A Jobbik megdöbbentőnek és egyben felháborítónak tartja, hogy a közelmúltban Magyarországon ismét (immár dokumentumokkal is bizonyítható módon) választási csalásra irányuló közvetlen előkészületek történtek, ráadásul minderre egy volt belügyi dolgozók által alapított, nemzetbiztonsági felügyelet alatt álló cég környezetében került sor. Az ügyben ezidáig kiszivárgott sajtóinformációk ellenére a szocialista kormányzat mély hallgatásba burkolózott. Az Idom 2000 Zrt. immár hosszú ideje végez a magyar állam számára nemzetbiztonsági felügyeletet igénylő szoftverfejlesztői tevékenységet, így egyebek mellett a 2006-os és 2010-es választási rendszer jegyzékkészítő programjainak fejlesztésére is ez a cég kapott állami megbízást. Feltűnő, hogy a céget a döntéshozók mennyire tartósan be akarták betonozni ebben a jól fizető és a választások tisztaságának szempontjából kulcsfontosságúnak mondható feladatkörbe, ugyanis mindennemű kritika nélkül tudomásul vették, hogy a cég zárt forráskódú szoftvert alkalmaz, azaz ha egyszer megbízták a feladat elvégzésével, akkor a későbbiekben a szerzői jogokra való hivatkozással már csak ugyanez a cég, azaz a forráskód tulajdonosa végezheti a szoftverrel kapcsolatos összes feladatot. Érdemes megnéznünk, mit tartalmaz ebben az ügyben a Jobbik programja:

Forrás: jobbik.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
@barew7: Ki más mint a Jobbik :)

Forráskódos rész jó. Főleg, hogy egyik oldalukon MS windows média player keltet volna a videókhoz :P Ilyenkor kár, hoyg benhur egyik felhasználója ki van tiltva, Ő linkelgette szorgalmasan
pill meló
bigyibogyo
Szal, szép eszme futtatás, elhamarkodott következtetés- Szokásos Jobbikos stílus
Csizmás Kond
Annak hisz mindenki akinek akar...minden párt a másikat mocskolja, és hitele szerintem egyiknek sincs, tehát ha egy pártot végighallgatsz olyan mintha az egészet végighallgattad volna.
magyarszív
Én inkább úgy mondanám, hogy már régóta zajlanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.