Gáspár Győző egyik futballista barátjának Ferrariját zúzta le alaposan. A 70 milliós járgányról egyébként képeket is posztolt – írja a Ripost.hu.

A lap megkereste Győzikét, aki azt mondta, egy esküvőre volt hivatalos, ott jelent volna meg az autóval, ami most szervízben van, de nem kell aggódnia senkinek, jobb lesz, mint új korában.

Összetört egy 70 milliós sportkocsit Győzike

Összetört egy 70 milliós sportkocsit Győzike

Volt egy kis pitty-putty, de szerencsére senki sem sérült meg és ez a legfontosabb.

- tette hozzá az egykori showman.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
".Volt egy kis pitty-putty,..."
mondta a büdös cigó...és ezzel
el is van intézve ??? Mi van a 60
egynéhány milliós NAV-tartozásoddal,
te görény ??? Más már rég élvezné a
bentlevö kancigány hátsó behatolását ...
bár ahogy elnézlek, nem lenne ujdonság,
talán még " élveznéd " is !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
@lampa laz: Ja. Ő már "fel van zárkóztatva" a 70 milliós Ferrari-val. Olvasom, hogy tegnap, igen nagy a "rák pengesse a beled"-ezés volt az eltünt milliárdokról szóló meghalgatáson. Hát, igen. Amíg, nincsenek felelősségre vonva, béke van. Dőlhet a della, de ha kérdés és felelősségrevonás van, akkor elszabadul a pokol.
lópicigáspár
Focista barátja!? Ugye nem a magyar labdarúgás egyik gyöngyszeméé? Ha igen nagy a baj, hogy ilyen teljesítményért ezt meg tudja venni!!
36
Annyira "felzárkóztak" már, sőt "az út szélén" sem hagyják a semmirekellőket, hogy a Gáspár család más tagjai, mint a Győző tesója a birkapásztor Zsóti, pl. időnként fellelhető a Mercedes szalonban, Budapesten. Testvérem, vitte a főnöke autóját, szervízbe és feladatul kapta hogy nézzen meg egy új haszonjárművet is a cég részére. Egyszer csak begördült egy természetesen fehér színű(szerintem undorító szín egy autónak) szuper sport mergával a Gáspár Zsóóti és tolakodóan és elég rámenősen el kezdett ugara-bugrálni a leendő vásárlók körül, poénkodva dícsérte a nagyon dzsukel autókat. Mint kiderült, ő promócióként, ingyen használhat, bármilyen Mercedest. Szóval, érték válság van.
Fradigege
Jól van. Én is megnyugodtam. A NAV majd szól, hogy vigyázzon az adóbevallással, nehogy félreértés történjen, már megint. Nógrádmegyer szép falu. Nincsenek kerítések, dagonya, szürke házak öngyilkos hangulat, a szomszédtelepülésen egy fűrésztelep, lila-fehér vityilló a faternak. Pont egy ferrárinak való vidék. Nem hiába, kíváló az ízlés. Én mondom, kékvérű ez a more gyerek.
volvós
".Volt egy kis pitty-putty,..."
mondta a büdös cigó...és ezzel
el is van intézve ??? Mi van a 60
egynéhány milliós NAV-tartozásoddal,
te görény ??? Más már rég élvezné a
bentlevö kancigány hátsó behatolását ...
bár ahogy elnézlek, nem lenne ujdonság,
talán még " élveznéd " is !!
mindenes46
Vajon kit fizet le a NAV-nál,hogy ne b@szogassák, csak nem az angoltanárnőt?
36
@Horizont: Pont tegnap történt meg velem, hogy bementem a helyi dohányboltba(jajj! Ezt nem lett volna szabad leírnom, mert még megtudja a kormány, hogy van még egyeseknek pénze az e fajta idegnyugtatóra). És összetalálkoztam egykori tanítványommal, aki a gádzsóval hederelt a bolt előtt. Megdícsértem az autójuk vadi új alu felnijét. Én valóban az esztétika miatt tettem ezt, de mindjárt jött a tovább gondolt kérdés, összeszűkült szemmel és amolyan maffiásan elegantos cigi füst kifújással kísérve. "Miért? Talán, felnit szeretne venni?" Nem szóltam többet, mert még a végén, tényleg gazdagabb lettem volna hamarosan 4 kétes eredetű felnivel.:) De elgondolkodtató a szitu...
Levendula
Ennek még a roller is luxus kell, hogy legyen, nem ám 70 ?!?!? milliós autó.
Szerintem parasztvakítás az egész, egy szó sem igaz abból, amit ez a lény mond...
36
@Horizont: Igen.:) Tiszta Üvegtigris.:) "Tudod mi hiányzik neked Lali? Egy Impala.":)))
vizinyuszi
Az is több mint érdekes, hogy a hazai foci sehol nincs, a teljesítményét semmivel sem lehet mérni (legfeljebb negatívban), de a botlábúnak Ferrarija van! A semmiért de jól megfizetik!
Lackó50
@vizinyuszi: Hááát igen. Ez is érdekes kérdés. Miből van a focistáinknak a külügyben nyugdíjas állása és akkora jövedelme teljesítmény nélkül.
pictor
Ennek a díszmajomnak lovaskocsit sem adnék a kezébe, nem még Ferrarit!
justhpeter
Haladunk abba az irányba, amikor egy közmunkás is Ferrarival megy közmunkára.
papa.49
Mit gondoltok van ennek a kanc...nynak egyáltalán jogsija???
Clavigo
@papa.49: Benzinnel megy a falábú haver (valószínű hogy az is irokéz származású ) Ferrarija,,nem jogsival.A 20 millás adótartozást meg majd mi bepótoljuk...oszt jó napot.
papa.49
@Clavigo: Sajnos ezt én is tudom, de azt is mikor én tartoztam a tetves apehnek, nem voltak ilyen ,,elnézőek,, igaz én nem vagyok dakota...
wagabund
@volvós: 16.21.. ő a mi szent cigányunk...ezért nem nyúl hozzá a nav...
ez kell nekünk, megérdemeljük...
pistapapa
Egy magyar kormányzás esetén ez a lény,ezer évet kapna büntetésül.amit csákánnyal,lapáttal,talicskával kellene letöltenie.
Clavigo
Ezt a salgotárjáááni pirított madzsart ,,futtatja valaki az APEH-től ? A végén még ebből is miniszterelnök lesz,..mint a felsőcsutkai Társadalmi Kapcsolatból...
Bercifiu
@brutus: Majd jóváírják, mivel fizetésképtelen. Rohadt cigó.
brutus
@Bercifiu: Nem ciganyozok. Különben teljesen egyett ertek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.