Mert hasonlóan éli az életét.

Kalandos életéről a közeljövőben még egy film is készül, amiben Tóth Andi játszhatná – árulta el Zalatnay Sarolta a Tények Plusznak.

Megfilmesítenék Zalatnay Sarolta életét, Tóth Andi játszhatná

Kép: Facebook.com

Az énekesnő azért gondolt éppen rá, mert szerinte hasonlóan éli az életét. Zalatnayt ezután a Blikk is megkereste. A lapnak pedig azt nyilatkozta:

Mivel a konkrét szerződést majd csak jövő héten írjuk alá, nem mondhatok semmit addig a filmről, már ennyit sem lett volna szabad.

A Blikk azonban úgy tudja, a készítők és Zalatnay mindenképpen Tóth Andit szeretnék a főszerepre, hiszen minden szempontból tökéletes választásnak tartják. Zalatnay korábban is elismerően nyilatkozott már Tóthról, akit nagyon tehetségesnek tart. Mint a lap felidézi, korábban például így nyilatkozott róla:

Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője, és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorban vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni, és persze, színészként is helytáll.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Ezt is Kálomista rendezi, utána Kossuth díjat mindenkinek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Loksmith
Lesz benne; első 50 évben szopás, nyalás, ...őőő testi szerelem számos híres és gazdag hímekkel. Napjainkban már csak nyalás a Kicsinek. (utcai harcosunk altestét)
vacsi
Most komolyan: szükség van erre?! Mármint közpénzből...
Csizmás Kond
...és benne lesz az is amikor a kevéske nyugdíjából éheznie kell ?
Csizmás Kond
...ésmégvalami a dk-ról...ugye a névvel is megvezették a világot, holott csak a maszkula neje kezdőbetűjeit használták fel, vagyis egy családi pártot alapítottak egy internacionalista berkekben szocializálódott hataloméhes, bosszúszomjas félnőjét aki képes volt egy ilyen diplomátvesztő szélhámossal is öszeállni csakhogy a sokszor értelmetlen mondokájával segítse az előrehaladását a hatalom felé...ez már előre 1ft volt eltervezve ...szélhámos banda és veszélyes.
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: ...hát ez nagyon mellément...elnézést :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.