Minden elutasított menekült után 250 ezer eurót kellene fizetniük az EU költségvetésébe azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a kötelező menekültkvótákat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Az sosem volt direkció, hogy a fizetések egyenlőek legyenek az EU minden országában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ezek nem normálisak! Ki kellene már lépni az unióból. Erre is szavazhatnánk!
36
Az sosem volt direkció, hogy a fizetések egyenlőek legyenek az EU minden országában.
Hellcat
Ha a kormány úgydönt fizetünk akkor azt a 100 milliárdot majd mi perkáljuk ki..."migránstávoltartó hozzájárulásként"
Sííva
Ki kell lépni az EU-ból! Mi nem hívtunk ide senkit! Aki hívta tartsa őket!
Csizmás Kond
Persze hogy fizetünk ha itt is annyit adnak a mosogatásért mit külföldön...
F_Viktor
@36: Írod:
"Az sosem volt direkció, hogy a fizetések egyenlőek legyenek az EU minden országában."

Ha ezt komolyan gondolod, akkor még nm hallottál a A Kohéziós Alapról, mely azokat az országokat támogatja, amelyekben az egy lakosra jutó bruttó nemzeti jövedelem nem éri el az EU átlagának 90 százalékát.
Célja a gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek enyhítése, megszüntetése, valamint a fenntartható fejlődés előmozdítása.
36
@F_Viktor: Erre az Alapra tényleg nem gondoltam. De akkor, vonja meg a pénzeket az EU, amiért nem használja fel a kormány a célnak megfelelően.
Hellcat
@Csizmás Kond: Na mondjuk ez is jogos :)
Bedécs LÁszló
Az fizessen nektek Mózsi,akinek három anyja volt.Kötél,meg lámpavas jár annak aki ezt kiagyalt,nem pénz!!!
Csizmás Kond
@F_Viktor: A kohéziós alap nem az egyént támogatja aki ugyanazért a munkáért és sok esetben ugyanannak a cégnek az alkalmazottjaként felét kapja keleten mint nyugaton hanem az országot ahol keveset keres...és láss csodát ott nem bérfejlesztésként használják hanem infrastruktúra fejlesztéseként...minő különbség és ellentmondás.
fekete
Ezek nem normalisok. Merkelel az elen.O la'zitotta oda ezeket a Muszlimokat,Lepjek is ell oket.
Hisz majdnem az egesz EU ingyen dolgozik ezeknek a sa'fra'knak!
36
@fekete: Összetalálkozott a keleti és a nyugati sunyi kufár gondolkodás. Eddig ha egy nyugati ember ellátogatott pl. egy szíriai üdülőhelyre, látott szegényeket, azt mondta otthon, milyen egzotikus, izgalmas az az ország és még olcsó is. Most hogy abból az országból importált be sok százezer szegény embert, most már tragikus és nagyon drága. Képmutatás.
F_Viktor
@36: Írod:
"De akkor, vonja meg a pénzeket az EU, amiért nem használja fel a kormány a célnak megfelelően."

Előbb utóbb igazad lesz.
Nem véletlen, hogy Magyarország az OLAF, az európai csalás elleni hivatal figyelmének középpontjába került (Szlovákia a másik kiemelt célpontja).

"Az OLAF éves jelentésében egyébként vannak még érdekes dolgok. Például az, hogy a magyar hatóságok tavaly – amikor ezerrel, szinte mérlegelés nélkül szórták ki az EU-s pénzeket, amelyek különben beragadtak volna a pénzosztási ciklus végén – egyetlen egy alkalommal sem keresték meg a csalás elleni hivatalt. Magánforrásokból viszont az ország méreteihez képest egészen sok, 28 komolyan vehető bejelentés érkezett:"
papa.49
Egy társulásnak a tagjai vagyunk, akkor amit elhatároznak az okosok azt be kell tartani, 1200-1400 menekültről van szó, vagy ha nem kellenek azt a fejenkénti összeget ki kell perkálni, de hozzá kell azt is tenni ha befogadjuk őket azt a pénzt megkapja az ország, az igaz azt nem tudják ellopni a fütyiszek, szerintem itt van a kutya elásva, NEM TUDJÁK LENYÚLNI!!!
Ha kilépünk akkor lesz igazán káosz azok akik most kint dolgoznak jöhetnek vissza, munkahely csak papíron van, de én gondolom a kenyértörésig nem fogja vinni a dolgot a hazugovics, mert akkor még többet veszít, ágál azt szépen meghunyászkodik, oszt. jónapot!!!
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"...én gondolom a kenyértörésig nem fogja vinni a dolgot a hazugovics, mert akkor még többet veszít, ágál azt szépen meghunyászkodik, oszt. jónapot!!!"

