Nem várt helyről jött ultimátum a Kossuth téri tüntetők felé.

Alekosz keményen megfenyegette az Orbán-kormány ellen tüntetőket
Fotó: Facebook/Nagy Alekosz

Nagy Alekosz korábbi Való Világ-nyertes harcias üzenetet intézett a tüntetők irányába. Hogy ez mennyire komoly, azt rajta kívül senki sem tudja, mindenesetre azzal fenyegetőzik, hogy aki közvetíteni meri az eseményeket, az nagyon rosszul jár.

Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senkise! Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember! Arcátlan. 19 én ki lehet menni, de hogy közvetítés nem lesz, az biztos

- írja Alekosz, aki azt ígéri, etikus hekkerként az internet blokkolásától sem riad vissza.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember!"

Kis köcsög, meséld el, hány órát túlóráztál életed során? Mennyi pénzt kerestél vele?
Aztán azt is elmondhatod, hogy mennyit hoz a konyhára a sok, értelmetlen nyilatkozatod amikben megmutatod az országnak, hogy mekkora hülye állat vagy?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Úristen, ez a nagyember ránkripakodott. Jöhet a meghunyászkodás és rettegés.
A Nagyember haragszik ránk. Közeleg a világvége?
F_Viktor
"Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember!"

Kis köcsög, meséld el, hány órát túlóráztál életed során? Mennyi pénzt kerestél vele?
Aztán azt is elmondhatod, hogy mennyit hoz a konyhára a sok, értelmetlen nyilatkozatod amikben megmutatod az országnak, hogy mekkora hülye állat vagy?
Pegero
@namihami: Eljött a beszarás ideje! El lehet menni a DM-be WC papírt vásárolni! Beszarás után illik a valagadat kitörölni.
Sámannus
Nagy a szád kis kötsög sok sperma elfér benne szigorúan etikusan orrba szájba..
Desischado
Előbb dolgozz is vaamit, de fidesz nyomorék! Mi van, fáj az igazság?!
szaboria1
Nem kell vele foglalkozni ez egy bugyuta elmével rendelkező alak.
lampa laz
"Az ostobaság olyan börtön, ahonnan sosem kerül ki az ember, nem harmadolnak jó magaviseletért, ez életfogytiglani büntetés."

Stephen King
adrenalink
Sajnos a Miniszterelnöknek jellemzően ilyen értelmi színvonalú a szavazótábora...:-( Csak azt nem értem, hogy ehhez a fenyegetéshez mé' kellett fürdőgatyára vetkőzni, pláne télvíz idején, mikor tombolnak a mínuszok?
balos
@Pegero: Ezek egymás seggéből "eszik" a kultúrót"!
Jozefina
A tüntetések közvetítőinek simán fel kell jelenteni ezt a bunkó, semmirekellő lényt!!! Szarházi alak a bunkóságából és a magamutogatásából (most már a O1G seggének nyalásából) él meg. Két szívlapát kellene neki. Egy a kezébe és egy a fejére!!!???
kereső
Ez ,mégis ki ez? Tudom- a cikkből- hogy a "való világ" győztese.( mi köze ennek a mősornak a realityhez???)De azon kivül? Egy Győzike szinvonalú "celeb"- aki ebből qrvára jól megél?
Na az ilyeneket tartom én henyélő, napot lopó, semmire kellőknek- aki osztja a nem létezőt, aztán meg vinnyog-hogy "kevés a nyugdij". Ezekre kéne már bevezetni a KMK-t!
desiro
@adrenalink: Még nem volt ideje a pegero után felöltözni.
desiro
@F_Viktor: Ne bántsd az állatokat kérlek. alekossz csak egy kupac sz@r.
nezelodo
Joga van ilyen "nagy emberi és szakmai teljesítmény" után magáénak tudni a mini elnököt. Szerintem vidd haza a lakásodba Alekosz, de ne csodálkozz, ha néhány nap múlva, a Lenci nevén lesz a lakásod, a mini elnököd zsebében meg ott lapul a biankó ajándékozási szerződés, amivel neki ajándékozza a volt lakásodat a zseniális gázszerelő. Tudod ezzel a módszerrel lehet pár ezer ha-al több földjük is a törvényben maximalizált 300 ha-nál, a tisztességes fideszeseknek.
sokanvagyunk
Előjött belőle a biztonsági őr múltja.
papa.49
Hú de megijedtünk nyomoronc, gyere oszt. jól pofán leszel vágva szarjankó !!!
Nessy
Hát, ha ilyenek rajonganak Orbánért, nem nagy dicsőség rá nézve.
dr. prédikátor
Buzika! te tényleg olya hülye vagy hogyha lónak születtél volna akkor nem húznád hanem tolnád a szekeret!!!Geci!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Kösz. ezen kurva jót röhögtem )))))))))))))))
volvós
Büdös köcsög sz.p.gép !! Legalább felöltöztél volna a 20 éves romamerdzsódba, mielőtt kinyitod a spermaszagú bűzlő pofádat.
Vagy éppen túl vagy egy parlamenti közös ÜLÉS-en
Ha van bátorságod ennyi " békés " tüntetőt fenyegetni, bőszítsd csak fel ellened a tömeget, de utána, ha megtalálnak, kurva nehéz a törött kezeddel a vérző fejedet törölgetni. Csak szólok, hogy nem érdemes tömeggel kikezdeni, mert senki sem fog
az intenzíven meglátogatn...:-)))
Eriksson
Mindenki csak azt adja, ami a lényege.
Rockxy
Ez a akelosz nagyon vicces fiú!
Kár hogy ő nem tud róla.
Mrfingusz
Csoda hogy él ez a faszi ennyi szarral a fejében ,de ne csodálkozzunk az összes fideszes ilyen ! :)
qxy
Üzenet Alekosznak.
.- Nem tudom mire ez a nagy seggnyalás de ha gondolod gyere el van el megyek hozzád és meg beszéljük. De az biztos hogy ott is fox ugrani ahol árok nincs te ingyen élő abortusz maradék. Magyar anyák szégyene.
ToniSzalai
==[--_-_Itt találsz meztelen lányok a városodban: My.Su/Meztelen
Szeparepa2
Jó lenne már végre észrevenni hogy ez médiahekk... illetve trash reality jellegű provokatív tréfálkozás... ami kelekótya Alekosz barátunkra mindigis jellemző volt... ezzel meg tudott nyerni egy valóság-show-t...
Borsodi
Kocsira futott neki de még ruhára úgy látom nem,ilyen egy komoly ember gatyában? Azért nyal most,ez a gerinctelen szarkupac fenyegeti a munkából élőket.Lovag keresztre hajt.Azért tart itt az országunk mert a szemetet nem kiseperjük, hanem ajnározzuk..
kolnidre
Te kitömött állat!Ne beszélj hülyeségeket,inkább készülj a következő vetélkedőre.Ahhoz,hogy esélyes legyél készülj fel és fogyassz el naponta egy vödör szart.
bakcsubakka
@Pegero: Na büdösbogár !
A @Eladott Ország: által közzé tett linkek alapján ki is itt az áruló?
Ez a magadfajta rögeszmést hidegen hagyja ? Ezekre varrjál gombot !
bakcsubakka
Ki a büdös retek ez a alekosz koszmegesz ? A munka hőse ? Na megállj büdös senkiházi,ezt nem fogják neked elfelejteni a normális fiatalok ! És amikor ez bekövetkezik az nem a te napod lesz !
parasutyo
óóóóó, te ostoba véglény... lógjatok együtt... XD
kokopelli
@Desischado: ...miért dolgozzon,mikor ő rögtön a túlórával kezdené! Oskar-díjas ez az
Adonisz?Úgy mondták anno mifelénk,hogy egy "dunyhatestű Papírtarzan"!
Pegero
@Eladott Ország: A kupon mánia keretében kaptam egy kúpot, amit elküldök neked.
Nyomd fel magadnak és megszűnik az agymenésed!

