"Az egész köztévé úgy szar, ahogy van" – hangzott el a Class FM Morning Show-jában, ahol Sebestyén Balázs mintegy 15 percen keresztül szidta a közmédiát Jakupcsek Gabriella kirúgásával kapcsolatban.

Emlékezetes, hogy Jakupcsek Gabriellát felvétel közben tájékoztatták arról, hogy nem tartanak többé igényt a munkájára. Balázs ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy

annyira prosztó tempó, hogy mindennek az alja.

Aztán a beszélgetőtársak megállapították, hogy biztos pénzre volt szükség,

mert rájöttek, hogy nincs elég lóvé, és nem tudnak a vezetőknek jutalmat adni.

Sebestyén Balázs aztán nagyon belejött és kifejtette, hogy a köztévét csak a pártkatonák nézik, mert nekik ki van adva, hogy nézni kell. Más amúgy a sportműsorok kivételével nem nézi ezeket a csatornákat – érvelt, majd hozzátette:

rossz, nézhetetlen, fos, műsorokat gyártanak, mert azt gondolják, hogy ez a közszolgálat. Amikor csúsztatni kell, amikor hazudni kell, amikor mást kell mondani, mint a valóság, az megy. Amikor emberségesen kellene bánni valakivel, az nem megy.

Az emlékezetes anyázást az Index foglalta nekünk össze.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A stílusa olyan amilyen, de lássuk be, minden szava megállta a helyét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cs.n.
Nekem az ő csatornájáról is ez a véleményem, de legalább nem közpénzből gyártják a szarfos műsorokat.
vadnarancs
@Csizmás Kond: Ezt teheted te, a román barátaid, meg az idióta vezéred és sleppje, rajongótábora. Teljesen igazat mondott a Balu, respect érte!
Aki Én
@Csizmás Kond: Melyik résszel nem értesz egyet? Nagyon utálom ezt a Balázs embert, de ennek ellenére elismerem, hogy qrvára igaza van.
Tudod mire vagyok most kíváncsi? Hogy vajon a kormány felmond-e a közmédiának, amiért azok valakivel szerződést bontottak?
Csizmás Kond
@Aki Én: Én nem utálom de nem is értékelem...
és nem egyetértésből írtam véleményt hanem meggyőződésből.
Aki Én
@Csizmás Kond: 15:23 Tehát te vélemény nélkül tudsz meggyőződni?
Akkor kérdezem másképp. Milyen meggyőződés alapján gondolod, hogy alá állt? Szerintem is köpött egy nagyot, de nekem úgy tűnik más a célzott.
soljanka
Mondjuk a Balázs is szar műsorokat csinál...
Csizmás Kond
@Aki Én: soha az életemben egyetlen meggyőződésem sem alapult más véleményén.
ami meg Balázst illeti...hát szégyen köpködni...
KERKA
Mielőtt a keblemre vonnám ezt a nagyarcu TV fenomént, nem dőlök be az ő látványos kirohanásainak.
A Tündik bündije
A stílusa olyan amilyen, de lássuk be, minden szava megállta a helyét.
kkalman
Igaza van Balázsnak. A legnagyobb szemétség karácsony előtt, felvétel közben közölni valakivel, hogy kirúgták. Mindezt úgy, hogy Jakupcsek meghívott vendégei percekig nem tudták utána, hogy mi történt.
Desischado
Ez nem gondoltam volna Balázsról. Nekem sem a szivem csücske, de most nagyon megmondta a tutit! Teljesen igaza van. De kiváncsi vagyok, vajon neki is gondjai lesznek?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha szar ügy miért matatsz benne ?
karma1
@Desischado: Mar csak azt kene tudni, hogy Balazs melyik multinak a reklamarca... Na, amelyiknek "az arca", legkozelebb az a ceg fog kivonulni, ha Balazst valamilyen atrocitas eri ezert a beszolasert az allambacsi reszerol...
karma1
@Horizont: Ezek szerint akkor fu alatt tenyleg a Simicskae lett a TV2?... De szep is volna,... Merthogy a horiarcu filmmagus nem nagyon tapsikol, hogy "jaj, Anyukam, figyejje ma', mienk a TV2, holnaptol te leszel a Takacs Marika bemondon... De ha akarsz, akkor Kalman Olga is lehetsz... Majd feltuzod a hajad, hogy hasonlitsatok egymasra,... Bar neki sokkal tobb van a fejeben a rovid haja alatt..."
Lackó50
Én se nézem a közTV-ket, de az biztos, hogy ha véletlenül oda kapcsolok 5 percnél tovább nem kell néznem, mer felháborít. A többi se sokkal különb a rengeteg sorozattal.Már alig nézek TV-t. Mindettől függetlenül Balázsnak ebben teljesen igaza volt. 80 milliárdot elcseszni olyasmire, ami a (FIDESZEN kívül) senkit nem érdekel, nagyon finoman szólva is az én pénzem ellopása saját célra. Az egészségügyre miért nem tudnak évente ennyit áldozni? Most talán egy kórházat rendbe tettek (talán 2 milliárdból!) és ott is volt mindenki nagy mellénnyel, hogy mennyivel jobb a betegek gyógyulása szempontjából, haszép korházba kerülnek. És a többi kórház??? Vagy ezt maguknak hozták rendbe, ha véletlenül bekerülnének? Szóval nagyon sántítanak ezek a nagy dicshimnuszok. EZeknek a terjesztésére nem kell ennyi pénzt elkölteni. Ha nem a saját fényezésükre költenék az adófizetők pénzét, akkor mindenki a saját szemével láthatná a "javulást" és nem kellene hülyíteni az embereket.
Eriksson
Ejnye Balázs. A saját esetedből sem tanulsz? Dumálsz, dumálsz, aztán nem győzöl majd mosakodni.
Csizmás Kond
@Horizont: dehogy lomboztál le...fellomboztál ami között mos repkedsz...:)))
rugacs
Te Balázs, nézd már vissza egyszer a saját műsoraidat! Azok nagyjából hasonló mércét ütnek meg, mint a Győzike só. Olcsó poénok ostoba emberekkel. Egyetlen önálló alkotásod sem volt, mindet másoltad valahonnan. Az összes műsorod a "futottak még" kategóriába tartozik. Legyünk őszinték: ki a franc kíváncsi rád? Hát persze. A mindenen csámcsogó aljanép... :-DD Olyan vagy, mint a szélkakas: arra fordulsz, amerre a szél fúj..
Toby
Tök mindegy, hogy ki alázta a "köztévének" nevezett csókos álláshelyet, alázta, mert alaposan megérdemli !
human
Na jó 1+ pont Balázsnak. De még így is mínuszban van nálam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.