Dobó és Zsidró a külön töltött időszakban ráébredtek: hivatalosan is készek összekötni az életüket.

Február 12-én mutatják be a Kölcsönlakás című filmet, mely Dobó Kata első rendezése. Dobó és Zsidró a külön töltött időszakban ráébredtek: hivatalosan is készek összekötni az életüket.

„Izgulok persze, hiszen ez a film olyan, mintha a gyerekem lenne. Nagyon szeretném, ha szeretnék, jó lenne nevetni a közönséget a poénoknál”

– nyilatkozta a Borsnak a Dobó Kata.

A bemutatóra természetesen Zsidró Tamás is elkíséri a színésznőt, akivel a forgatások miatt egy időre elszakadtak egymástól.

„Tamás igazi társ, mellettem állt feltétel nélkül. Számomra nagyon fontos volt, hogy támogasson ebben a helyzetben is, és bár igyekeztem nagyon részletesen elmondani, mivel jár egy nagyjátékfilm rendezése, szerintem erre csak akkor jött rá, amikor tényleg alig láttuk egymást. Néha szóvá is tette, hogy mennyire hiányzom” – mondta a lapnak a színésznő.

Dobó Kata elárulta, hogy a külön töltött idő többek között arra volt jó, hogy három év együttlét után komolyan elgondolkodjanak azon, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

„Ha megkéri Tamás a kezem, biztosan igent mondok neki”

– tette hozzá. „Összecsiszolódtunk, persze nem volt könnyű az út. Ő egy hosszú házasságból, gyerekekkel jött, én is gyerekkel és számos nyűggel érkeztem. Nem kis munka volt szinkronba jönnünk, de szerencsére sikerült. Most csak az a dolgunk, hogy vigyázzunk egymásra” – mondta.

A forgatás ugyan átmenetileg elszakította őket egymástól, de Kata ma már úgy érzi, a film megérte az áldozatot.

Cikk- és címlapkép: Facebook/ Dobó Kata

(Bors)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@volvós: Apa komplesszusa van a csajnak ???
Meg persze a bugyelláris állapota se mindegy )))))))))))))))
Fradigege
@volvós: Szerintem nincs pánik roham, mert van gyerek. Inkább nimfómániát érzek itt.
Micike
"Nagyon szeretném, ha szeretnék, jó lenne nevetni a közönséget a poénoknál” -okos filmrendezőnő... és milyen fantasztikus fogalmazási tehetség. Tudzsa madzsar :)))) Látszik, hogy az érettségiig eljutott.
papa.49
Ha akkora nagy tehetség lenne mint aminek képzeli magát Ámerikában a télapó segítségével bbefuthatott volna, de nem sikerült, mert vélhetően valami NAGYON HIÁNYZOTT A LEGFONTOSABB !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.