Mi itt a Propellernél elég jól értjük, hogyan kell ezt a facebookozást művelni, legalábbis a közel százezer lájkolóból eddig erre következtettünk. Aztán tegnap Damu Roland nyílt levelet tett közzé a Hajdú Péter-Sarka Kata szakítás kapcsán, és onnantól összeomlott minden, amit valaha a közösségi médiáról tanultunk.

Damu az egyébként semmi újdonsággal nem szolgáló levelét

tegnap óta gyakorlatilag percenként újraposztolja a falán,

így a hisztérikus megosztásviharban majdnem elkeverednek a legszebb Hajdú Péternek címzett mondatok, mint például hogy "a börtönből figyeltem, hogy nyalod fényesre a vajna házaspár popóját".

Idemásoljuk a teljes szöveget is, ha esetleg Damu közben lefagyasztaná a Facebook rendszerét:

FIGYELEM! EZT OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN!
Nyílt levél Hajdú Péternek.
Kedves Péter!
Nagyon sajnálom, hogy a házasságod kudarcba fulladt. ( Ha igaz a hír.)
Megértem, hogy a facebook oldaladon arra kéred a búlvárműfaj minden munkatársát, hogy hagyjanak téged békén.
Én megértem.
De van fogalmad, hogy TE mit tettél hosszú éveken keresztűl????
Embereket aláztál porig. Emberek magánéletét gúnyoltad. Szórakoztál mások nyomorán.
Emlékszel amikor a Frizbi című műsorban vendégül láttad azt a bírónőt, aki engem elsőfokon elítélt???
Azt a bírónőt, aki nem is nyilatkozhatott volna egy nem jogerős ítéletről.
palácsiktimike műkönnyeinek aszisztáltál és utána a Ruttner ügyvéd úr jelenlétében kijelentetted, hogy te tudod, hogy ártatlan vagyok, de a felvételen már másképp viselkedtél.
A börtönből figyeltem, hogy nyalod fényesre a vajna házaspár popóját.
Miközben bezárva tartottak engem, te még akkor is megaláztál.
Rossz oldalon álltál.
Most az történik, hogy az Isten igazságot szolgáltat.
Senki sem ússza meg, aki valaha ártott nekem, mert az Isten nem felejtkezik el az övéiről.
Nem voltam bűnöző.
Nem vagyok bűnöző.
Nem leszek bűnöző.
NEM ÖRÜLÖK A BÁNATODNAK.
Áldom Istent, hogy mellettem volt, van és lesz.
Te pedig legyél férfi és viseld méltósággal a sorsodat, mintahogy ÉN tettem.
Imádkozom érted.
Damu Roland

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Nyakam rá, hogy a palácsiktimike úgy hazudott, mint a vízfolyás, függetlenül attól, hogy Damu is megéri a pénzét...most viszont jó levelet írt, vissza is fogta magát jócskán, de ez a Hajdú hernyó meg a neje még ennyit finomodást sem érdemel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Nem komálom ezt a Damut, de totál jogos, amit írt...
Tódor
Tudom hogy nem a témához tartozik, de itt hátha kapok választ: ahol másnak az arca van, ott a hajdunak miért egy segg van?
sokanvagyunk
Azt hiszem, simán összejön a felsoroltakból egy hosszabb sorozat. :)
human
Eleve ott kezdőik a baj, ha valakinek számít, hogy Hajdú az ő oldalán áll-e.
Csizi30
@Tódor: Én se értem ezt! Én úgy tudtam a Hajdú az egy mosógép márka... Várj, megvan! Van ez a habzó szájú manus! Pont úgy habzik mint egy mosógép, ha nem jó szappant raksz bele, de valami miatt a hab mindig barnává változik, és olyan híg fos szerű lesz! Azt hiszem, hogy azért néz ki seggnek az arca helye!
Tódor
@Csizi30: Na ne mondd hogy csak az omo-tól lett ilyen!
moareka
Nyakam rá, hogy a palácsiktimike úgy hazudott, mint a vízfolyás, függetlenül attól, hogy Damu is megéri a pénzét...most viszont jó levelet írt, vissza is fogta magát jócskán, de ez a Hajdú hernyó meg a neje még ennyit finomodást sem érdemel...
világlátó
Nem tudom ki ez a Hajdú és azt sem ki a Sarka Kata. Ki a fenét érdekli ez a ripacs házaspár?
Mit keresnek ők a hírek első oldalán? Miért fontosak ők ennyire? Kinek a kijei ezek? Miért traktálják a közvéleményt ezzel a házaspárral?Mi a fenét tudnak ezek, hogy ők a közvélemény első számú formálói?Hogy lehet az, hogy mindenki velük foglalkozik? Mit tettek ezek az ország asztalára?Tegyük már őket a helyükre, oda ahol a semmi van.! Ezek a nihil maga, az üres , silány és hitvány bulvár, amit fodrászüzletek üres várakozása közepette lapozgat néhány üresfejű. Hát miért terhelik ezekkel a közvéleményt? Ki a fenét érdekli hogy szétköltöztek?
Desischado
Damu Rolandnak most nagyon igaza van. Remélem, jön még kutyára dér!
karma1
@világlátó: Ez a media hatalma,... Senkikbol pillantok alatt "valakit" kreal (ertsd: a media szamara eladhato valakit, akiert a nepek megveszik a szines kepes bulvarmagazinokat), vagy eppen mar mas modon hiresse valt embereket nyom le a porba, a sarba szinten ugyanez a media.
Kicsit szinesedik a kep az internetes oldalakkal: ezek folott - meg - nem tud teljesen uralkodni az iranyitott media - aminek a vezerlopultja a csuti torpe malackas ujjai alatt vannak - , ezert fontos, hogy ki mit allit a twitteren , Facebook-on.
Damu Roland nem a szivemcsucske, de valahogy en sem hiszem el, hogy megutotte voln timcsiket, - aki amugy a szokenos allurjeivel mindennapos verest erdemelne, hogy egy kicsit helyrebillenjen az agya -, de amilyen visszafogottan es tenyszeruen megirta levelet hajdunak - hat ezert le a kalappal elotte! (Kozben megerne az is egy miset, hogy az ugyvedno hogy mert reszleteket nyilvanossag ele tarni egy folyo perrol, - csak mint erdekessegkent.)
Damu a sok baja, nehezsege ellenere uriemberkent nyilatkozott, nem szitkozodott, amit leirt, az bizony 100 %-ig megallja a helyet (a hajdu hazaspar valoban benyalt a vajna hazasparnak).
hajdu hutlensege pedig artatlan, nem volt o azzal a rengeteg novel, akirol egyik bulvarlap lehozott egy osszesitest, - csak kettovel: fuvel, faval...

