Megújította választási megállapodását a Fidesz és a Lungo Drom. Farkas Flórián múltja és jelene nem zavarja a kormánypártot. – Én egy dolgot várok el, mint ennek a pártnak a tagja, akár egyszerű tagja, hogy jogszabályi szempontból a helyén legyen. Ez a mondat Kövér László házelnöktől származik, akit csütörtökön, budatétényi fórumán Mészáros Lőrincről is kérdeztek. Másnap, vagyis péntek kora délután ugyanő, mint a Fidesz választmányi elnöke, a párt – Orbán Viktor mellett – legtekintélyesebb tagja kezet fogott Farkas Flóriánnal, finoman meg is lapogatták egymás hátát a roma vezetővel, majd aláírták a Fidesz és a Lungo Drom választási megállapodását. Nem csak egyszerűen aláírták, a házelnök még azt is kifejtette az ünnepi eseményen, hogy ez az első állomása a fideszes szövetségi rendszer megújításának, hozzátéve: a Fidesz és a Lungo Drom is elmondhatja mag

(Forrás: mno.hu, Designer által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Maffia államnak bűnöző politikusok kellenek. Kegyelmet a csalóknak, sikkasztóknak. Hadd indulhassanak a választásokon, keresztapa örömére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@namihami: Valahun itt a Propin olvastam, hogy orbanc azt nyilatkozta, hogy o nagyon bizik am ebben a flori gyerekben, mert o fogja - orban szerint - hozni a roma szavazatokat, dogivel... Csak ezert gondoltam, amit irtam.
Ha nem, hat nem... Persze, o is egyt stroman + tud is valami olyat, amit a plebsz nem tudhat
namihami
@karma1: És azt is a Nagyvezír mondta (az ő népe még nagyobb okulása céljára), hogy ne azt nézd, mit mondok, hanem, hogy mit csinálok.
De Te is hibás vagy, ha ilyeneket észbe tartasz. Pont ő az, aki egyik nap szögesen ellentétes dolgokat képes a legnagyobb meggyőződése mellett állítani ahhoz képest, amit egy nappal (vagy kevesebb) állított.
Vagy fideszes vezető vagy szenilis. Én inkább a második mellett teszem le a voksomat.
quadrocopter
A jó bűnöző kiáll a bűntársáért! És mi van az 1.6 milliárd közpénzzel?
namihami
@quadrocopter: Először is, már elvesztette közpénz jellegét.
Másodszor: köszöni (a megfelelő bankszámlákon, de) jól van.
karma1
@quadrocopter: Az mar ketszer 1.6 milliard, mert amikor nagyon piszkaltak erte florit, akkor orbanc "atcsoportositott" neki megegyszer annyit, hogy az elso 1.6 milliardert ne kelljen nyonmozast inditani hutlen kezeles miatt...
kisrigó
By lézerjani: ha bűnös farkasflóri, akkor megy a lecsóba! Úgy látszik a fényestekintetű szereti a lecsót, nem engedi elrontani egy bűnözővel! Gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél