Hajdú Péter és Friderikusz Sándor  egyelőre nem tudott megegyezni egymással az Összezárva Friderikusszal műsor honoráriumáról – tudta meg a Blikk.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor a TV2 egyik legsikeresebb produkciója volt idén, és bár van esély a folytatásra, még semmi sem biztos. A műsor producere, Hajdú Péter és Friderikusz Sándor egyelőre nem tudott megegyezni egymással a műsor honoráriumáról.

Egy a csatornánál dolgozó informátor szerint Fridi 30 millió forintot szeretne kapni a rendkívül népszerű műsor folytatásáért, de a gyártó, producer ennél tízmillióval kevesebbet, húszmilliót ajánlott neki. Ha nem jutnak dűlőre, és tovább huzakodnak, akkor a TV2 elbukhatja az egyik legnézettebb formátumát.

A műsor folytatásáról még valóban nem írtuk alá a szerződést Friderikusz Sándorral. Akit egyébként messze a legjobb tévésnek tartok Magyarországon, így bármekkora összeget kérhetne, de erről természetesen nem adok ki információt

- mondta a Blikknek Hajdú.

Friderikuszt  csak ennyit reagált a hírre:

Hogy húszmillió? Meg harmincmillió? Lehetne 200 millió is...

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hívja meg a Győzikét,az 40 milliót fog kérni az kell
az IQ nuku nézőnek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Cicamama55: Friderikusznak ez az összezárós műsora csak töredéke annak a sok kulturális, tudományos, ismeretterjesztő műsornak, amit az ATV-n vezet. Nekem kifejezetten a lazasága miatt tetszett.
vukkocska
@Horizont: Hát Te meg mit csináltál, hogy "leírtak"? Ne ismételd meg, csak írd körül, nehogy megint kint legyél. :)
Desischado
@paolo006: Pontosan ez az én véleményem is! Már megint "egy húron pendülünk"!
vukkocska
@Horizont: na azért :) Nem szoktál Te durva vagy obszcén lenni.
Cicamama55
@vukkocska: Az ATV interjús műsorait Friderikusz vezetésével én is a sokszor megnéztem, s nagyon tetszettek! Valóban mindig felkészül a riportalany életéből, munkásságából, s ami mostanában az ATV műsorán nem szokás, csendben figyelve végig hallgatja a vendégét, nem vág bele a mondandójába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.