Felvállalja múltbeli ballépéseit az egykori szőke nyuszilány – igaz, mást nem is nagyon tehetne, hiszen az internet tele van a vele készült felnőtt filmekkel.

Kelemen Anna a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című talkshow-ban beszélt múltjáról.

Várkonyi Andi a nő figyelmét most arra hívta fel, hogy mikor rákeresett az egykori pornós nevére az interneten, azzal szembesült, hogy az első oldalak találatai felnőtt tartalmakkal vannak tele.

Kelemen Anna felvállalja pornós múltját

Mindez azonban Annát nem zavarja: mint mondta, tudná szabályozni, hogy más találatokat hozzon ki először a kereső, de nem szégyenli múltját, egy részének tartja azt is.

Anna korábban ugyanebben a műsorban arról vallott, hogy nem veti meg a nők közeledését sem, ám ettől cseppet sem érzi magát leszbikusnak.

(Blikk)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Hellcat: Így, ahogy írod. Sok választása nem lehet.
Fradigege
Lúzer, aki feleségül veszi vagy gyereket csinál neki. Hatalmas lúzer. Ha fizetne nekem 7 számjegyű summát, akkor megengedném, hogy felpumpálja a bicikli kerekem.
Eladott Ország
Gondolom nyugdíj előtakarékoskodott, hogy nyugdíjas korára megtakarításából is megfelelő életszínvonalon tudjon élni. Mert ha kiöregszik a szakmából biztos nem megy el szalagmunkásnak, vagy valamelyik szeretetszolgálathoz munkatársnak.
nyanya001
@Eladott Ország: " Mert ha kiöregszik a szakmából biztos nem megy el szalagmunkásnak, vagy valamelyik szeretetszolgálathoz munkatársnak. "
Ő lesz a madam a kupiba.
Főlökött
Örüljön, hogy apuka révén megúszta az olasz ténykedését és kimentette a papa, összeköttetései segítségével. Tagadás helyett, inkább maradjon csendben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.