Mikozben sarka kata is csak a celebseget birta elenk tolni minden adndo alkalommal valamelyik bulvarlapban...
Kisse mar leragott csont mind a ketto... el lehetne huzni vegre valamerre, elvezni a megszerzett milliardokat, vagy csak elkedeni siman dolgozni.
gru
Hajdú egy vérlázítóan primitív ember. És valójában buta.
Mindig is az volt.
Valakinek a valakije, de évek óta nem szedte össze magát.
Buta volt, és az is maradt.

Buta Hajdú, mondj valami nem butát - az elsőt, ami az eszedbe jut.

"Ööö"

Köszi, ennyi elég.
Főlökött
Ez tetszett : "Imádkozom érted."

Egy önelégült egoistáért Damukánk imádkozik :) Mivel midegyik a 'celeb' szintjén van, így érdekes a nyilatkozata.
Hajdu 'házaspárról' pedig egy facebook-os kép rémlik fel, melyben egy mosógép és egy csentrifuga, utolsó képe lenne-közösen...no ezen a szinten is vannak számomra. Tehát nem ragozom.
Mivel a sajátom megoldja a mosást és centrifugálást, így az egyéni szociális problémájukat oldják meg saját maguk, semmi közöm hozzá. Sem Katácska előéletéhez, sem Hajdu működéséhez - ténykedéséhez. Hajduval kapcsolatban - tudja a dolgát és úgy célirányosan ténykedjen. Azaz legyen tiszta az alsó...és a felső is és illatos. Jelenleg nem modható el.
WF
@világlátó: Ez a bulvár. És azért foglalkoznak ezzel a témával, mert ezt kajálja a TÖMEG. Ezt lehet eladni, ebből lehet kaszálni. Így lehet a tömegeket zombivá zülleszteni. Amúgy Hajdú és neje ugyanúgy árucikk mint Győzike, és elég jól is keres vele.
csa-csa
@moareka: úgy tudom több nőt is elnáspángolt a Damu. csak Ők nem mertek bíróságra menni.
moareka
@csa-csa: Ettől még Timike úgy hazudhatott, mint a vízfolyás...
nezelodo
@csa-csa: Képzeld el, ha minden nő bíróságra menne ebben az álságos országban, aki kapott egy sallert a jónevű párjától, lehet, hogy még a következő parlamenti vagy kormányülést is a bíróságon tartanák!
csa-csa
@nezelodo:hát ne osztogasson sallert egy rohadék bunkó sem!
könnyű pofán vágni egy nőt igaz? bántalmazásról hazudni meg egy átlagos nő is tud ha akar!
ha nem a Vajnához megy mindenki curvára sajnálná.
nezelodo
@csa-csa: Pedig többen osztogatnak, mint hinnéd! Aztán meg kiállnak nagy szónoklatot tartani, a családról az erkölcsről, aztán ha díszsírhelyre költöznek, utána meg szemérmesen hallgatnak a többiek, mert csak a másik politikai karámban történik erkölcstelenség.
csa-csa
@nezelodo: ez igaz! mindig a máséban.
Ludmilla
csa-csa,van a salleroknál százszor rosszabb is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.