted a mongolok beszelik ezeket a nyelveket???

Ezek voltak pontosan azok a szakok, amire a vilagon semmi szukseg nincs ekkora mennyisegben meg foleg...
karma1
@Cicamama55: Gondolom, az elojegyzesi listad mar 2050-ig betelt!...:-)))
karma1
@yazo64: A fotomontazs elfogadott muveszi technika Ja, ha valaki ezt kiszurta, mint a muveszno0, akkor keressen is belole eleget...

Tudod, amig loszar van , addig vereb is, boven...:-))
karma1
Lenint legalabb lehetett hasznalni levelnehezeknek, ( igaz, az orban kepet meg lehet kopkodni, mint az utalatos kepet a zsinagogaban), ahogy a suszter mondja, mikor az anyosat talalja el a kaptafaval a neje helyett: " Igy se rossz!"
ila51
@karma1: ...ja , ott van Marilyn Monroeval is mit tett Andy Warhol , máig híres :)
karma1
@ila51: Azert abban ugye egyetertunk, hogy Tyereskova NEM Andy Warhol, es orbanvitya csak szeretne' megkozeliteni Marylin Monroe nepszeruseget...
Egyebkent ugyanezt a technikat hasznalhatta O, Andy is... Nahat de Neki elnezzuk az orias nyulakat is, hihi...:o)))
karma1
@ila51: Ja, szerintem Minden muvesz egy picit egzaltalt, de ez a csaj azert a parlamenti kaksizassal egy kicsit tullott a celon... Nade amig akad vevo a kepeire, miert ne csinalja?...-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.