Leteperték, majd fejbe is rúgtak BKV-ellenőrök egy fiatal férfit a Népligeti metrómegállónál, mivel nem volt érvényes jegye – számolt be az esetről a Magyar Nemzet Online egyik olvasója, aki fényképet is készített az esetről. A népligeti fődiszpécser nem látta az esetet és nem is engedné, hogy ilyen megtörténjen – mondta el.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@csutak: Szóval te szerinted '56 ellenforradalom volt...
Hát igen egy lojális munkásőr fuvarostól ez igazán elvárható...
Azért respektálom, hogy tartod magad a régi normákhoz!

A baj csak az a számodra, meg nyilván a magatokfajták számára, hogy ma már október 23.-án a te szerinted "ellenforradalom és restauráció" emlékére - mint nemzeti ünnepen - koszorúznak a legmagasabb közjogi méltóságok szerepkörét elfoglaló közszereplők, bár borítékolom, hogy sok belül érezve legszívesebben lövetne az ünneplőkre...
2006-ban ez a valóságban meg is történt.
Gondolom Hollós Ervin hecckönyve '56-ról nálad breviáriumként napi használatban van...
szabosa
www.youtube.com/watch?v=S3g9HEsY6lc
www.youtube.com/watch?v=Le0wOKhZpik
Százezer spanyol önkéntest küldött volna Franco tábornok 1956-ban,de a jenkik nem engedték!
Akit valóban érdekel 56 és szívügye, annak itt van ez, minden ami fontos benne van.
lbs
@szabosa: Borítékolom, hogyha akkor ez a mostani pipogya király lett volna Spanyolország első embere, ennek a kérdésnek még a gondolata sem merült volna fel!
El voltunk árulva akkor is, meg most is, sőt az a szomorú, hogy a nemzetellenesség változatlanul munkál egyesekben.

És még ezek merészelnek bennünket megkísérelni, kioktatni!
marlin
Elvtikéim, inkább menjetek orvoshoz!! Most, hogy nem kell fizetni, biztos telik rá!! Valahol olvastam, hogy már elég jó tablettákat lehet iratni a skizofrénia kezelésére!!
1951
Komoly kérdés: van-e épeszű ember, vezető a BKV-nál, aki képes lenne az ilyen ember-állatokat elzavarni az ellenőrzésről?! Sajnos évek óta fennálló probléma ez, de miért kell mindig primitív, iskolázatlan embereket felvenni a BKV-hoz ellenőrnek?! Miért kell nekünk, hegyet váltó utasoknak utazás közben ezeknek az állatoknak a tevékenységét eltűrni? Van aki tud erre a kérdésre válaszolni és végre hatékony intézkedést is hozni a fentiek végleges megszüntetésére?!
csutak
@lbs: Ez a pipogya király volt az egyetlen aki egyenes háttal állva maradt, amikor a parlament plenáris ülésén géppisztollyal lőttek!
Szóval ez egy pipogya?
Önmagad minősítetted tudatlanságod reklámozásával:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.