Az elmúlt nyolc év gyanús ügyeinek kivizsgálását, a felelősségre vonást, a számonkérést, és a politikai elszámoltatást ígérte egyebek mellett Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója vezetője a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bekecsen egy lakossági fórumon szombat este, mintegy száz ember előtt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@inkvi: Én már kinőttem a meglepetéseket.
batukán
@alfás: Szerintem sem elég visszaadni. Ebben az esetben ne az ellopott pénzért bűntessék őket, hanem magáért a lopásért.
vukkocska
@alfás: attól függ, hogy mi a büncselekmény alapja. Számos, olyan gazdasági büncselekmény van, hogy amennyiben a bírósági eljárásig megfizeti az általa okozott kárt, a büntetés korlátlanul enyhíthető. A Te általad vázolt büncselkményre ez nem vonatkozik, ezzel vigyázz :)

@batukán: :):):)
5hazi
Na ezért folyik gőzerővel a Jobbik mocskolása,mert egyedüli párt aki 20 évre visszamenőleg ki szeretné boritani a bilit, A Fidesz is csak addig mutogat amig nem kerül látótérbe az ő ténykedése.
alfás
@vukkocska: ezt mondom én is.ha még az utcán elkapnak a rendőrök,és visszaadom a pénzt,akkor este otthon alszom.hiszen,a bírósági eljárást nem kezdtük meg.ugyanazt mondjuk mindketten,csak Te a nem kézzelfogható bizonyítékra utalsz.
marlin
Megint a Fideszes "kettős beszéd"!! Miért nem szorgalmazza a Szíjjártó a Benkő Szilárdékhoz köthető és Neszmély község csődjét okozó 132 millió ellopása miatti felelősségre vonást??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.