A két rapper közötti háború folytatódik.

G.w.M. reagált Azahriah teltházas Aréna-koncertjére: "A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!"Fotó: Ferencvárosi TV/YouTube

G.w.M. ismét betámadta fiatal kollégáját: ezúttal egy live videóban.

A felvételen G.w.M. süteményt majszolt, morzsás mellkasán pedig három luxusautó kulcsa, valamint a milliós karórája hevert. A videó alatt érkező hozzászólások egy részében arra buzdították őt, hogy szóljon be Azahriah-nak. 

 Azahriah nemrégiben ugyanis a telt házas arénás koncertjén, 12 ezer néző előtt gúnyolódott G.w.M-en, aki korábban többek közt hugyosnak nevezte a fiatal énekest.

A rapper Azahriah teltházas koncertjére is utalást tett:

"A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!"

- mondta G.w.M. az Instagram-videójában.

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Szegény kicsi gombócka! Évek alatt tudott annyi ruhát összekaparni, aminek az árát ez a másik egyetlen este alatt összehozta, egyetlen koncerttel? Öngól ez bmeg, nem visszavágás.
jesz
a ruhatára annyi mint a Papp László profit? Na ez a baj
...évek múlva olvashatjuk, hogy elszegényedett, a rajongók segítsenek..
Clavigo
Fingom sincs,,hogy kik ezek...( egyik sem atomtudós,,sem agysebész.. ez látszik.)..
Borsó
Szegény kicsi gombócka! Évek alatt tudott annyi ruhát összekaparni, aminek az árát ez a másik egyetlen este alatt összehozta, egyetlen koncerttel? Öngól ez bmeg, nem visszavágás.
csipetke
Annyira gusztustalanok az olyan emberek,akiknek az a boldogságuk,hogy dicsekszenek azzal,amijük van. Az okos ember inkább letagadja.Nem véletlenült figyelt fel rá még a NAV is. De ennek akkora lehet az IQ-ja, mint a cipőmérete. Egy sötét,buta pronyó, aki albérletben lakik a baromi sok pénze ellenére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.