A szélsőségesek már a spájzban vannak. Jön fel a Jobbik, mint a talajvíz, van, ahol már nem is a harmadik, hanem a második erő. A rendpártiak nyomulása ma már egyetlen demokratikus politikai erőnek sem tetszik, ám, amint azt Magyarországon már megszokhattuk, ahelyett hogy összefognának, a pártok és a politikusok egymásra mutogatnak. A témában jártas politológusok mindeközben azt számolgatják, kire kell szavazni, hogy ne legyen jelentős a Jobbik súlya a parlamentben. (Nem kell különösebben fejszámoló művésznek lenni: a Fideszre, vagy az MSZP-re.) A kis pártokra adott szavazatok úgyis elvesznek, mondják az okos elemzők, aki rájuk voksol, az csak a Jobbik esélyeit növeli. Tessék a nagyokra szavazni, akkor nem kell félni a Jobbiktól. A választópolgár meg csak kapkodja a fejét ebben a nagy morális sivatagban, riadtan igyekszik elhajolni el a feléje küldött üzenetek elől. Kinek a sara a Jobbik? Ki engedte ki ezt a szélsőségesen barátságtalan szellemet a palackból? Már csak a hálás utókor miatt is érdemes lenne ezt megtudni.

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Major Betty
KInek az MSZP-nek végre valaki ki meri mondani az emberek ezt akarják tünjenek el ez a pénzéhes minden bört lehuzó az emberekről és még van pofájuk ők tették a magyar népet nyomorrá mig ők milliárdokat juttatak a saját zsebükbe
batukán
A Fidesz aki segédkezett a létrehozásában és az SZDSZ amely életképessé tette a + diszkriminációjával, az MSZP amelyik segédkezett a nevelésében a politikájával.
luciferi
@szaboria: egyiknek se. A z betű lemaradt. Egy összetákolt, nemzetietlen, hisztis, nem a magyar érdekeket szolgáló valakik. Saját pecsenyéjüket sütögetik. Lásd: Meingold Kriszti, Novák (tót) Előd, stb. stb. Nem szoktam kiakadni, de ez már sok, amikor ennyire hülyének néznek! Benhúr sztem egy értelmes ember, nem véletlen, hogy visszahúzódott a sok mocskolódás miatt!
ÉLjünk MI, akik magyarok vagyunk, és ne azok, akik ezt ki akarják sajátítani maguknak, és azt a kicsit, ami van még saját céljaikra akarják felhasználni, a többség kárára, megrövidítésére, a szabad véleményszabadságot a földbe tiporva! Ennek ellenére( bigyibogyó nem fog örülni neki) a Magyar gárdát én személy szerint nem ítélem el, sőtt ha lehetne, megtartanám az országban. Viszont akkor nem kellene csendőrség, Hisztike vágyálma. Na, Urak, és Elvtársak, lehet finnyáskodva turkálni a lehetőségek között!
bombi02
Miért sara? Egy párt, amely ugyanúgy létezhet, mint a többi. De ha már így szól a cím, én megmondom.

Az összes naplopó, bűnöző, hazug politikusé jobbról, balról, középről, fentről, lentről, a szélrózsa minden irányából. És éppen ezért meg kell adni a lehetőséget minden pártnak, kivéve a jelenlegi parlamenti pártoknak. Ennél rosszabb nem lehet a helyzetünk. A Fideszt is beleértem, mert sokmindent megszavazott, amit jobb lett volna nem és teljes mértékben lejáratta magát a különjuttatásaik ügyében. Ott lett volna a lehetőség arra, hogy bizonyítsa nem a maga céljai eléréséért ül a patkóban.
Don Quijote
@bombi02: ha picit jártasabb lennél a politikában,tudhatnád hogy van ennél lejjebb! Attól függetlenül a hsz-ed többi részével egyetértek!
bombi02
@Don Quijote: Igen igen. A nem lehet rosszabb inkább vágy, mint tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.