Ahogy arról mi is beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa közel két hónappal ezelőtt ittasan ült a volán mögé és legnagyobb szerencsétlenségére a rendőrök le is kapcsolták a műsorvezetőt – írja a Blikk.

Tovább folytatódik Demcsák Zsuzsa és a bíróság közti harc a jogosítványát illetően. Két hónap elteltével sem született jogerős ítélet, mivel a Bors kiderítette, hogy a műsorvezető enyhítésért fellebbezett a Fővárosi Törvényszéknél. A lapnak megszólaló szakértő szerint egy dolgot lehet szinte biztosra venni az eljárással kapcsolatban, és az az, hogy Zsuzsa nem kaphat súlyosabb büntetést másodfokon, mint előtte. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy egy új bizonyítási eljárás során olyan bizonyítékok is napvilágra kerülhetnek, amik miatt enyhítik majd az ítéletet.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
- Hallo ! Janikám Te vagy az ??
Leszólnál a pintérsanyinak, hogy adja vissza a
jogsimat, tudod, neked csak egy szavadba kerül !!
Aztán a 7vg-n mehetünk ismét Londonba a
franciaágyra " pihenni " ...:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Horizont: Szó szerint igaz. A büntit pedig nem enyhíteni.
Szeparepa2
Nem tudom mennyit ivott, de ha nem volt tökrészeg, az ítélet valóban túlkapás...
szaboria1
@Szeparepa2: Ez nem az első esete volt. Igenis jogos ítéletet kapott. A büntetés összegével talán rádöbben nem tehet azt amit akar.
nezelodo
Zsuzsika, nem a törvényt és annak alkalmazóit kellene legyőzni, hanem az italos poharat kellett volna elutasítani! Ha ott sikerült volna a pia utáni vágyadat legyőzni, erre csatározásra nem is került volna sor.
perfekt
Még valamit: Példásan meg kell büntetni,a gonosz rendőröket is--botrányos ahogy viselkedtetek--nunikával ,hogy mertétek igazoltatni?- és a szájába adtátok a szondát. Persze szívta először.Fujj! nem szégyenlitek magatokat.
papa.49
De nagy ripacs ez a picsa))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél