Háromfajta indítékra vezethető vissza az elmúlt időszak országrombolása: a hozzá nem értés, a kapzsiság és a hataloméhség indítékaira - jelentette ki Kövér László, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országos választmányának elnöke azon a fórumon, amelyet Miskolcon tartottak hétfőn este.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
Eza Kövér elvtárs vajon miért akart rendszerváltást, amikor imádja, és tobzódik a velejéig elvtárs szerepben! Ő biztos érti, én nem. Csak sejtem. De le nem írhatom.:(((
furfang
Kövér mindig feketén fehéren fogalmaz, most is tökéletesen láttatja a valóságot. Lám sokaknak a tyúkszemére lépett, nehéz szembesülni az embernek a saját butaságával.
bombi02
Így igaz, ahogy mondta, csakhogy az összes parlamenti politikusra! Az is ugyanolyan vétkes, aki szavazott vagy gyáván tartózkodott a hülyeségek, népnyúzó vagy éppen a nekik kedvező döntésekkor. Ha ők bent hozzáértők, becsületesek és a nép érdekeit nézték volna, akkor itt kint nem szabadulhatott volna el a szabadrablás. Hoppá!

@Betty53: Nekem inkább egy csikós jut eszembe vagy betyár csak nem a megszokott betyárgúnyában.
g1983
Mintha a Fidesz nem lenne hataloméhes. Ugyanannyira hatalom éhesek a fideszes politikusok mint az mszp-s barátaik.
kiscserkész
@furfang: Pajtás egyet kel értsek a három trialoogiával ami az ország és a nemzet vesztét okozta:
1./ MDF (90-94)
2./ MSZP- SZDSZ (94-98, 2002-2010)
3./FIDESZ (98-2002)
Hol kormányon, hol ellenzékben, de mind a tolvajlás nagy mestere. Kővér (puli) KISZ- TITKÁR elvtárssal az élen.
kiscserkész
@g1983: Nem az Orbán, vagy a Fidesz osztja a lapokat, hanem Simon Perez. Fidesz az Orbánnal az élen csak csahos hű kiskutyák akik egy darab csonté ugatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.