Szerintem ki fog lépni az EU-ból ha jönnek a jogos szankciók.
Jelenlegi politikai, gazdasági befolyásával, diktatórikus mentalitásával minden külső nyomás nélkül játszadozhat az országgal kénye kedve szerint.
Többször leírtam, ő ugyanúgy utálja a magyarokat, mint Hitler a németeket, csak az ok más. Míg Hitler az I.VH. német kapituláció miatt utálta saját népét, addig orbán a 2002-es elvesztett választások miatt.
papa.49
@F_Viktor: Lehet hogy így tesz de ne feled egy lerabolt, kisemmizett ország fog itt állni gatya nélkül, én nem vagyok benne biztos, hogy ebben az esetben nem-e előadjuk a ,,Zalán futása,, helyet a ,,hazugovics felkoncolása,, című darabot!!!
Mangu
Nyugi kedves lelkendezők - Ez egyelőre egy terv -, gondolom olvasta mindenki! Hülyeségeken nem kell világmegváltó véleményeket cserélgetni.
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Lehet hogy így tesz de ne feled egy lerabolt, kisemmizett ország fog itt állni gatya nélkül..."

Igen, de a haverok és családjaik még így is tejben vajban fürödhetnek, míg a magyarok a megélhetésükig fognak harcolni.
Lásd a nyomorgó román népet és Ceausescu családját és slepjét.

Írod:
"...nem vagyok benne biztos, hogy ebben az esetben nem-e előadjuk a ,,Zalán futása,, helyet a ,,hazugovics felkoncolása,, című darabot!!!"

Majd akkor derül ki mekkora birka a magyar, de a vége természetesen, mint Ceausescu esetében. Csak idő kérdése...
F_Viktor
@papa.49: Folyt...

Nem véletlen, hogy orbánék most tenyerelnek rá a termőföldekre. Aki adja az élelmet, ott a tisztelet, ott a hatalom. Ők döntik el ki mennyit, mennyiért ehet.
S tehetik ezt Európa perifériáján minden kontroll nélkül.

Apropó EU... Igen, nagyot hibázott az EU. Abban, hogy felvették Magyarországot tagjai közé (ma már az orbáni Magyarország nem felelne meg ezeknek a feltételeknek).
Azt gondolták naivan, hogy a nagy semmiből majd felbukkan a magyarokban a demokrácia csírája. No, ez nem következett el, mert a magyarságban írmagja sincs a demokráciának.
Ez pedig sok mindent megmagyaráz...
papa.49
@F_Viktor: Sok igazság van benne amit leírtál, de ne feledd, '56. ban is így volt a Rákosi menesztése után ment a harc a hatalomért, mindenki mindent ígért, persze csak ígért, a láng meg szépen elszunnyadt októberig, persze azt se lehet feledni akkor volt egy SZER. ami valljuk be uszított rendesen, az események ismeretében, igaz még gyermek voltam de ma is a fülemben csengenek a szavaik...
Írod a termőföldet, hát tudod ha nem lesz aki megműveli a tulajdonos játszhat rajta, benne pipiskéset, de mint volt a múlt héten mikor a gazdák összefogtak, és lekaszálták a réteket amit eddig ők béreltek, egyre több lesz az ilyen jellegű megmozdulás, mert mindenki legalább életben akar maradni, enni akar adni a gyermekének...
Nálunk, a hazugovics országlása polgárháborúval fog befejeződni sajnos...
Egy szinte biztos Magyarország NEM LESZ A BÉKE SZIGETE A KÖZELJÖVŐBEN!!!
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Nálunk, a hazugovics országlása polgárháborúval fog befejeződni sajnos..."

Egyet értünk, számomra is a kérdés csak az, hogy mikor fog bekövetkezni, mikor ébred fel a magyarok azon közel 40 százaléka, akik eddig közömbösen szemlélték, hogy mások döntsenek helyettük, akik eddig szó nélkül hagyták orbán hatalmának megerősödését.
Majd akkor lesz kevés az a 1,5 millió birka szavazó.
Persze mi tudjuk, hogy orbán vér nélkül nem fogja átadni a hatalmat.
magyarbakancs
1297 ember kérelmét kellene elbírálni erre kér az EU minket.
Nem kötelező betelepítésről van szó.
Orbáni EU értelmezés biritsad a lóvét, ne szólj, bele menyit osztok a haveroknak.
Nem tetszik, a játékszabály akkor lépjünk ki, de ami most folyik az Orbáni politikával az mérhetetlen károkat okoz nekünk.
papa.49
@F_Viktor: A lottó ötösöm lenne olyan biztos mint az, hogy vér nélkül nem adja át a hatalmat!!! Hozzáteszem NEM IS LOTTÓZOM)))))))))
papa.49
@magyarbakancs: Ezt nevezik szűklátókörűségnek, mert végül is ha nem megy szembe az Uniós elképzelésekkel békében ,,lophatna tovább,, hiszen akkor az Unió se fagyasztja be a támogatásokat...
1magyar
Az unio diktatúrája? Elmennek a picsába, értem mennyit adnának?
Január
A 250 000 euró = 77 000 000 Ft, csak halkan jegyzem meg, hogy ebben az országban egész életükben nem keresnek sokan ennyi pénzt.
Még terv ez a "hozzájárulás", de biztos, hogy a végleges 100 000 euró/be nem fogadott fő-nél több lesz.
Január
Érdekes ez, amíg az egyik hírforrás nem ír semmit sem arról, hogy a mai napig érkeznek migránsok az országba, addig a másik szerint naponta 500 ember is érkezik. Ebben az évben eddig 120 000 a számuk.
Hol lehet az igazság?
karma1
@Hellcat: 17.25-re: Ne vicceljel mar, Toled nem ezt vartam! Magyarorszagon a bereket NEM az Unio tartja alacsonyan, hanem a sajat kib@szott politikusaink, igy akarva behivni a kulfoldi toket, mert itt nagyon alacsony a munkaero, ami ugye a multiknak nagyon fontos dolog. Viszont a multi miert fizetne Magyarorszagon tobbet, mint amennyit egy magyar vallalkozo koteles minimalberkent fizetni az alkalmazottainak?
Szoval, eloszor jol pofan kene B...ni azokat a gazdasagot vezeto politikusokat, akik mestersegesen alacsonyan tartjak a berszintet, es kovetelni toluk, hogy igenis, adjanak a magyaroknak mar itthon ugyanannyi bert a munkajukert, amennyit a tobbi unios orszagban megkapnak.
Nezz korul, MINDENHOL magasabb a minimalber-szint, mint Ma.o.-n... Mar erdemesebb elmenni akar Szlovakiaba, de akar Romaniaba is.
(Albania, Bulgaria meg nem mervado ebben a kerdesben, erthetoen).
karma1
@fekete: Sajnos, normalisak, mert Magyarorszag alairta es elfogadta az Unios alapszerzodest, amiben nemcsak az a jog van lefektetve, hogy tobb penzt osztanak nekunk vissza, mint ae,mmyit befizettunk, hanem a kotelessegeink is, amikre szinten iranyado az elfogadott unios alapelv, amit most orban nepszavazasra akar vinni.
Mit akar a nepszavazasra vinni? Egy olyan kotelezettseget, amin ott van Magyarorszag miniszterelnokenek alairasa? Miert is akar belerohanni egy maflasba orban?
A mesterseges hiszteriakeltessel orban csak el akarja terelni a figyelmet a sajat orbitalis lopasairol, valasztasi csalasairol, es az egyeb belso problemakrol.
Ha befogna a pofajat,. es elfogadna azt az 1294 fo kvotat, akkor az EU-tol fejenkent ennyi penzt KAPNA az eltartasukra, es az EU tovabb nem izelgetne a magyarokat. Igaz viszont, akkor orban ki ellen harcolhatna?
Eriksson
"Minden elutasított menekült után 250 ezer eurót kellene fizetniük az EU költségvetésébe azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a kötelező menekültkvótákat."

Európa elrablása.
www.mugyujtokhaza.hu/images/aukcio/54/54_020_tn.jpg
Hellcat
@karma1: Én ezzel tisztában vagyok. És le is írtam már sokszor, hogy nem a multikat kéne szidni. Miért emelne bért a multi amikor azt látja hogy a magyar is kizsákmányolja a magyart. Szaros 1300 emberről beszélünk...nem is értem az egészet. Ha a barátok és a család nem tartana vissza már réges rége elhúztam volna innen a picsába, mert ez az ország bizony halálra van ítélve...a fidesz mondta ki az ítéletet és ő játsza a hóhért is. Egy felkelésben még reménykedek, de arra is lófasz esély nincs...
Csizmás Kond
@karma1: Jaj te kislány...ismér összekavartad a z olvasmányaidat...:)
Hol írja az uniós alapszerződésben hogy migránsokat kell befogadni ???
tudniillik az uniós alapszerződés egy kereskedelmi megegyezés nem migránspolitika...és amikor azt aláírták még nem is volt migránsáradat...
az amiről te valahol olvastál azt az unió még nem szavazta meg csak most alakítja a benne szereplő határozatokat amit majd el szeretne fogadtatni. Magyarország meg azért akar népszavazással dönteni az ilyen helyzetek ellen, hogy semmilyen formában ne lehessen rá kötelezni...
...nagyon messze vagyunk még a fizetéstől, és remélem meg is tartsuk e távolságot.
36
Továbbra is az a kérdésem, mikor kap(kötelezően!) egyenlő fizetést és nyugdíjat az EU minden polgára?
Apropó, Anglia, Írország, Dánia. Úgy tudom, ők eleve kihúzták magukat a migráns kérdésből. Ők is fizetnek majd, vagy nem?
Bringás
Ezeket az eu-s senkiket küldjük már el az anyjukba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.