Kriveczky Villő, elsőbálozó 17 éves szegedi lányt választották a 191. balatonfüredi Anna-bál szépének szombat éjjel. Első udvarhölgye a 18 éves szigetvári Gorosics Csenge, második udvarhölgye pedig a 18 éves balatonfüredi Káplár Fanni lett.

 Elsőbálozók lettek a 191. Anna-bál szépei

A szombat este a balatonfüredi Anna Grand Hotel termeiben és kertjében tartott 191. Anna-bálon a közönségtől a tizenöt legtöbb szavazatot kapó nő közül választotta ki a zsűri a legszebbeket, akik idén mind elsőbálozók. A zsűri tagjai V. Kulcsár Ildikó újságíró, Horgas Eszter fuvolaművész, Kocsis Korinna, a 185. Anna-bál szépségkirálynője, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, Gömbös Lóránd, a Hungária Yacht Club elnöke és Schiffer Miklós, stílusszakértő voltak.

Az Anna-bál szépe, a szegedi Kriveczky Villő egy Viktória-mintás, első udvarhölgye, a szigetvári Gorosits Csenge egy Rothschild-mintás, második udvarhölgye, a balatonfüredi Káplár Fanni pedig egy Apponyi-mintás Herendi vázát kapott ajándékba.

Elsőbálozók lettek a 191. Anna-bál szépei

Kriveczky Villő

A bál szépei vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon mutatkoznak be a közönségnek, majd lovas huszárok kíséretében sétakocsikázásra indulnak a városban.

Az első Anna-bált 1825. július 26-án tartották Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernő huszárkapitánnyal, az 1848-49-es szabadságharc aradi tábornok vértanújával.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apatszerek
Kérdés az, hogy a természet vagy a szépség állandó?
namihami
Rettenetesen tudom sajnálni azokat a családokat, akiknek a csemetéi ilyen dolgokra kénytelenek költeni azt a nehezen összespórolt munkanélküli-segélyt vagy minimálbért.
Az Anna Grand Hotel előtt tüntető milliomosaink és milliárdosaink pedig távolmaradásukkal tiltakoznak a rendezvény ellen.
Vajon ezek közül az indulók közül hány olyan lány akad, aki egyáltalán átérzi, hogy amit erre elkölt a családja (nem Ő), az rengeteg magyarországi család éves rezsi- és egyéb költségének felel meg? Biztos évek óta spóroltak már erre.
Júúúújjjj, de demagóg vagyok, mi???
egyvandor
A fiatal lányok többsége a "biológia" miatt szép.tud lenni. Ki csak egy hétig virágzik ki hosszabban ki meg későbben érik és akár több tíz évig is vonzó tud lenni. Sok gyönyörű lányt láttam már egyik hónapról a másikra "elcsúnyulni". Nem tartom nagyra az ilyen tiszavirág értékű győzelmet. Az értéket képviselő szépség versenyét (ami fizikai adottságokon túl belülről is jön, meg életerőt is meg optimizmust is sugároz,) nem lehet eldönteni egy báli estén.
Hellcat
Na az Anna bál az pont a pénzről szól...akinek a legtöbb pénze van annak a kicsi lánya nyer :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.