A Nemzeti Színházban elkezdtek személyesen próbálni. Vidnyánszky Attila főigazgató ezt azzal indokolta, hogy Fekete Péter államtitkár útmutatása alapján járnak el, de betartják a járványügyi szabályokat, például a színészek közötti távolságtartást. Utalt arra is, hogy a szintén állami fenntartású Budapesti Operettszínházban is tartanak már próbákat. (A többi budapesti színházban tudomásunk szerint még nem kezdődtek el a próbák). A hétfői évadismertető sajtótájékoztatón az újságírók is személyesen megjelenhettek maszkban, a résztvevők is abban voltak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak releváns és jellemző lépés

A vagy miről is álmodik, sőt megcsinálja, mert megteheti, egy derék Semjén magyar a Nemzeti élén

A magukat határon-túlinak nevező. de a hazai közéletben abszolút priorítással rendelkező disz-magyarok egyik legundorítóbbja kétség kívül a Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója.
Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója a jövő évad bemutatóiról szóló sajtótájékoztatóján hozta a formáját. Ami várható volt, de volt egy pikáns momentuma is a dolognak. Beszámolt róla, hogy: „2021-ben mutatják be A liberalizmus diszkrét bája című darabot. A Vidnyánszky Attila által megálmodott alkotás forrásai három nagy mű erkölcsi, képi és tartalmi indítékára támaszkodnak. Az első Dante pokla (Isteni színjáték), a második Petronius Satyriconja, a harmadik pedig a már címében is rokon, Luis Bunuel által rendezett film: A burzsoázia diszkrét bája.”!
Hát igen Luis Buñuel Portolés és az ő „Le Charme discret de la bourgeoisie”-e. Az egy dolog, hogy persze ez nem báról, hanem sárm-ról szól, de sokkal fontosabb, hogy „la bourgeoisie” az bizony nagyvárosi polgárt jelent!!!
Hát igen ott tartunk, hogy ismét szitokszó lett a polgár, s ez a derék Semjén díszmagyar ócska pártkatona, most a liberalizmusban találta meg az újabb párhuzamot! Ezzel is támogatva Orbán városlakó fóbiája újabb tobzódásait! =))
ElizabethVU77
Мa estе szabad vаgyоk. Inni аkar, кattintsоn a linкгe, hogy megtaláljа а pгоfilоmаt és a tеlefоnszámоt -> ki​​s​sia​​.cl​ub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.