http://www.plazainfo.hu/pictures/campona_dece...
Eladott Ország
@Pegero: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele.Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén.
Yoda69
Ezt a tahot meg honnan szalajtottak? orban tenyerebol eszik?
Eladott Ország
@Pegero: Ideje lenne, hogy Kövér megnyilvánulásai alapján orvosok, szakemberek diagnosztizálják ennek az aberrált embernek a betegségét. Főnökén, Orbán Viktoron már láthattuk, milyen súlyos pszichikai betegségben szenved, és feltételezhetően milyen erős gyógyszereket használ. Kövér kórképe könnyen felrajzolható lenne, magánviseli a pszichopatákra jellemző valamennyi tulajdonságot. Nincs önkritikája, gátlástalan, kóros hazudozó, agresszív, nincs lelkifurdalása, félelemérzete, az önkontroll és a felelősségérzet teljes hiánya, érzelmi sivárság, empátiahiány, beteges énközpontúság jellemzi, erkölcsi érzéke a nullával egyenlő. Egyes kutatások azt mutatják, hogy az agyi központok közül az érzelmek kialakításáért felelős amigdala, és a döntéshozatalban, illetve a viselkedés szabályozásában szerepet játszó prefrontális kortex érintett leginkább. Agresszív viselkedés esetén az említett központok és a környező struktúrák közti kapcsolat sérülése mutatható ki.
http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kove...
kokopelli
@Eladott Ország: ne bántsd a kövéret,mert ő Kövér! Hülye? Az is baj,ha valaki saját-
magát adja,függetlenül a pártkönyvecskéjétől! Mindig aktuális marad! Az Orbánc tak-
tikáját vette át!Az egész pályát szélességében "bejátszani" a balszéltől a jobbszélig!
Eladott Ország
@Pegero: A hataloméhség a fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire. Végül pedig Kövér pontosan láthatja belülről, amit kifelé titkolni igyekeznek, bár egyre kevesebb sikerrel. Orbán teljesen instabil lett, a fidesz-kormány viszont nélküle percek alatt borulna, mert a hataloméhes feltörekvő senkik elharapnák egymás torkát a pozícióért, ráadásul a szavazóbázis nem a Fideszre, hanem A Viktorra van kihegyezve. A szekta csak a szektavezérrel működik, máshogyan nem.
Aki Én
@Pegero: Azért ti fideszesek nagyon egyformák vagytok. Egy fél mondatból felismerni titeket.
papa.49
Gondolom most össze,vissza rettegik magukat azok akik tüntetni fognak, mert ez a sejthalmaz ezt bejelentette !!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél