Egy hónappal a voksolás előtt a szocialisták is megpróbálnak életszerű témákat fölvetni.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
tetszik az ötlet.de kérdem én:hány milliárd forintot fordíthattot volna eddig a kormány értelmesebb dolgokra.ovoda,iskola,járdaépítés.... -sorolhatnám holnapig-,ha elöbb eszébe jut ez a javaslat,és nem kocsmák nyerőgépeibe landol a pénz,segély címén!?
Kakastoll
Úgy tesznek, mintha kezdene megjönni az eszük......de csak úgy tesznek....
Zsoel
Hát ez nagyon jó. Volt 8 évük kormányozni, de az utolsó hónapban csodálkoznak rá a "való világra". Nagyon átlátszó ez, de már úgyis elkéstek vele. Tovarisi, konyec!
batukán
Három gyerekután. A magyar, még annyit sem szül, a négy számítások szerint még mindig sok.. A magyarok nem szülnek 14-15 éves korban, nagyon kitolódik a gyermek vállalása, mert ha nincs mire, akkor meggondolja. Tehát négy gyereknél csak pénzt fogunk meg, a többi marad gondnak. Hogy nem lehet ezt átlátni, kik azok az emberek, akik ilyen haza ellenesek, hosszútávon kell gondolkodni a magyarság fennmaradásában, mert ahogy áll a dolog a cigányság talpon maradását segítjük és nem a magyarokét. Lehet erre felszisszenni, de ettől még a magyarok 90% így gondolkodja. Lehet közvéleménykutatást csinálni,
g1983
Na ezzel a romák átállnak a fidesz rajongótáborba. Ez olyan mint amikor Likud Vikor munkát igért a romáknak. :) Egyből az mszp-re szavaztak. Most meg fordítva lesz. Orbánék is bajban lesznek mert nekik 5 gyerekük van :) Egy mai magyar ember örül ha egyáltalán egy gyereket fel tud nevelni nemhogy 4et.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.