Hadházy Ákos csütörtökön három különböző budapesti helyszínen tekinthetett bele a nemzeti konzultációs ívek feldolgozásába. Nem, az élő fába nem kötött bele, csak a dobozokba, hogy hiteltelenítse a nemzeti konzultációt. Magvas facebookos gondolataiból idézünk: „Egyik helszínen sem tudtak ugyanis arról mutatni BÁRMILYEN nyilvántartást (még egy nyomorult kockás lapot sem) hogy hány doboz érkezett be hozzájuk az adott napon és hány távozott.” Ha a „helszinek”-től el is tekintünk, bizonyára magyarázatra szorulna a „doboz” fogalma. (...) Szél Bernadett és Hadházy Ákos LMP-s politikusok betekinthettek a nemzeti konzultáció kérdőíveinek feldolgozásába és úgy látták, nem érkezhetett annyi kérdőív vissza, mint amennyi mondanak. Úgy tűnik, "Ron Werber ismét aktivizálta magát", és a két LMP-s azt mondta el, amit a kampánytanácsadó leírt nekik. Az LMP nemcsak azokba az emberekbe rúgott bele, akik feldolgozzák az íveket, hanem abba a most már közel 2 millió emberbe is, aki részt vett a...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Equus: De a tuszi hutuk már be vannak számolva, meg a szőröstalpuak is.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Orbáncék rendszerének az alapja a kamu. A kamu nagyhatalom, diktatúra épült ki segítségével, ami jól láthatóan üzemel a jogállam leple alatt.
GeoCravker
@Equus: Amennyiben pedig nem tetszik, akkor ezek mind kimennek a Kossuth térre tüntetni. Magukkal cipelve a másik kétmilliót is.
Úgyhogy, mire lezárják egy hét múlva, addigra mind a 40 millió magyar visszaküldi. Meg a Szíriuszról is üzennek a hangok Orbán fejében.
durbincs
@GeoCravker: hát szívük joga? ha van nekik olyan ?
de majd a szívteleneknek a téren,a vígságot is biztosítja ? :
...A HEGEDÜS-GERÉB BAND !!! ??...
Eriksson
Ez a Szél, meg Hadházy úgy össze vannak nőve, mint Gyurcsány meg Vadai. Kérdés, hogy nem lesz-e itt is gyerekprojekt a házasságok megőrzése érdekében.
durbincs
@Eriksson: a mosónő már amúgy is immúnis??
Amennyi Teddy Meldrum bá ? a derekára tette a kezét a múltba ?
csoda hogy nem vitte el valami randa nyavalya ?
bár ezt cáfolandó ? rettenet randára öregedett ?
de mintha agyilag se ? éppen egy átlátszó síküveg lenne ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél