Szlovákia lakónak több mint nyolc százaléka azt gondolja, hogy a Föld lapos, tíz százalékuk kitalációnak tartja a globális felmelegedést, és ezek csak példák egy felmérés meghökkentő eredményei közöl.

A szlovákok nyolc százaléka szerint a Föld lapos

Szlovákiában az emberek harmada kevéssé hisz a tudományban – idézte a pozsonyi Új Szó azt a felmérést, amelyet Vladimíra Cavojová, a SAV Kísérleti Pszichológiai Intézetének munkatársa készített. A megkérdezés válaszadóinak 68,9 százaléka a feltett kérdésekre inkább az egyszerű, logikusnak tűnő, de hamis választ jelölte be a valódi tudományos magyarázat helyett.

(napi.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Levendula: és már több mint nyolc éve jobban élnek. Persze, tudom Magyarország és Orbán (bagázs) jobban teljesít a síbolásban.
Yoda69
Ki vegezte a felmerest? Mert hogy nalunk a fideSS hivok tobbsege szinten ugy hiszi hogy a Fold lapos, es hogy a migransok jelentik a legnagyobb veszelyt. Gondolom valami fideSSes marketer probalja bizonyitani hogy meg naluk is van hulyebb.
szép új világ
8% ? Az semmi! Kérdezzék csak meg a nemzethy keresztény hívőket. Szerintük ha Föld gömb alakú volna, akkor nem tudnának idejönni a migráncsok, mert leesnének. Már pedig a rengeteg migráncs itt rázza a kerítést. (és ez igaz, mert a tv is bemondta!) Kvázi, ha ide tudtak jönni, akkor egyértelmű, hogy a Föld lapos.
KisGenyo2
Náluk pedig nem is hülyítik a népet annyira, mint itt. Mondjuk a magyar felmérés szerintem sz@rabb lenne. Főleg reprezentatív mintával... ;-)
36
Végül is. Ebben a szabad-demokratikus-, mi több liberális világban, azt gondol és mond az ember, amit akar. Vagy nem?! Mert az már csúnya diktatúra lenne!!!
Csizmás Kond
...és magyarország teljes ellenzéke szerint jó ha miniszter bajsza gecis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.