Szlovákia lakónak több mint nyolc százaléka azt gondolja, hogy a Föld lapos, tíz százalékuk kitalációnak tartja a globális felmelegedést, és ezek csak példák egy felmérés meghökkentő eredményei közöl.

A szlovákok nyolc százaléka szerint a Föld lapos

Szlovákiában az emberek harmada kevéssé hisz a tudományban – idézte a pozsonyi Új Szó azt a felmérést, amelyet Vladimíra Cavojová, a SAV Kísérleti Pszichológiai Intézetének munkatársa készített. A megkérdezés válaszadóinak 68,9 százaléka a feltett kérdésekre inkább az egyszerű, logikusnak tűnő, de hamis választ jelölte be a valódi tudományos magyarázat helyett.

(napi.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ki vegezte a felmerest? Mert hogy nalunk a fideSS hivok tobbsege szinten ugy hiszi hogy a Fold lapos, es hogy a migransok jelentik a legnagyobb veszelyt. Gondolom valami fideSSes marketer probalja bizonyitani hogy meg naluk is van hulyebb.
szép új világ
8% ? Az semmi! Kérdezzék csak meg a nemzethy keresztény hívőket. Szerintük ha Föld gömb alakú volna, akkor nem tudnának idejönni a migráncsok, mert leesnének. Már pedig a rengeteg migráncs itt rázza a kerítést. (és ez igaz, mert a tv is bemondta!) Kvázi, ha ide tudtak jönni, akkor egyértelmű, hogy a Föld lapos.
KisGenyo2
Náluk pedig nem is hülyítik a népet annyira, mint itt. Mondjuk a magyar felmérés szerintem [email protected] lenne. Főleg reprezentatív mintával... ;-)
36
Végül is. Ebben a szabad-demokratikus-, mi több liberális világban, azt gondol és mond az ember, amit akar. Vagy nem?! Mert az már csúnya diktatúra lenne!!!
Szeparepa2
Ez gyönyörűen mutatja a tomboló propaganda elhülyítés hatásait a keleti blokkban, főleg ahol szarbángeci féle náci hazaáruló nemzetellenes bűnöző patkányok bitorolják a hatalmat...
Csizmás Kond
...és magyarország teljes ellenzéke szerint jó ha miniszter bajsza gecis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.