A szifiliszest nem kell kitiltani a közösségből, azonban kezelni kell, és a forrást is fel kell deríteni. Ha sikerül... Hadházon egy 14 éves lány hordozza a szifiliszt, a Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákja.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nemezis
Ugyan már, ez a kulturájuk része. Egy fertő, 14 éves, és már prosti. Tuti a 4-es főut mellett szedte össze a szifiliszt valami török kamionostól. Adjunk neki több segélyt, mert megérdemli.
Nemezis
Ja, ha nem lenne egyértelmü, hogy mely népcsoporthoz is tartozik a kis drága, it a megyei lap cikke.

www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/csak-ugy-belenyulnak-a-bugyijaba/cn/news-20100322-06592578
bigyibogyo
Van aki bélyeget gyűjt, van aki nemi betegséget :)

@Nemezis: Te talán nem dugtál 14 évesen? Vagy legalábbis nem szerettél volna?
dédigaga
@bigyibogyo: Sok mindent szeretne az ember, amit nem kéne, de az iq-val ezeket kordában lehet tartani.
dédigaga
@Nemezis: ne diszkrimináld a törököket! :) lehetett az helyi gádzsó is!
bigyibogyo
@Nemezis: Akkor kivel szerettél volna? Egy mocskos magyar kurvával? Attól, hogy Jobbikos vagy még nem kell primitívnek lenni. Nameg hol? Biztos régen voltál már kamasz, de van egy olyan időszak amikor még nem lehet hazavinni senkit de az ember már érdeklődik..
Biztosan ismered Veres Pali bácsit. Vedd elő a hanganyagokat és hallgasd meg újra, hátha egy picit kevésbé leszel bigott.
Mellesleg a sex nem feltétlen jár együtt szifilisszel. Bár nem tudom milyen nőkkel feküdtél össze ha nálad igen. Ráadásul csak "mocskos c.kurvával" tudod elképzelni.
bigyibogyo
@dédigaga: Szal, büntetni már a 10 évest kellene a tetteiért, de nemi életet ne éljen 14 évesen sem mert nem éri fel ésszel?:)
bigyibogyo
@Nemezis: Jut eszembe. Konkrétan mi a bajod? Az, hogy lány? Vagy, hogy él nemi életet (neked is kikellene próbálni, jó dolog)? vagy, hogy cigány? Vagy, hogy elkapott egy betegséget?
csutak
A család, a nevelés felelőssége eszetekbe sem jutott?
Fura:(
Nemezis
Konkrétan az a bajom, hogy ugy élnek mint az állatok, és hogy abba az iskolába azért járnak olyan gyerekek is, akik erre nem kiváncsiak, és szeretnének előre jutni az életben. De egy ilyen közösségben milyen esélyük va? Nem véletlen, hogy aki teheti Téglásra, meg Debrecenbe járatja a gyerekeit. Persze azon sem csodálkozom, hogy egy liberális ezt nevezi nemi életet élésnek, és követendő példának tart. A tanárnőnek meg fegyelmit kell adni, mert miaz hogy kopogtatás nélkül lép be a vécébe, amikor ezek a tisztesslges cigánygyerekek(érted, gyerekek) nemi életet élnek a budiban. Persze lehet csak a nagy összetartás miatt megosztotta a szifiliszét. Azért arra kiváncsi lennék, indul-e nyomozás, hogy hány éves is volt, amikor kapta a szifiliszt, mert ha nem volt 14, akkor ugye a másik fél büncselekményt követett el. Ja, persze, ezért náluk nem jár büntetés, ez a kulturájuk része.
Moderátor
@Nemezis: Próbálj meg valami elfogadhatóbb hangnemet választani, nem szeretném egész nap a mocskolódásaidat törölgetni.
bigyibogyo
@Nemezis: Egyszer hibáztatod azért ahogy élnek, majd rögtön közlöd, hogy csak gyerek. Ülj le szépen, higgadj le, gondolkozz el rajta aztán találd ki tulajdonképp mi bajod a kislánnyal aki elkapott egy nemi betegséget.
varrólány
@csutak: Látod , pedig itt kezdődik baj. Elsősorban a családban kezdődik a nevelés vagy kezdődne. Ennyi idős korban engem lefoglalt a tanulás és az itthoni feladatok.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Egyébként ez náluk valóban életforma. A cigánylányok mindig nagyon korán mentek férjhezm korán szültek de korábban is haltak meg.
Na, most ezt az évszázados "hagyományt" kellene nekik felülbírálni az integráció érdekében és alkalmazkodni a befogadó társadalom erkölcsi, morális normáihoz. Nyilvánvaló, hogy nem fog egyik évről a másikra sikerülni, de a szülőknek óriási a felelőssége ezen a téren. De ők nem foglalkoznak vele!
szaboria
Valamit nagyon elfelejtünk , hogy a járvány is időnként felüti a fejét , a 60-as évek végén a Bp..Alföldi u.és KUn . korházat össze vonták sok növér akkor azért hagyta ott az állását,mert tudott dolog volt a Kun u.nemi betegek korháza volt. Akkor mesélte anyukám, hogy azt mondták az orvosok sok betegséget egy ideig meg lehet szüntetni, de jön egy ujabb évtized amikor kezdödik minden előről.Csak vegyük figyelembe a 70-es évekelején a tetü ütütte fel a fejét pedig milyen büszkék voltak, higy sikerült megfékezni. Csak az történt, hogy a Békásmegyeri lakotelep talaját megbontották az épikezés miatt és az alvó tetvek előjöttek.
bigyibogyo
@Atomqkac: A svédek is nagyon korán kezdik. 14 évesen már maguknak veszik az óvszert (és mielőtt jönne valaki, hogy a lány miért nem vett: azzal is elkaphatta volna). Korán érnek, agyban legalábbis.

@varrólány: Engem 14 évesen az foglalt le, hogy jöjjek össze a a padtársammal :)
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: de nem is a svédekkel vannak problémák, nemde? XD
bigyibogyo
@Atomqkac: Még mindig a 14 évesek nemi életéről van szó?
luciferi
@bigyibogyo: meg 11, meg 12 évesekéről......:((((( 25 évesen nagymamák.......
dédigaga
@bigyibogyo: nem mondtam, hogy 10 évesen már büntetni kéne őket bármiért is. A fejekben kellene rendet rakni, ami összefügg az iq-val.
csutak
@varrólány: Tudod, van akit nevelnek, feladattal látnak el és van aki nemibetegségeket gyűjt:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.