A legfrissebb adatok szerint eddig, országosan másfél millió ajánlószelvényt gyűjtött össze a Fidesz, ez a következő napokban tovább nőhet, hiszen még nem minden aktivista adta le a szelvényeket - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Major Betty
Nem az számit ki mennyit gyüjt hanem ki nyeri meg a választást itt van még a jJobbik Vonáék hajrá B
marlin
Ez a Szíjjártó még szabadlábon van??
csutak
@prédikátor: túl sokat nem, csak a hatalom vágyukat.
inkvi
@marlin: Miért ne lenne? Vagy bántott Téged?
inkvi
@prédikátor: Semmit nem lehet ezzel bizonyítani. Csupán csak annyi értelme van - szerintem -, hogy ez a drága nyomdai munka nem a kukában landolt! Vagyis a választási (OVB) felesleges pénzkiadást csökkenteni lehet ezzel. Kevesebb a veszélyes hulladék! Örülnek a szemetesek, hogy könnyebb a kuka!

@csutak: Huhha! A koppantó-cédula gyűjtés és annak eredményessége a hatalom-vágyról szól? Ha, ezt tudtam volna: nem adom oda a Hiller Pityunak. Hogyan lehet visszaszerezni?
bigyibogyo
Jobbik is azt írta, hogy már lassan mind a 176 körzetben meglesz a kopicédulájuk. És valóban csak az számít tudnak -e mindenhol jelöltet állítani.
csutak
@inkvi: Én nem állítottam, hogy a többiek nem azt akarják!
kamazuka
@bigyibogyo: Haverommal mosolyogtunk tegnap,aki annyit mondott,hogy nem is tudom ,hogy ki gyűjti a szavicédulát a jobbiknak.
Mondom neki te a figyusszal szimpizel nemigaz?
Aszongya ja ja csak a sok birka biankósan adja át a cédulát.
jót mosolyogtunk,aztán ittunk egy felest
kiscserkész
Információm szerint a jobbiknak megvan mind a 176 körzetben az ajánlószelvénye, ezzel országos listát tud állítani. Én magam is jobbik-kos aktivista vagyok, annyit elmondhatok, hogy a körzetemben senkihez nem mentem ajánlószelvényé, hanem aki a jobbiknak akarta adni maga hozta el hozzám és így is több százat gyűjtöttem össze. Mi jobbik - ósok megbeszéltük, hogy nem házalunk, hanem a választokra bízzuk a döntést. Aki önszántából hozza, el attól nagyobb eséllyel lehet elvárni, hogy oda is szavaz. Nem az ajánlószelvények darab száma dönti el a voksok számát, hanem az X-ek. Mi meg adjuk más pártoknak is az esélyt az indulásra, és döntsenek a szavazó polgárok kit akarnak. Nem űzünk sportot az ajánlószelvény gyűjtésből, mint a Fidesz.
inkvi
@csutak: Na végre: megjött a humorod! Legalább a kínkeservünkön tudjunk röhögni! Köszi!
marlin
@inkvi: Mint azt bizonyára te is tudod, egyrészt utálom a hazugokat, másrészt a "vasuti pálya munkák körüli mutyizásával", meg még néhány "egyébbel" (Benkőék, stb.) neki is el kellene számolni!! Vagy nem??
inkvi
@marlin: Én ezeket a dolgokat nem ismerem! Én mindig az ország ügyeire és az emberekre figyeltem! Krampácsolásokhoz meg nem értek!
Csak azt ne mond, hogy már az esztergomi bazilikába is betették a pártok a kezüket.
Úgy szeretnék elmenni oda, de marha messze lakok! Állítólag az a város mindig "békés" volt. Manapság meg beárnyékolja a politikai küzdelem. De ez hamarosan megszűnhet, amikor egységes lesz a város néphatalma.
luciferi
@inkvi: manapság minden beárnyékol mindent! Állj arrébb, mert beárnyékolsz!:)))
inkvi
@kevijeni: Barátom! megbeszéltük, hogy az én nagyságom ...! Majd ha az Orbán Viktor rád is irányítja a reflektort, akkor minden szép lesz! Csillogni, ragyogni fogunk!
luciferi
@inkvi: az biztos. Mint a gyerek mondókában: itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok!
inkvi
@kevijeni: Barátom! Ez rasszistikusnak tűnő megnyilvánulás!
inkvi
@kevijeni: Jó éjszakát! Az ajánló-szelvényem legyen Veled!
marlin
@inkvi: Mit gondolsz én miről kérdezlek??
Az szerinted nem az "ország ügye", hogy Szíjjártóék "lenyúlták" a Györi Pályafenntartási Főnökséget "kocsistol, lovastól?? Ugye tudod, hogy nem ők krampácsolnak!! Ők csak "alávernek"!! :-))
Vagy az, hogy a Benkő "segítségével 1Ft-ért vettek egy cca.80-100 milliót érő motoroshajót??

Esztergom?? Ha marad a Meggyes azt is Reiffensengomnak fogják hívni!!
csikknorisz
Masfel millio? Pontosan 1500000, vagy esetleg pluszminusz 100000 elteres meg belefer? De inkabb minusz mert ha 1500001 lenne, akkor azt mondta volna, hogy tobb, mint masfel millio. Valasztaskor mar nem lehet kerekitgetni, Petike.
Nemezis
Ha jűl emlékszem 2002-ben is nyert közvéleménykutatást a fidesz, csak hát éppen választást nem. Ezek semmiből nem tanulnak? Ne gyüjtögetni kell, meg megfizetett közvéleménykutatást nyeni, hanem majd választásokat. Na azzal gondjaik szokott lenni a fiataluraknak. Fog még viki kuncsorogni Vonának, csak hogy miniszterelnök lehessen. De remélem pofára esik, mert ha nem.......
luciferi
@Nemezis: az már csak a Vonán múlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.