Sem a kormány, sem a honvédelmi tárca, sem pedig az MSZP szóvivője szerint nem indokolt lemondania Szekeres Imre honvédelmi miniszternek - összegezhetőek az érintettek pénteki nyilatkozatai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@csutak: gesztus, és stílus is van a világon! Persze nem a mi elbunkósodott világunkban.
gondolkodo
Igazuk van, semmi nem indokolja Szekeres lemondását! - hiszen az csak igazi, vagy ahhoz tendáló demokráciában kötelező érvényű!
Jelek szerint az épülő szocializmus, vagy ahogy most nevezik az "átkos" hadserege is tisztességesebb volt, abban ugyanis élt a mondás: "A parancsnok távollétében is felelős beosztottaiért"! Olyan vezetőért pedig feltétel nélkül felelős, akit ő nevezett ki!
igazmondó
Megszokhattuk, az mszp soha semmiért nem hibás, nem felelős, ugyanigy a tagjaik sem. Kultúrált kormányok tagjai más országokban levonják a tanulságot, azonnal lemondanak. Vagy legalábbis felajánlást tesznek a lemondásra. Miféle kontrollja lehet egy vezetőnek ha nem tudja mi történik a környetében, föleg ilyen fontos területen. Vagy talán ő is kapott egy kis sápot, ezért védeni kell a mundért körömszakadtáig. Amúgy pedig az utolsó fillért is ki akárják csikarni addig amig bírják.
inkvi
Reptéri beszédet sem tud mondani, nemhogy lemondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.