Tizenkét éve vannak együtt, van egy szép közös gyermekük is, de mégsem fog összeházasodni a celebpár.

Nem hajlandó feleségül menni Bochkor Gáborhoz Várkonyi Andi

A Bors szombati cikkében azt írja, hogy mivel manapság egyre in­kább megoszlanak a vélemények a házasság intézményéről, vannak lányok, akik még álmodoznak ar­ról, hogy egyszer hófehér ruhában, virágtenger közepén rebeghessék el az igent. Míg mások úgy tartják, hogy rend a lelke mindennek, így férfinak és nőnek hivatalosan is felelősséget kell vállalni a kapcsolatáért. Minderről teljesen más véleménye van Várkonyi Andreának, aki

független, erős nő­ként egyáltalán nem ragaszkodik ahhoz, hogy párja, Bochkor Gábor feleségül vegye.

A FEM3 Café műsorában is szóba került ez a dilemma, pontosabban, hogy Andi miért nem hordja a jegygyűrűjét, mire a csinos műsorvezető tisztába tette a dolgokat, és elmondta: nem házas, még csak eljegyezve sincs, de köszöni szépen, nagyon jól érzi magát így, és nem is szeretné, ha ez a helyzet változna.

– Nem, nem lesz már Gábor a férjem. Minek? Voltam már férjnél. Pipa, megvolt, köszönjük. Nekem ez nem fontos

– szögezte le Andi a kamerák előtt, amikor Berki Krisztián erről faggatta.

A Bors is megkereste a 43 éves műsorvezetőt, hogy megtudja, vajon miért utasítja el ilyen töretlenül és határozottan a frigyet Bochkor Gáborral.

– Nincs csalódás emögött, egyszerűen mi Gáborral a megismerkedésünk óta így álltunk ehhez a kérdéshez, hogy nem szeretnénk házasodni, és nem szeretnénk esküvőt. Felesleges hercehurcának tartom. Ez a téma évről évre felmerül, de a mi álláspontunk sosem változik. Van egy közös kislányunk, mi lehet ennél komolyabb, mé­lyebb, igazibb kapocs két ember között?

– magyarázta Andi, aki körül a legtöbben tudják, hogy nem házas, de nem zavarja az sem, ha férjeként emlegetik a rádióst.

Mint köztudott, tizenkét éve futott zátonyra Várkonyi Andrea és orvos férje házassága, mert bár mindent megtettek, Andinak nem sikerült teherbe esnie. Miután a házaspár a különválás mellett döntött, a csinos műsorvezető ajtaján villámsebességgel kopogtatott az új szerelem, a rádiós fenegyerek, Bochkor Gábor személyében, akivel szerelmük min­den akadályt legyőzött, hiszen az orvosok szerint Andinak természetes úton nem fo­ganhatott volna gyereke. Ám fél év együtt járás után velük mégis megtörtént a csoda. A kis Nóra érkezésével pedig igazi kis család lettek, csak az esküvővel késlekednek azóta is, ami nagyon úgy tűnik, hogy az idők végezetéig várat magára – írják.

(Borsonline)

Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@karma1: Ez a Várkonyi azt hiszi attól jó nő, hogy kurva vagánynak adja elő magát állandóan. Csak ez meg nem igazán passzol hozzá. Ha nem akar hozzá menni hát nem megy hozzá, az ő dolguk nem hiszem, hogy ezzel kéne teletolni a bulvárt. Van egy gyereke is aki olvasni is tud már :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Mirabilis: nem az van írva pornó ? csak Storno ,
Eriksson
Nézhetnénk azt is, hogy a Bocskor egy nímand Várkonyihoz és családjához képest. Nem biztos, hogy megkapnának a szülői áldást. Andihoz minimum egy orvos illik.
Eladott Ország
Akkor nem maradtam le semmiről. Ennyi sztárt biztosan nem láttak még egy rakáson (szarral együtt) annál a benzinkútnál, ahol a fotó készült.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
justhpeter
Magánügy. Akkor miért kell nekem erről tudni ?
karma1
@Istvántóth: Nem, nem rola. Csak nevrokonok. A Varkonyi es az Andrea is nagyon gyakori nev...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.