A női villalakók azt a feladatot kapták, hogy adjanak szexi táncot a fiúknak.

A lányok dögös fehérneműt húztak, majd körbetáncolták a srácokat, méghozzá nem is akárhogyan.

VV Zsuzsu még a melltartóját is ledobta, hogy ő nyerje meg a versenyt, amit nagyon is díjaztak a fiúk, míg a lányoknál kiverte a biztosítékot.

Címlapkép: Való Világ

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Anyukák melle meg otthon a tv előtt dagad a büszkeségtől, h micsoda "nagyszerű erkölcsös" lányokat sikerült felnevelniük... pedig nem, csak 1 ócska qvát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
A bordélyok már a TV.ben reklámozzák magukat?
lampa laz
Anyukák melle meg otthon a tv előtt dagad a büszkeségtől, h micsoda "nagyszerű erkölcsös" lányokat sikerült felnevelniük... pedig nem, csak 1 ócska qvát.
Philasina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
maci0427
Rohadt Erkölcstelen xar műsorok a televízióban, erkölcstelen ország , erkölcstelen emberekkel ! Ez a példa a jövő nemzedékének , gratulálok aki ilyen műsorokat engedélyez és azoknak is akiket ez érdekel ! Inkább néznének egy pornó csatornát, ott legalább nincs duma, csak halk megjátszott lihegés !!! Szegény Magyarország...!!!
Borsodi
@maci0427: Szégyen,hogy ilyen műsor van a tv ben,Eddig néztem az RTL-t de,hogy kurvákat buzi romákat négert választanak be Ez felháborító,ez a példa a fiataloknak?hányás az egész tv. Itt tart az ország,igazad van erkölcstelen ország,erkölcstelen idióta emberekkel.Már Magyarországon nincs egy normális ember se,aki részt vehetne ebben az adásban?
maci0427
@Borsodi: -- És akkor csodálkoznak, hogy folyik a nemi erőszak, megtámadják a futónőt , megerőszakolnak nőket , rengeteg a kanos felajzott férfi, aki normális úton nem talál magának nőt, mert annyira sötét mint ezek a szereplők és akik ilyen műsort készítenek ! Tudom , erre van igény ! igen ? Akkor ne csodálkozzanak semmin sem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.