A kutatások szerint a romák szavazási hajlandósága jóval alacsonyabb, mint a társadalom átlaga, aki mégis az urnákhoz járul, nagyrészt a Fideszre fog szavazni. Döntésük azonban nem értékalapú, hanem egzisztenciális okai vannak. Van azonban szakértő, aki azt se zárja ki: lesz egy csoport, aki a Jobbiktól úgy vár védelmet, hogy jelöltjére adja voksát.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
Hát aki biztosítja a szállítást, és a legtöbb halat, tésztát, lisztet adja négyévenként egyszer.
barew7
Hamar elpárolog a jókedvük, ha a Fidesz meghallgatja őfőméltósága Széles Gábor nagyúr elképesztő hadováját, hogy a cigányságnak a mezőgazdaságban teremtenek munkalahatőséget!
Hehehe látott már valaki cigányt szántani???????
magyarszív
Igen, valószínű! A fideszre azok a cigók fognak szavazni, akik nem akarnak melózni, hanem folytatnák a jelenlegi semmit tevésüket. A Jobbikra pedig a munkás romák, akik eddig is becsülettel hozzájárultak nemzetségük segélyéhez! Sajnos ők lesznek kevesebben! Szégyellik is magukat a többségük vérszívása miatt!
fülig jimmy
@magyarszív: Érdekes volna megnézni a börtönlakók arányát is.Ezelőtt 2o évvel jártam be időnként a debreceni börtönbe,mert dolgoztak a gyárunknak mint bedolgozók.kb.husz cigány jutott egy magyarra.Könnyü kiszámolni az arányokat.Szóval a segélyezésen a módszereken gyökeresen változtatni kell.
alfás
a rasszizmust féletéve, de nem titkolva- ,csak ADÓFIZETŐ!!! állampolgárnak engedném meg,hogy voksoljon.aki nem tesz a közösbe,az milyen jogon dönthet mások adóforintjainak a sorsáról!!!és az lehet Magyar,feka,sárga... tök mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.