(x) Sütő Enikő a hazai divatipar egyik meghatározó alakja, egyedi tanítási módszerekre épülő modelliskolája 30 éve működik eredményesen.

Sütő Enikő megmutatja, hogy mitől lett sikeres a modelliskola

Enikő iskolájában a képzés fontos része az önfejlesztés, ahol az önismereti foglalkozásokon a helyes önértékelés, a magabiztosság, és a tudatosság is az órarend része. Szeptember 22-én a népszerű iskola egy ingyenes bemutatkozó beszélgetésre várja mindazokat, akik jövőjüket modellként, illetve médiaszereplőként képzelik el, vagy egyszerűen csak magabiztosabb fellépésre, és több önbizalomra vágynak.

Kíváncsian várom, hogy idén kik, milyen célokkal jelentkeznek az iskolámba. Minden évben olyan izgalmas látni a csillogó, az újdonságra nyitott várakozással teli tekinteteket. Ezek a bemutatkozó beszélgetések azért fontosak, mert ilyenkor, még az oktatás elkezdése előtt minden leendő diákunkkal tudjuk tisztázni, hogy pontosan miben tudunk segíteni neki, és ezzel megalapozzuk a sikeres együttműködésünket

– foglalta össze Sütő Enikő a szeptember 22-i eseményt.

A modelliskola tanít gyermekeket (6-10 év között), kamaszokat (10-18 év között), valamint felnőtteket. Korosztálytól függetlenül, mindenkit körültekintően készít fel arra, hogy a különböző tematikájú divatbemutatókon, fotózásokon, filmezéseken a modell feladatokat a legmagasabb színvonalon teljesítsék, megfelelve a megrendelők elvárásainak.

Sütő Enikő megmutatja, hogy mitől lett sikeres a modelliskola

Az órarend olyan izgalmas elméleti és gyakorlati tantárgyakat tartalmaz mint például:

tánc, színpadi mozgás, színészmesterség, előadóművészeti alapok, filmezés elmélet és gyakorlat, fotózás elmélet és gyakorlat, smink, személyes stílus kialakítása, táplálkozás és életmód ismeretek, szerződéskötési szakmai ismeretek, stb…

Az elismert szakemberekből álló tanári kar változó, többek közt eddig közreműködtek: Király Gabi (stylist – személyes stílus kialakítása); Tallós Rita és Baronits Gábor (színész – előadóművészeti alapok); Szilvási Endre (riporter – média kommunikáció); R. Kárpáti Péter (színész – filmezés elmélet).

Természetesen maga Sütő Enikő is aktívan részt vállal az oktatásban is, modell-jogászként színpadi mozgást, szerződéskötési ismereteket, és a táplálkozás-életmód területén szerzett szaktudását osztja meg.

Csapatommal nagyon szeretünk tanítani, hozzásegíteni a diákokat magabiztosságuk, és tehetségük kibontakoztatására, illetve kipróbálására. Partnereink közt vannak gyermek és felnőtt magyar, valamint külföldi ügynökségek, így mi már a felkészítés időszakában lehetőséget nyújtunk a szerepleni vágyóknak, hogy válogatásokon, fotózásokon, filmezéseken vegyenek részt, megmérettessék magukat, és értékes tapasztalatokat szerezzenek

– hangsúlyozta Sütő Enikő.

Sütő Enikő megmutatja, hogy mitől lett sikeres a modelliskola

Az iskola vitathatatlan eredményességét az eddigi referenciák is alátámasztják. Piacvezető márkák – Ariel, Danone, Fanta, Stollwerck – reklámkampányai és számos divatbemutató sikeréhez járult hozzá: Tildart londoni ruhatervező; TV2 nagy Duett Road Show; Corvin Pláza – 24; Hooligans Motors; Misq; Szépligeti Ági; Hecendorfer Tímea.

A szeptember 22-i ingyenes bemutatkozó beszélgetés pedig egy újabb lehetőség kicsiknek és nagyoknak, hogy Sütő Enikő professzionális irányítása alatt megvalósíthassák egy álmukat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az iskola egy új képzést is indít: a „Kortalanság Kora(35+)” minden megújulni vágyó felnőtt nőnek ajánlott.

Bővebb információ, és regisztráció: https://www.sutoeniko.hu/regisztralj 

A képzésre regisztráló jelentkezők között kisorsolnak egy Sütő Enikővel közös magazinfotózást! (x)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
eze a képen rendesen megszaladt a faceapp simító filtere
whitout
Szegény gyerekek.
Szegény Sütő.
Belökik őket a világ szennyébe.
De Sütő nélkül is ez lenne a sorsuk, ezért nem Sütőt hibáztatom.
Ő csak eszköz.
Valójában mindenki csak eszköz.

(Az eszközkezelő Sátán csókoltat téged, meg a kedves családodat is.
Még sok hely van a pokolban. A hétfős családok kedvezményben részesülnek. Vagy nem.)

https://www.youtube.com/watch?v=b0YRq27qSxw...
görbetükör
Törvényileg tiltanám a gyermekmodellkedést!
Eladott Ország
@Szeparepa2: Sütő Enikő 59 évesen is bátran vehet fel bikinit, ugyanis elképesztő formában van. https://www.instagram.com/p/BznkF4bh2uJ/?utm_...
Lényeg, csak könnyen dőljön a lé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. October 17., 17:28
Ez a két cég tényleg tud brandet építeni
Szórakozás - 2019. October 17., 16:52
Vajna Tímea még gyászol