Nem várt helyről jött ultimátum a Kossuth téri tüntetők felé.

Alekosz keményen megfenyegette az Orbán-kormány ellen tüntetőket
Fotó: Facebook/Nagy Alekosz

Nagy Alekosz korábbi Való Világ-nyertes harcias üzenetet intézett a tüntetők irányába. Hogy ez mennyire komoly, azt rajta kívül senki sem tudja, mindenesetre azzal fenyegetőzik, hogy aki közvetíteni meri az eseményeket, az nagyon rosszul jár.

Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senkise! Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember! Arcátlan. 19 én ki lehet menni, de hogy közvetítés nem lesz, az biztos

- írja Alekosz, aki azt ígéri, etikus hekkerként az internet blokkolásától sem riad vissza.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember!"

Kis köcsög, meséld el, hány órát túlóráztál életed során? Mennyi pénzt kerestél vele?
Aztán azt is elmondhatod, hogy mennyit hoz a konyhára a sok, értelmetlen nyilatkozatod amikben megmutatod az országnak, hogy mekkora hülye állat vagy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ezt a tahot meg honnan szalajtottak? orban tenyerebol eszik?
Eladott Ország
@Pegero: Ideje lenne, hogy Kövér megnyilvánulásai alapján orvosok, szakemberek diagnosztizálják ennek az aberrált embernek a betegségét. Főnökén, Orbán Viktoron már láthattuk, milyen súlyos pszichikai betegségben szenved, és feltételezhetően milyen erős gyógyszereket használ. Kövér kórképe könnyen felrajzolható lenne, magánviseli a pszichopatákra jellemző valamennyi tulajdonságot. Nincs önkritikája, gátlástalan, kóros hazudozó, agresszív, nincs lelkifurdalása, félelemérzete, az önkontroll és a felelősségérzet teljes hiánya, érzelmi sivárság, empátiahiány, beteges énközpontúság jellemzi, erkölcsi érzéke a nullával egyenlő. Egyes kutatások azt mutatják, hogy az agyi központok közül az érzelmek kialakításáért felelős amigdala, és a döntéshozatalban, illetve a viselkedés szabályozásában szerepet játszó prefrontális kortex érintett leginkább. Agresszív viselkedés esetén az említett központok és a környező struktúrák közti kapcsolat sérülése mutatható ki.
http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kove...
kokopelli
@Eladott Ország: ne bántsd a kövéret,mert ő Kövér! Hülye? Az is baj,ha valaki saját-
magát adja,függetlenül a pártkönyvecskéjétől! Mindig aktuális marad! Az Orbánc tak-
tikáját vette át!Az egész pályát szélességében "bejátszani" a balszéltől a jobbszélig!
Eladott Ország
@Pegero: A hataloméhség a fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire. Végül pedig Kövér pontosan láthatja belülről, amit kifelé titkolni igyekeznek, bár egyre kevesebb sikerrel. Orbán teljesen instabil lett, a fidesz-kormány viszont nélküle percek alatt borulna, mert a hataloméhes feltörekvő senkik elharapnák egymás torkát a pozícióért, ráadásul a szavazóbázis nem a Fideszre, hanem A Viktorra van kihegyezve. A szekta csak a szektavezérrel működik, máshogyan nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél