Tóth Gabinak nem csak a válás lelki nehézségeivel, hanem a közvetett problémáival is szembe kell néznie. A tavasszal vásárolt ingatlan az énekesnő nevén van és a hozzá tartozó 75 millió forintos hitel is, amit a szakítás után egyedül kell visszafizetnie.

Tóth Gabinak brutális tartozása van – "Betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni"

Fotó: TV2

"Képzeljétek, megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz" – lelkendezett pár hónapja Tóth Gabi a csalad.hu oldalon futó blogon.

Az interneten elérhető tulajdoni lapról kiderül, hogy az ingatlan egyedüli tulajdonosa Gabi és a jelzáloghitel is őt terhelheti, amely a megkérdezett szakember szerint igen magas törlesztőrészleteket vonhat maga után, hiszen a piaci lakáshitelek jelenleg kifejezetten drágák – írja a Blikk.

"Ha a leghosszabb futamidőre, azaz húsz évre lett felvéve a közel 75 millió forint piaci lakáshitel, akkor körülbelül 645 000 és 685 000 forint közé esik a havi törlesztőrészlet.Persze fontos tisztában lenni azzal is, hogy ekkora összegű, piaci hitel felvételéhez fontos kritériumoknak kell teljesülniük, elsősorban a jövedelemre vonatkozóan. Nagyjából havi nettó másfél millió forint kereset alatt nincs is nagyon lehetőség ilyen magas kölcsönhöz hozzájutni, ám egy házaspár esetén ezalatt a kettejük jövedelmét kell érteni" – magyarázta a Blikknek Tóth Levente, a Bank360 vezető elemzője.

Igaz jelenleg Tóth Gabinak vélhetően nincsenek anyagi gondjai, hiszen zsűritagja a TV2 egyik sikerműsorának, kormánykedvencként pedig sok a fellépése is. De nem biztos, hogy ez mindig így lesz.

"Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus" – mondta Gabi akkor, amikor megvették a házat, amihez hitelre volt szükségük.

A helyzet még ennél is bonyolultabb lehet, ha Krausz Gáborral CSOK-ot is felvettek.

"Három gyerek vállalása esetén 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 15 millió forint kedvező kamatozású hitelt lehet kapni. Ha mindössze egy gyermek születik és a házaspár a válás mellett dönt, akkor a 10 millió forint támogatás szinte teljes összegét vissza kell fizetni. Emellett a 15 millió forint hitel is piaci kamatozásúvá válik,továbbá visszamenőleg is meg kell téríteni a kamatkedvezményt. Tóth Gabiék esetében, ha felvették a CSOK-ot három gyerekre, és húsz év futamidővel számolunk, akkor nagyjából plusz havi 80 ezer forint törlesztőrészlettel kell kalkulálni. Emellett pedig a 10 millió forint jelentős százalékának visszatérítése is terheli őket" – fejtette ki a szakértő.

Forrás: Blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Jaj meg a végén el kell adnia egy-két Rolexet,javaslom,hogy gyűjtsenek neki a fideszesek,legyen minden templomban két persely,egyik a trmplomnak a másik ennek a madonnának
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
majd elmondja a szokásos csicskaságait (mert akkor nem akar magánszférát), és megtámogatják közpénzből.
izéke
Jaj meg a végén el kell adnia egy-két Rolexet,javaslom,hogy gyűjtsenek neki a fideszesek,legyen minden templomban két persely,egyik a trmplomnak a másik ennek a madonnának
balos
@izéke:Ezt a ner kultúrhát majd újabb milliókkal dobják meg az adónkból,mert a csalárd barát kormány megint sikeresen vett el támogatást a "jobbágyitól"!Szóval csak a fideSSes a nyerő,ha 1 nemzethy csicskáról kell ferdíteni!
jáger laszló
Aki adós az fizessem úgy illik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Gaz
Ki nem szarja már le ezeket a faszom senkiket ?!?!?!?!!!
Nyírfa
Maj az új fiú besegít, ha már úgyis ott lakik. Vera sem hagyná magára a húgát, a gyerek meg, jobb is, ha az apjához kerül , ha beüt a krach.
namihami
Jöhet az újabb erdélyi koncertkörút! Újabb fidesztámogatók begyűjtésével! Finanszírozza a hazai adózó!
gina
Hát ez a stilus a legalja, majd megy OV hoz pénzért a rib@nc
justhpeter
Újabb ok, amiér körbe kell redeózni a hazai összes sajtót.
Sakk Matt
Amíg van NER megrendelés és falunapi koncertek, addig nincs baj.
Clavigo
Pippantsd le a fitymasz+ kdnp frakcijjót,,Gagyika... Oszt le van gond..
Eladott Ország
-Szóval maguk prostituáltak? - Hát hová gondol biztosúr? Mi olyanok vagyunk mit az Tóth Gabi tudja?! Szabadon szeretünk. Csak minket nem a fidesz futtat. Megdolgozunk a lóvéért.
twitter.com/Skorpiooh/status/1693201815888695479/photo/1
Értsed már meg... Ha csak a hegye van bent, az nem megcsalás. Csak a hegyét!
twitter.com/ichbinderyeti/status/1692251383322337445/photo/1
surdilloFUJT
@durbincs: ...idióta szellemi toprongya a fidkány ,fidesscsicska,agyhugyköves bandának ez a szarosfarok!!!A szája már összeragadt a fidkány fekáliától!!!Az egyik legocsmányabb ,valószínü valamely szomszéd országból ""menekült hozzánk"",már elkezdhet csomagolni,mert nem ussza meg ép bőrrel,ha nem húz vissza a szőröstalpú,bocskoros,nyustyú bandájához!!!
ila51
Két ribizli a nap végén számvetést tesz --- Neked mennyi jött össze ? -- kétezer ötven --- de ki adott ötvenet ? -- mind .
C_3PO
@C_3PO: A 3 gyerek meglesz! csak 3 apától!
balos
@C_3PO: Azta!Akkor a csőd-őrtől mit szült?
balos
@C_3PO: (-:nyítva a "kapuja" átbújhattok rajta!
rücsü41
Aki házat , ingatlant vesz és Szentendrén, az ha okos előre gondolkodik, hogy hosszú évekig tudja-e fizetni a tartozását!Aki meg csak úgy , egyszer csak, hipp-hopp elválik, de a vagyon az övé marad, annak meg még a válása előtt is gondolkodni kell!De gondolom ha szerzel a egy gazdag férjet, azzal mindent megoldasz!A táncos lábú barátod anyagilag is parti képes, mert ha nem akkor ő is le lesz cserélve, legalább is hivatalosan, és egy újabb szerencsétlent kell behálóznod,csak azért hogy tartozásod rendezzed.Ha férfi lennél azt írnám neked, hogy "Ha férfi vagy légy férfi, ne hitvány gyönge báb!" De ezt nem írhatom neked, csak azt hogy mindenki a maga útját járja!A Tied ez az út lett, a tartozások útja!
dr. prédikátor
OLÁH NEMZETI MATRAC!!! natyóhimzéssel!!! DUBAj

BAN MEGKERESHETED A TÖRLESZTŐ RÉSZLETET !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.