Szabó Zsófi igazán előnyös szerződést kötött, amikor a TV2-től átigazolt az RTL Klubhoz – írja a Bors.

Szabó Zsófi tavaly szeptemberben igazolt át a TV2-től az RTL Klubhoz, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban kezdett, a dzsungelből pedig egyenesen az X-Faktor második élő adásába pottyant, ahol a háttérműsort vezethette. December 21-én láthattuk utoljára a képernyőn. Bár azóta nem dolgozik, fizetést mégis kap.

Kiemelkedően magas pénzben sikerült megegyeznie annak ellenére, hogy kezdő műsorvezetőnek számít. Három évre írt alá és nem a műsorok után kap fizetést, hanem havi juttatásban részesül

– tudta meg a Bors Zsófi egyik kollégájától.

A neve elhallgatását kérő személy szerint, a csatornánál eltöltött évei alatt Szabó Zsófi minimum 36 millió forintot fog keresni. Ezen felül az RTL Klub a 20 millió forintos kötbért is kifizette, ami azért illette a TV2-t, mert Szabó Zsófinak még nem járt le a szerződése, amikor átment a konkurenciához.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Vagyis havi egymillió forint a tarifája, ami azért 2015 Magyarországán elég kemény, mert ennyit azok közül sem sokan tudnak megkeresni, akik magas pozícióban és látástól vakulásig dolgoznak. Mit tud Szabó Zsófi, hogy láblógatásért is javadalmazzák?
Félreértés ne essék, nem irigységből kérdem, fütyülök én más pénzére, de ez azért érdekelne, mert rengetegen nyomorognak az országban, akik tisztességes, kemény munkával sem jutnak egyről a kettőre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Kinek ér ennyit ez a kis rüfke???))))))))))))
Zsoel
Vagyis havi egymillió forint a tarifája, ami azért 2015 Magyarországán elég kemény, mert ennyit azok közül sem sokan tudnak megkeresni, akik magas pozícióban és látástól vakulásig dolgoznak. Mit tud Szabó Zsófi, hogy láblógatásért is javadalmazzák?
Félreértés ne essék, nem irigységből kérdem, fütyülök én más pénzére, de ez azért érdekelne, mert rengetegen nyomorognak az országban, akik tisztességes, kemény munkával sem jutnak egyről a kettőre.
volvós
Ennyi pénzért mást is kell csinálnia - a müsorvezetésen kívül...:-))
Csak ne nézzék hülyének az adófizetö nézöket !!!
Gömblulus
Igazán megnyugtató, hogy ebben az országban minden fordítva történik, mint ahogy logikus lenne. Aki hosszú évek óta a legkeményebb munkát végzi, az gyakorlatilag éhezik, ez a kis kreatura meg ( nem tudván kitörni apja árnyékából ) most műsorvezetőként NEM DOLGOZIK!!! és ezért pénzt kap. Nagyon sok pénzt. Természetesen érdemtelenül. Sajnos, nemhogy javulna a helyzet, de egyre rosszabb minden. Még mindig van lejebb...
Szeparepa
Legalább végre lesz pénze és nem kell kurválkodnia, rácuppanni mindenféle sztárokra és milliomosokra.. hanem végre választhat párt normálisan...
Desischado
Sajnos Abszurdisztánban ez a divat. Akik látástól mikulásig keményen dolgoznak, azok alig vagy sehogy sem tudnak megélni, ez a kis luvnya, meg a semmittevésért kap milliókat! Gratula, ez aztán az igazság!
vadsanca
Mit tud jobban amit más nem? Már értem, hogy a műsorvezetők miért nem dobbantanak ebből az országból. 3millió/hó már említésre méltó. Már ez több mint az országyűlési-képviselői díj. Talán tényleg ennyire jól profitálnak a reklámok? Egyeltalán kik veszik meg azokat a termékeket? Vagy talán a szavazós műsorok ennyire menők? Talán el is higgyem, hogy több millióan betelefonálnak a magyar tarifák miatt? Én már ezért kezdek kiábrándulni a tv-ből.
vadsanca
Mit tud jobban amit más nem? Már értem, hogy a műsorvezetők miért nem dobbantanak ebből az országból. 1millió/hó már említésre méltó. Talán tényleg ennyire jól profitálnak a reklámok? Egyeltalán kik veszik meg azokat a termékeket? Vagy talán a szavazós műsorok ennyire menők? Talán el is higgyem, hogy több millióan betelefonálnak a magyar tarifák miatt? Én már ezért kezdek kiábrándulni a tv-ből.
Gömblulus
Még annyit hozzátennék, hogy Zsófi valóban bájos teremtés. De én sokkal szebb vagyok! Nézzétek meg a képemet...hát nem? :D Dehogynem. Én miért nem kapok ezért milliókat?
Nincs igazság a Földön...
Yoda69
Valamit nagyon tudhat Zsofika.
"A neve elhallgatását kérő személy szerint, a csatornánál eltöltött évei alatt Szabó Zsófi minimum 36 millió forintot fog keresni"
Ez mit jelent? Hany evet fog eltolteni 1-et 10-et, mert nem mindegy mennyi idore kapja a 36 millat. Ha 10 evre, akkor mar nem is olyan jo penz.
wagabund
kíváncsi lennék, a hír hallatán mit motyoghatott maga elé például Liptai, Friderikusz, vagy Havas? a nép egyszerű gyermekeinek véleményéről már nem is beszélve...az enyémről sem...
glorianna
Khm... tudtommal az RTL Klub nem az állami költségvetésből kapott támogatásból gazdálkodik. Ha úri kedvük úgy tartja, h jól festett cicababákra költsenek, akkor tegyék, lelkük rajta. Engem inkább az MTVA évi 80 milliárdos pénzszórása érdekel, ui. az a mi pénzünk (volt).
Zsoel
@Gömblulus: Ha egy rózsakoszorús nyúlért milliók járnának, gyorsan megoldódnának az emberek anyagi gondjai.
Feraj49
Mit tud-mit tud ?Tornázni tud ! TERPESZÁLLÁS,hason és háton fekvés,földön,vízen levegőben. HÚÚÚÚ de irigy vagyok,hogy nem születtem nőnek.
Zsoel
@Feraj49: Azért nem minden nő tud ám nagy pénzt csinálni a testi adottságaiból. :)
Gömblulus
@Zsoel: Bocsi, de nem mininyúl, hanem tengerimalac vagyok. :D
Zsoel
@Gömblulus: Ja... Elnézést, én törpenyúlnak néztem. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.