Minden elutasított menekült után 250 ezer eurót kellene fizetniük az EU költségvetésébe azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a kötelező menekültkvótákat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Az sosem volt direkció, hogy a fizetések egyenlőek legyenek az EU minden országában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@fekete: Sajnos, normalisak, mert Magyarorszag alairta es elfogadta az Unios alapszerzodest, amiben nemcsak az a jog van lefektetve, hogy tobb penzt osztanak nekunk vissza, mint ae,mmyit befizettunk, hanem a kotelessegeink is, amikre szinten iranyado az elfogadott unios alapelv, amit most orban nepszavazasra akar vinni.
Mit akar a nepszavazasra vinni? Egy olyan kotelezettseget, amin ott van Magyarorszag miniszterelnokenek alairasa? Miert is akar belerohanni egy maflasba orban?
A mesterseges hiszteriakeltessel orban csak el akarja terelni a figyelmet a sajat orbitalis lopasairol, valasztasi csalasairol, es az egyeb belso problemakrol.
Ha befogna a pofajat,. es elfogadna azt az 1294 fo kvotat, akkor az EU-tol fejenkent ennyi penzt KAPNA az eltartasukra, es az EU tovabb nem izelgetne a magyarokat. Igaz viszont, akkor orban ki ellen harcolhatna?
Eriksson
"Minden elutasított menekült után 250 ezer eurót kellene fizetniük az EU költségvetésébe azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a kötelező menekültkvótákat."

Európa elrablása.
www.mugyujtokhaza.hu/images/aukcio/54/54_020_tn.jpg
Hellcat
@karma1: Én ezzel tisztában vagyok. És le is írtam már sokszor, hogy nem a multikat kéne szidni. Miért emelne bért a multi amikor azt látja hogy a magyar is kizsákmányolja a magyart. Szaros 1300 emberről beszélünk...nem is értem az egészet. Ha a barátok és a család nem tartana vissza már réges rége elhúztam volna innen a picsába, mert ez az ország bizony halálra van ítélve...a fidesz mondta ki az ítéletet és ő játsza a hóhért is. Egy felkelésben még reménykedek, de arra is lófasz esély nincs...
Csizmás Kond
@karma1: Jaj te kislány...ismér összekavartad a z olvasmányaidat...:)
Hol írja az uniós alapszerződésben hogy migránsokat kell befogadni ???
tudniillik az uniós alapszerződés egy kereskedelmi megegyezés nem migránspolitika...és amikor azt aláírták még nem is volt migránsáradat...
az amiről te valahol olvastál azt az unió még nem szavazta meg csak most alakítja a benne szereplő határozatokat amit majd el szeretne fogadtatni. Magyarország meg azért akar népszavazással dönteni az ilyen helyzetek ellen, hogy semmilyen formában ne lehessen rá kötelezni...
...nagyon messze vagyunk még a fizetéstől, és remélem meg is tartsuk e távolságot.
36
Továbbra is az a kérdésem, mikor kap(kötelezően!) egyenlő fizetést és nyugdíjat az EU minden polgára?
Apropó, Anglia, Írország, Dánia. Úgy tudom, ők eleve kihúzták magukat a migráns kérdésből. Ők is fizetnek majd, vagy nem?
Bringás
Ezeket az eu-s senkiket küldjük már el az anyjukba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.