Schobert Norbert a Life.hu-nak adott interjúban mesélt bulgáriai nyaralásukról és tett egy olyan kijelentést, amellyel magára haragította az ózdiakat.

Bulgária aranypartja nekem olyan, mintha Ózdon volna tenger.

A kijelentés a lakosoknak sem tetszett, az eset Majkát is kiakasztotta, aki a Facebookon tette közzé üzenetét.

Kedves Schobert Norbi! 

Nem tudok szó nélkül elmenni amellett ,h milyen degradáló kijelentéseket teszel kicsiny kis otthonomra. Kezdjük a legelején azzal , h nyilván szerettél volna vicces lenni a riportban, de hidd el nem haragszunk ha legközelebb szimplán csak válaszolsz . Nem azért szerettünk eddig sem mert Bödöcs Tibor féle poénokkal brillíroztàl. Eleg nekünk a kenyered, meg a puding . Kis igényű emberek vagyunk, mi elhisszük amit mondasz ,mégha a versenyhivatal néha nem is.

Nem tagadom. Igazad van!! Ózd egy picit sem olyan ,mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy, de ha visszanézel a múltadban talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú , aki régebben nem porscheval járt , és sokat bántották kinézete miatt. Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd -Monaco -Maldív szigetek tengely iránt . Ráadásul halkan jegyzem meg ,h Ózd az egyik legszebb vadregényes környezettel rendelkezik . 7 nagy hegy veszi körül , es ezért nevezik a 7 völgy városának. ❤️ Hazafele mindig megállok a Nádasdi szerpentinen elcsodálkozni ,h ilyen is van.

De nyilván nem ebben mérik az élhetőséget.

Abban tenyleg picit hátrébb járunk.

De hidd el!!! A mai napig ott élő emberek nagyrésze rendes ember , akinek az élete cseppet sem hasonlít a tiédhez . Sajnos .

Viszont dolgoznak , es próbálnak valamit tenni azért , h az általad emlegetett tengert ne csak újgazdag ficsúroktól ismerjék hírből , hanem lássák közelről is . Most nyitottál ott nemrég boltot , üzletpolitikának se lenne rossz ha nem lennél szarfej:)

Úgyhogy tisztelettel kérlek egy városnyi ember nevében , h vagy kérj elnézést , vagy mindenkit vendégelj meg egy alacsony szénhidrát tartalmú kakaós csigára.

Köszönöm

Péter az ózdi ...

( és a bulgárokról meg nem is beszéltünk )

Schobert Norbi pénteken délután a közösségi oldalán élő bejelentkezésben reagált Majka posztjára: 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Ki a tököm az a Schobert Norbi? És ki az a Majka?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ózdot Bulgária Aranypartjához hasonlítani több, mint megtisztelő. Nem értem a problémáját ennek a gyüttmentnek.
szaboria1
A Norbika csak autóból ülve tudott válaszolni. Kresz megsértését követte el mert nem lehet mobilozni kocsiban.
moareka
Egy hülyék által lakott ország kell ahhoz, hogy egy ilyen kuruzsló újgazdag senkiházi kenyerét egyék...
Majoros Péternek gratulálok ehhez a levélhez, csak az a baj, hogy az ilyen kis felkapaszkodott Norbi féle senki ravaszul becserkészi a buta népet és él mint Marci Hevesen...
RonaGyuri
elképesztő, hogy ebben az országban két ilyen harmadrangú senki reklám-hörcsögösködése hírnek számít! =))
vadnarancs
Ki a tököm az a Schobert Norbi? És ki az a Majka?
soljanka
Remélem Majka nem adja írásra a fejét.
Szörnyű, ahogy a szabályokra fittyet hány.
Gedeon74
És aki szerint ez a kijelentés degradáló Ózdra nézve, az vajon bocsánatot kér majd a bolgároktól, vagy legalább meghívja őket egy sopszka salátára?

(A bulgárokról meg ne is beszéljünk. Ők jól megvannak Bolgáriában.)
human
Ez a Majka egy valóság showban kezdte, majd elkezdett felkapaszkodni Dopeman hátán a zeneiparba és mikor már beindult a szekér ellene fordult. Egy nyamvadt kis köcsögnek tartottam a valóság showban is és mai is annak tartom.
human
@human: Amúgy nem Norbit akartam megvédeni. Csak ha az ózdi pöcst látom vagy olvasok róla mindig eszembe jut ki is ez.
Yoda69
Majka csak a sajat nepszerusegen akart javitani, hogy belerug egy masik pocsbe.
Borsodi
Bulgária aranypartja olyan mint ha Ózdon volna a tenger.Én mint ózdi mondhatom hogy nem vettem sértésnek.Különben Ózd nem ipar város,csak volt a Kádár rendszerbe azóta folyamatosan lepusztítottak mindent a gyárat lehet mondani ellopták a nehezen beilleszkedők.A volt polgár mesterek saját meggazdagodásukkal inkább foglalkoztak mint a várossal.A jelenlegi polgár mester megpróbálja megtisztítani a várost ami nem egyszerű mert nem fideszes.és ezért inkább köpködik mint segitik..Majka szavai jól estek de amiket mondott mára már nem igaz!-,csak az hogy szép helyen fekszik Ózd .De úgy fekszik sajnos mint az az ember akit mesterségesen tartanak életben.Ózd egy más világ!-mert Borsod nem tartozik Magyarországhoz nem Felcsút az biztos pedig szebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.