A szoptatás világnapja alkalmából készíttette a bensőséges felvételeket.

Fotó: így szoptatja nyilvánosan a kisfiát Szinetár Dóra

Augusztus 1-jén volt a szoptatás világnapja. Három színművész – egyben kisgyermekes anyuka – Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia, Szinetár Dóra –, valamint Tomán Szabina üzletasszony is fontosnak találta, hogy az UNICEF Magyarország művészi képeinek segítségével támogassa a kampányt az anyatejes táplálás világnapján.

Ezekkel a fotókkal , ezzel az akcióval megmutathatjuk, hogy úgy is meg lehet etetni egy kisbabát, akár nyilvános helyen is, hogy az tényleg senkinek az érzékenységét nem zavarhatja. Nagyon fontosnak gondolom, hogy ha valaki szeretné szoptatni a babáját, és ezt diszkréten meg tudja tenni, akkor ne kelljen erről lemondania mások prűdsége miatt, ugyanis a szoptatás az egyik legcsodálatosabb ajándék Anya és kisbabája közt."

- mondta Szinetár Dóra.

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

További fotók a Blikk cikkében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Beregi himzesu bluzban, torokbugyogoban, romai saruban, szepen beallitva...jatszoteren...

Mar marhara hianyzott ez a lokott tyuk... Ket egesz napja nem volt rola szo...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Clavigo: Humm, humm... A szoptatas szo Neked nem mond semmit? ...:o))))) Lol...:o))))
Commenter
@karma1: és tessék. Napra pontosan 1 hete jelent meg a lelet-égetéses mélyinterjú. Akkor azt mondtad, és itt többen is ez nem Benjáminról szól, vagy ha mégis akkor legalább annyira, ha nem még inkább Dóráról. Most a szoptatás világnapja az apropó. Már írtam máshol, de roppant unom a szoptatáslobbit meg a kirakatcelebjeiket. A szoptatás a baba és a mama magánügye nem tartozik a nyilvánosságra ahogy más egészségügyi dolgokat sem csinálunk a nyilvánosság előtt, példákat most nem sorolnék. A kirakatceleb és nem kirakat celeb anyák jó lenne ha tudomásul vennék, hogy sem emancipáltabbak sem jobb anyák nem lesznek a nyilvános szoptatás által. Lehet mondani hogy így meg úgy természetes és a gyereknek joga van enni. Ahogy másnak is joga van úgy enni, vásárolni stb.hogy nem tolják a szoptatást az arcába, mert sokan még szoptatókendőt se használnak. Lehet cumisüvegben is vinni a tejet, tápszert (az sem az ördögtől való) és abból etetni a gyereket, csak az időigényesebb nyilván, meg nem olyan látványos. Vegyék már figyelembe hogy vannak akikre a szoptatás, pelenkacsere, stb. taszítólag hat. Nem mindenki földanya, de ettől még nem rosszabb ember.
wagabund
már megint ez a nő? meddig? mivel fizet ezért a cikkért?
wagabund
..." a szoptatás az egyik legcsodálatosabb ajándék Anya és kisbabája közt."...

ez így van.

A gyermekorvos rendelőjében várakozik egy igen csinos, negyvenes nő, karján egy csecsszopó kideddel...
behívja az orvos, megvizsgálja a gyereket...szopik ez a gyerek rendesen?
-igen, de mégsem gyarapodik...
-asszonyom, vegye le az ingét, melltartóját... a doki megvizsgálja, tapogatja, majd komor arccal ráförmed a nőre: asszonyom! magának nincs is teje!
-hát persze hogy nincs...én a nagymama vagyok...
JAJMÁR
De miért reagáltok arra, ami nem érdekel benneteket? Sőt, irritál? Nemes egyszerűséggel át kell lépni rajta.

Az öltözék nekem se tetszik, de az üzenet fontos és nem vicces. A szerencsésebb emberek így vagy úgy, vagy így is, úgy is átélték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.