Mert hasonlóan éli az életét.

Kalandos életéről a közeljövőben még egy film is készül, amiben Tóth Andi játszhatná – árulta el Zalatnay Sarolta a Tények Plusznak.

Megfilmesítenék Zalatnay Sarolta életét, Tóth Andi játszhatná

Kép: Facebook.com

Az énekesnő azért gondolt éppen rá, mert szerinte hasonlóan éli az életét. Zalatnayt ezután a Blikk is megkereste. A lapnak pedig azt nyilatkozta:

Mivel a konkrét szerződést majd csak jövő héten írjuk alá, nem mondhatok semmit addig a filmről, már ennyit sem lett volna szabad.

A Blikk azonban úgy tudja, a készítők és Zalatnay mindenképpen Tóth Andit szeretnék a főszerepre, hiszen minden szempontból tökéletes választásnak tartják. Zalatnay korábban is elismerően nyilatkozott már Tóthról, akit nagyon tehetségesnek tart. Mint a lap felidézi, korábban például így nyilatkozott róla:

Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője, és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorban vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni, és persze, színészként is helytáll.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Ezt is Kálomista rendezi, utána Kossuth díjat mindenkinek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laja70
Ezt is Kálomista rendezi, utána Kossuth díjat mindenkinek!!!
jáger laszló
Én speciel nem vagyok rá kíváncsi,de vannak akik igen és még fizetnének is érte!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Csak Norisz és senki más
"... Te sem vagy kedvesem börtönőr
Engedj ki hát a hűvösből..."
nezelodo
Rendben van, végül is készült film hazánk nagy fiairól is, nekem pl Béresről készült film az egyik kedvencem. Lehet, hogy művészi alkotásában, és tudományos teljesítményében, emberi és erkölcsi tisztességében meghaladja azt a szerény embert a Saci?
Yeromos
@jáger laszló: Akkor is fizetsz érte ha nem veszel mozijegyet, mert több száz millióba fog kerülni az adófizetőknek az elkészítése és az bevétel még az 5%-át sem fogja fedezni. Pálda rá ákoska elhíresült filje.
Yeromos
@Csak Norisz és senki más: Ne aggódj a köztörvényes bűnözői rész kifog maradni az zalatnay eposzból.
Loksmith
Lesz benne; első 50 évben szopás, nyalás, ...őőő testi szerelem számos híres és gazdag hímekkel. Napjainkban már csak nyalás a Kicsinek. (utcai harcosunk altestét)
vacsi
Most komolyan: szükség van erre?! Mármint közpénzből...
Csizmás Kond
...és benne lesz az is amikor a kevéske nyugdíjából éheznie kell ?
Csizmás Kond
...ésmégvalami a dk-ról...ugye a névvel is megvezették a világot, holott csak a maszkula neje kezdőbetűjeit használták fel, vagyis egy családi pártot alapítottak egy internacionalista berkekben szocializálódott hataloméhes, bosszúszomjas félnőjét aki képes volt egy ilyen diplomátvesztő szélhámossal is öszeállni csakhogy a sokszor értelmetlen mondokájával segítse az előrehaladását a hatalom felé...ez már előre 1ft volt eltervezve ...szélhámos banda és veszélyes.
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: ...hát ez nagyon mellément...elnézést :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.