Az MSZP elnöke szerint a demokratikus politikai szerkezetet a radikalizmus betörése és az egyik politikai oldal kontroll nélküli túlhatalma egyszerre fenyegeti.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@inkvi: legyen neked igazad! XD Nem tudnék még egy ilyen elvetemült, minden erkölcsi morálból kivetkőzött gaznőt mutatni.
Bár Horváth Ágnest is nagyon utáltam, de ő csak egy dróton rángatott marionett bábu volt.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@inkvi: Ha a volt "egészségügyi miniszter" Horváth Ágnesre gondolsz, akkor igen!
Én azt gondolom, ha valaki elvállal egy olyan feladatot, amit ő elvállalt, akkor van it utálni rajta. Nyerészkedő, gátlástalan élősködő volt ő is, ráadásul még saját személyisége sem volt! Bloá....
inkvi
@Atomqkac: De ezzel a férjecskéje bűnügyeit tisztára mosta! ennyit megért neki!
Major Betty
Az MSZP meg a lopos korrupció pártja tűnés!!!!! elég volt tönkre tették a magyar népet !!!!!
vukkocska
Nem szeretem a Fideszt. Amit viszonyt tökéletesen csinálnak, az a kommunikációjuk. Valakit előre tolnak, aztán ha már kicsit unalmas lesz, vagy valamit rosszul niylatkozik, időre kivonják a forgalomból. Így volt Kövér Lászlóval is, s most megint úgy tűnik, elsőszámúként tovább mondja okosságait. Szereintem az MSZP-nek is kicsit szüneteltetni kellene Lendvai Ildikót, egyre több "badarságot" mond. Nem szégyen a jobbiktól tanulni. Nem a Jobbiktól, félre ne értsétek. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.