Terry Black gyermekei teljesen összetörtek a tragédia után. Dani tíz nap múlva lesz nagykorú, így húga, Fanny gyámja lehet, ezért az árván maradt gyerekek nem kerülnek intézetbe.

Ez volt Terry Black utolsó kívánsága

– Még nem tudják a pontos okot, de az biztos, hogy apunak a szíve állt le. Látogattuk őt minden nap, de nem voltunk vele, amikor elment. A szomszédot értesítette a kórház, mivel mi még kiskorúak vagyunk – mesélte Dani.

– Amikor bementem, az orvos egyből azt kérdezte, hány éves vagyok. Megjelent a gyámhatóság segítője is, aki megnyugtatott, hogy mivel szeptember 28–án 18 éves leszek, nem kerülünk intézetbe. Lehetek a húgom gondviselője még úgy is, hogy tanulok. Azt ígérték, támogatnak majd ebben. Most is segítenek intézni a hivatalos iratokat. A húgom nagyon kiborult, rá a szomszéd vigyáz most, de nekem erősnek kell lennem – mondta Terry Black fia, aki azt is elárulta, az apja azt kérte tőle: halála után a hamvait hozzák haza és itt szórják szét.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@szaboria1: Csak ezért az egy dologért megérdemli a legnagyobb tiszteletet, bárki, bármit is gondol róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
whitout
U.i.: Tisztelettel D. Jekyll és M. Hyde
Eriksson
@Pegero: "– Még nem tudják a pontos okot, de az biztos, hogy apunak a szíve állt le. Látogattuk őt minden nap, de nem voltunk vele, amikor elment. A szomszédot értesítette a kórház, mivel mi még kiskorúak vagyunk – mesélte Dani."
kolnidre
@Pegero: Te hatalmas barom!Remélem azt tudod,hogy a halálról való megállapításod a fidesz-kdnp képviselőire is vonatkoznak beleéretve a nemzetvezetőt is.
Jozefina
Dicsősségére váljék, hogy példaszerűen felnevelte fogadott gyermekeit. Igaz jórész Németországban! Nyugodjon békében!!! Gyermekeinek boldog jövőt és kitartást kívánok!!!
whitout
Terry Black utolsó kívánsága, hogy nézd meg az Időhurok (Predestination) című filmet.
Ha megérted, akkor sem fogsz érteni mindent, de legalább tudni fogod, hogy mit nem értesz.

Terry Black fel fog támadni, és én ezt már most utálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.