Waiting for you – vagyis "rád várok" – üzeni lenge öltözékben a világszerte népszerű magyar modell.

Palvin Barbi fekete alsóneműben vár valakire. Na de kire? Jelentkező alighanem akadna pár milliárd.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Palvin menedzsmentje fizet ezért, hogy minden nap cikk van róla? Már lassan a szaros bugyijait is láthatjuk! Nem rossz benga, de a körúton... Átlagos ribanc lenne a smink és reklám nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Szó se róla tényleg szép baba arca van, ezért főleg a pedofilok gerjednek rá. Amúgy meg körülbelül annyira szexis mint egy ajtókitámasztó ék.
nezelodo
A kőműves barátaimnak nem kell ilyen tukmálós reklám, mégis tele vannak munkával. A prostiknál úgy látszik túlkínálat van, hogy már a propelleren kell fogni kuncsaftot.
karma1
A cimhez: hat Neymar csapatat, Louis Hamiltont + a komplett F1 csapatot, szerelokkel egyutt, meg a parkettazobrigadot... Hulye kerdes... var valakit...
Nana, aki minel tobb penzt ad neki, meg helyet valami bulvar cimlapjan...
Azert valakinek mar felvetodott az agyaban, hogy ugyanma', honnan a Joistenbol van ennek a luvnyanak ennyi penze? Mert a repjegy az egy kis resze a kiadasainak, hanem ruhakra es foleg luxusszallodai szobakra...:o)
Eladott Ország
Palvin Barbi túlteljesíti a Országos Bírósági Hivatal unalmában rendelt rendeletét, arról, hogy kellene kinézniük a bíróság dolgozóinak. A hölgyeknek minden nap új bugyit kell felvenniük, mert Barbi baba fordulónként/menetenként cserél. Az urak járhatnak egy gatyában is, de legjobb letolt gatyával és felállt farokkal közlekedni.
Edmond Dantes
Rá akar hajtani az öreg rozmárra,ezért felvette a bugyis versenyt a másik mutogatós lotyóval,Vajna Tímeával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.