Az MSZP is beszállt a Jobbik-MDF vitájába, Lendvai Ildikó pártelnök már Morvai Krisztina európai parlamenti mandátumának visszaadását követeli.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@Atomqkac: Látom, nem érted. Azoknál a fröcsögő kommentelőknél szoktam durva hibákat kiemelni, akik nagymagyarként tetszelegnek miközben ők maguk még arra sem veszik a fáradságot, hogy a magyar nyelv helyesírását alapszinten elsajátítsák. Ja és magyar vagyok. Bár ez nem érdem, de a te világodban úgy látszik ez valami nagy kvalitás lehet, hogy Magyarországon születtem.
1951
Sem Lendvai Ildikónak, sem Szili Katalinnak nincs már meg az a joga,hogy bármiben is állást foglaljon.Lehet Ők nem vették észre - mi sajnos igen-,hogy 8 évig Ők voltak kormányon, akkor ne az utolsó hónapokban osszák itt az észt, mert teljesen hiteltelen.Inkább arról adjanak számot, hogy hová tűnt el az ország vagyona,hogy miért kerültünk a béka segge alatti mélységbe,miért kellett elnyomorítani ezt az országot?!
inkvi
Szerintem a Lendvait kellene kiradírozni!
inkvi
@kevijeni: Meg a spongya bob! Letörölhetik a nyalakodásuk emlékeit, amit a nép felé most csinálnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.