Szilágyi István nem érti, hogy miért nem engedik haza a fiát.

Szilágyi István színészt mentő vitte el az otthonából, nem sokkal később pedig rendőrök jelentek meg a háznál, ahol a fiával lakott.

Szilágyi István: "Nem is vert meg nagyon a fiam"

A rendőrök a 79 éves színész fiát bilincsben vitték el. Állítólag rendszeresen verte szüleit, ám ők nem beszéltek róla senkinek.

Szilágyi most a Ripostnak elárulta, nem akarja, hogy fia börtönbe kerüljön:

Nem is vert meg nagyon, már teljesen jól vagyok. Én nem akarom, hogy börtönbe kerüljön. Csak azt akarom, hogy hazajöjjön, és megint minden úgy legyen, mint régen. Azt sem értem, hogy miért nem engednek be hozzá, csak át akarom ölelni, látni, hogy jól van. De azt mondták, hogy ez lehetetlen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Művész úr ott már nagy gond lehet ha a gyermeke kezet mer emelni önökre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
Szerencsétleneknek már rég otthonban lenne a helyük. az önkormányzat ilyenkor nem tud lépni !? Hová tünt a koncert bevételéből származó több mint 2-millió forint ?
szaboria1
Művész úr ott már nagy gond lehet ha a gyermeke kezet mer emelni önökre.
szaboria1
@Donáld Tramp: Ma magyar országon csak azok mehetnek idősek otthonába akinek a nyugdíja közel 100000.-ft/hó. Vagy
szaboria1
@szaboria1: Folytatom: Vagy olyan ingatlannal rendelkezik ami több 10 milliót ér.
levarosbukta
Jól van tata, veresd is magad agyon a félrenevelt kölköddel, ami már csak idő kérdése. De innentől kezdve már szerintem a lőtéri kutyát nem érdekli mi lesz veled.
Eladott Ország
Nem hiszem hogy a kapcsolat valaha is helyre hozható már.
emerencia
@szaboria1: Épp most beszéltem egy bácsival akinek nincsenek rokonai, a felesége meghalt. Remekül érzi magát egy otthonban de egymilliót fizetett az otthont fenntartó egyháznak csak azért, hogy ne kelljen a pici szobáját egy másik idős idegennel megosztani. Azt mondja, hogy a legfiatalabb otthonlakó 63 náluk éves...
emerencia
@durbincs: ma 116:10 Nem rontotta el. Aki felnőttként együtt él idős családtagjával az előbb utóbb megtapasztalja, hogy hatalmas lelki erőre és türelemre van szüksége. A művész úr fiából mindez hiányzik. Nem mentség még egy kisebb fizikai/lelki bántalmazásra sem, hogy az idős, esetleg a demencia jegyeit mutató családtagunk viselkedését nem tudjuk már tolerálni. (Még akkor sem, ha anno kisgyerekként tőle is leesett néhány pofon vagy lelki gyötrés időnként.)

A szülei veréséért, bántalmazásáért a fiúnak a törvény előtt felelnie kell, a szülei számára pedig valami méltányos megoldást kellene találni. (Házi gondozás, idősek otthona, az agresszív utód távoltartása, stb.)

Tudtommal léteznek olyan állami hivatalok, amelyek ilyenkor szakszerű segítséget tudnak nyújtani a méltatlan helyzetbe került idős emberek számára. Van még olyan, pl., hogy családsegítő? Hol vannak ilyenkor az idős emberek védelmével hivatalból foglalkozó szakemberek? Ez az ügy már nemcsak a hivatalos szervek, hanem az egész társadalom látókörébe került. Ki tudja hány idős ember és hány kétségbe esett felnőtt családtag figyeli a történteket mert ők is hasonló problémákkal küzdenek érdemi segítség nélkül.
emerencia
@Pálinkafőző Rézüst: A nyugdíja nyolcvan százalékát. Nem kérdeztem rá az összegre.
emerencia
@durbincs: Ez igaz de senkinek sem szabad már ilyenkor öregen, betegen önmagát marcangolni.
Cicamama55
@emerencia: Az egyik távoli rokonom egyházi kezelés alatt álló otthonban él. Tőle a beköltözésekor- kb. 5 éve -egyszemélyes szobáért 2 milliót kértek, a két személyes szobákba kerülésért kellett volna 1 milliót fizetnie. Havonta akkor az ellátásért 125.000Ft-ot számoltak neki, gondolom azóta már jól megemelték. A lakását az otthonba költözés előtt eladták, s folyamatosan a maradékból egészítik ki a havi díjat és biztosítják a saját gyógyszereit.
Cicamama55
@Cicamama55: Azzal kiegészítem, hogy maximálisan meg vannak az ellátással, a bánásmóddal elégedve, úgy a bácsi, mint a hozzátartozói.
wagabund
ez az ember reménytelen..a fia fogja tönkretenni...

sok ember e nyilatkozata miatt áll el a segítő szándéktól...él, ahogy él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.