Waiting for you – vagyis "rád várok" – üzeni lenge öltözékben a világszerte népszerű magyar modell.

Palvin Barbi fekete alsóneműben vár valakire. Na de kire? Jelentkező alighanem akadna pár milliárd.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Palvin menedzsmentje fizet ezért, hogy minden nap cikk van róla? Már lassan a szaros bugyijait is láthatjuk! Nem rossz benga, de a körúton... Átlagos ribanc lenne a smink és reklám nélkül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Palvin menedzsmentje fizet ezért, hogy minden nap cikk van róla? Már lassan a szaros bugyijait is láthatjuk! Nem rossz benga, de a körúton... Átlagos ribanc lenne a smink és reklám nélkül!
human
Ó b+. Ezektől a címektől falra tudok mászni. Gondlom e-mail-ben beküldik a képet meg a hozzá tartozó agylágyító címet és szöveget. Propi! Remélem azért fizetnek ezért nektek valamit.
human
@vadnarancs: Szerintem is. Valaki felkarolta a nőcit. Most nyomják bele a lóvét, utaztatják, beviszik kisebb partikra ahol tud együtt fotózkodni valamennyire ismert arcokkal (a kép alá írnak valami szexuál kétértelmű dolgot +nézettség) aztán hátha lesz belőle valami celeb vagy ilyesmi.
Valahol szomorú, hogy egy ember, egy nő fiatalon ezt választja magának mint hivatás.
levarosbukta
Szó se róla tényleg szép baba arca van, ezért főleg a pedofilok gerjednek rá. Amúgy meg körülbelül annyira szexis mint egy ajtókitámasztó ék.
nezelodo
A kőműves barátaimnak nem kell ilyen tukmálós reklám, mégis tele vannak munkával. A prostiknál úgy látszik túlkínálat van, hogy már a propelleren kell fogni kuncsaftot.
karma1
A cimhez: hat Neymar csapatat, Louis Hamiltont + a komplett F1 csapatot, szerelokkel egyutt, meg a parkettazobrigadot... Hulye kerdes... var valakit...
Nana, aki minel tobb penzt ad neki, meg helyet valami bulvar cimlapjan...
Azert valakinek mar felvetodott az agyaban, hogy ugyanma', honnan a Joistenbol van ennek a luvnyanak ennyi penze? Mert a repjegy az egy kis resze a kiadasainak, hanem ruhakra es foleg luxusszallodai szobakra...:o)
Eladott Ország
Palvin Barbi túlteljesíti a Országos Bírósági Hivatal unalmában rendelt rendeletét, arról, hogy kellene kinézniük a bíróság dolgozóinak. A hölgyeknek minden nap új bugyit kell felvenniük, mert Barbi baba fordulónként/menetenként cserél. Az urak járhatnak egy gatyában is, de legjobb letolt gatyával és felállt farokkal közlekedni.
Edmond Dantes
Rá akar hajtani az öreg rozmárra,ezért felvette a bugyis versenyt a másik mutogatós lotyóval,Vajna Tímeával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.