Nem tudni, hogy az előzetesből szabadult jelölt meddig maradhat szabadlábon. Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését a Nemzeti Választási Bizottságnál. A lépés várható volt: Czeglédy csütörtökön szabadult az előzetes letartóztatásból, miután jelöltsége miatt mentelmi joga van, ám a megyei ügyész azonnal kérte, kezdeményezzék mentelmi jogának megvonását. Az ügyben délután kettőkor dönt a Nemzeti Választási Bizottság. Czeglédyvel beszéltünk délelőtt, azt mondta, nem tudja, meddig marad szabadlábon, de szerinte rögtön az NVB döntése után nem viszik el, erről majd a bíróságnak kell döntenie. Az ügy precedens értékű, így nem tudni pontosan, mi fog történni. Czeglédy azzal érvel, nem akar szökni vagy elrejtőzni, így nem volna szükség előzetesbe helyezni. Czeglédy első útja a HírTV stúdiójába vezetett, ahol arról beszélt, arra akarták rávenni, valljon Gyurcsányra. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@CsipkeRózsa: ha igazak az állításai , nem csak kimondják, de meg is hozzák az ítéletet- magánzárka!
csipetke
@Hellcat: 14:55 Romániába marhadrága lesz a postaköltség,ráadásul nem is annyira a helyesírásával van a baj,hanem azzal,hogy teljesen érthetetlen dolgokat ír.Se füle,se farka.
quadrocopter
@durbincs: Csicska, ismét ütnek téged, talán azért, mert orbitális hülye vagy - nem?
karma1
@quadrocopter: Eleg lenne, ha megnezne az Egyenesen musorat, ahol Kalman Olganak elmondja tetelesen, mi tortent. Ha beutne a keresobe, hogy Mentelmi jogasz, akkor kijon Olga riportja.
De nem fogja megtenni, ha meg igen, akkor sem erti meg, hogy Czegledy mindent torvenyesen csinalt, es azert nem ragadt be meg tobb karosulttal, mert 3 nappal elobb elinditotta a kifizeteseket. polt es sintersanya lassabb volt, hiaba hallgattak le a maganvonalaikat...
A budos eletben nem fogja megerteni, hogy a kifizetes napja a a hetfo lett volna, amikor letartoztattak, zaroltak az osszes szamlajat es elvittek a szamitogepeit.
Hiaba van 500 millio egy szamlan, ha azt zaroljak, 10 fillert nem lehet rola utalni. Es azt sem erti meg, hogy havonta 4500 embernek adtak fizetest, es jelenleg 11 karosultnal tartanak, de mar ok is megkapjak - kaptak a penzuket.
Magyaran - nincs es nem is volt bunugy...
quadrocopter
@durbincs: Ma sem volt értelmes böfid, csicska! Ez persze nem csoda!
"Minivirsli-evő" versenyen voltál?
Szőrszálakkal együtt, vagy azok nélkül veszed be?
Hát gatyaturkesz volt-e, csicska?
Nagyon izgatott vagy, valamelyik program elmaradt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.